İçişleri Bakanlığı Sınav Duyumları 2017
-
@jungss :)) Dostum o açıdan bakınca haklısın evet. Yerinde İnceleme olarak belirttiğim konu turne aslında. Yazıyı hazırlarken konuştuğum üstad senede 2 3 ay maksimum o da nadiren oluyor demişti. Ona göre ben de bu şekilde hazırlamıştım. Ciddi kısmını evrak üzerinden hallediyorlarmış.
-
@sofuoglu Dostum işin açığı Kamu Yönetimi alanı için salt bir kaynak belli kitaplar dışında yok. Çok geniş bir sosyal bilim alanı olduğu için tek tek dersleri irdeleme çok kolay değil. Ahmet Nohutçu nispeten optimize bir kaynak diyebiliriz.
-
p29-33 arası bir puan türü olur inş..
-
@sofuoglu Kamu yönetimi için stratejik davranabilirsin anayasa idare ve tarihten soru kaçırma 20 doğru yapmaya çalış .Siyaset ve yönetim bilimi ve kentleşme çevreden teorik soru geliyor. Murat yayınları kamu yönetimi kitabını ya da notunu bulabilirsen ona bakabilirsin.Nohutçu da faydalı olur.
-
@aslan-reyiz bu seneki kpss'de 24,5 net yaptım hocam belirttiğiniz gibi temel konulardan pek soru kaçırmadım da diğer teorik konuları üniversitede görmüştüm ama zaman geçince unuttuk haliyle.Peki sizce Murat yayınları mı daha iyi yoksa Nohutçunun kaynağı mı inceleme fırsatınız oldu mu hocam bu kaynakları
-
@sofuoglu, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Sınav Duyumları 2017
@aslan-reyiz bu seneki kpss'de 24,5 net yaptım hocam belirttiğiniz gibi temel konulardan pek soru kaçırmadım da diğer teorik konuları üniversitede görmüştüm ama zaman geçince unuttuk haliyle.Peki sizce Murat yayınları mı daha iyi yoksa Nohutçunun kaynağı mı inceleme fırsatınız oldu mu hocam bu kaynakları
Ben de 26.5 yaptım aynen okuldan gördüklerimizle yaptık...nohutçu alabilirsin zaten murat piyasada yok..ben ikisini de kullandım...nohutçunun çıkmış mülki idare diye bir kitabı var son 10 yılın kamu yönetimi çözümlü çıkmışlar o da faydalı olur.
-
@aslan-reyiz eyvallah kardeşim ben bir inceleyeyim
-
@paretowilfredo 3+2 yıl içinde yds istemiyo mu hocam? Yoksa ben mi göremedim tanıtım yazısında
-
@ff Denetim mesleklerinde yok dostum. Yalnızca Uzmanlıklar ve MHUY'da var.
-
Bu hafta gelmeyecek galiba dernekler denetçi yardımcılığı?
-
@paretowilfredo usta ses yok dernek denetcılıgınden ?
-
@yasin Bekliyoruz dostum. Ongorulen basvuru surecine vakit var henuz.
-
@paretowilfredo hangi puan türlerin de bekliyorsunuz?
-
@keymarsh bir dengeli bir kamu puani olur diye dusunuyorum dostum.
-
@paretowilfredo teşekkürler
-
@antimülakat bu yıl dediğiniz 2018 değildir dimi sonuçta seçim var alım olur diye düşünüyorum en azından guy mhuy duy ve il göç için
-
@paretowilfredo hocam P9 un şansı da olur mu acaba?
-
@erhankestevur İÇ İŞLERİNDE YAPILAN UZMANLIK, KONTROLÖRLÜK, İL PLANLAMA İÇİN DEMİŞTİM HOCAM.
-
@paretowilfredo hocam il goc ne durumda bi duyum varmidir
-
@paretowilfredo göç idaresi yeterlilik/uzmanlık sınavı ne zaman acaba? Ilgöç bu yüzden mi gecikiyor alakasız mı