İçişleri Bakanlığı Sınav Duyumları 2017
-
@antimülakat İlgöç için bu bekleme süreci ne zamana kadar uzar peki? bu konudaki öngürünüzü öğrenebilir miyiz?
-
Kpss öncesi olur diye düşünüyorum.
-
@antimülakat Hocam dernekler için puan türü çok belirsiz. Yoksa başvuru tarihine kadar belli. O konuda bir netleşme yok mu hala ?
-
Kontrolörlük ilanının gelmemesi kötü oldu, sevinmiştik
-
@Antimülakat mahalli idarelerde kaynak kontrolor bi Arkadaş hocam sayiya kadar söyledi..
-
Geçen sene gelmez dedi gelmemisti bakalim bu sene
-
Şöyle 10 15 değilde 50 kişi alsalar çok canlı olur zaten ihtiyaçta var
-
@brzezinski ne zaman için dedi hocam? İki kişiden teyit aldık ama yanılma söz konusu olabilir elbette ama oldukça güvendiğimiz kişiler.
-
@Antimülakat Kasım ayı icinde gelecegini soyledi net bir tarih belirtmedi hocam
-
@paretowilfredo üstad var mıdır derneklerde gelişme, ilan neden gelemedi acaba? Ya da puan türüne dair duyum alabildiniz mi?
-
@satrab dostum her seyi belirlenmis muhtemelen acilacaktir bu hafta. Belki ufak erteleme gelebilir ama alim gelecektir az daha sabir. Yani sureci belli olan seyleri sorgulamiyorum. Belli olacak nasilsa
-
Dernekler Denetçiliği E-devlet linki kaldırılmış galiba.
-
yok hocam duruyor şimdi baktım..
-
Bekledim de gelmedin dernekler
-
@genclerbirlikli sen de sınırdasın dimi
-
@genclerbirlikli Hocam maşallah bakıyorum her ilana talipsin. Her ilan başlığı altında seni görüyorum. Bu durum dışarıdan bazılarına biraz irrite görünebilir ama şartların bunu gerektirdiği gerçeğini gözardı etmemek de pek tabi düşünülmeli Dernekler konusundaki istek ve arzun referans noktasında sağlam olduğunun bir işareti. Zira 6 katı ve sözlü bir sınavın olmasının dışında, İçişlerinin bir alımı olması realist açıdan bakıldığında umutlanmanın pek makul olmayacağını gösteriyor Gönlündeki yerde olman dileğiyle kardeşim..
-
@joeblack16 Bilakis 2017 yılında yapılan İçişleri AB Uzman Yrd, Dernekler Denetçi Yrd ve avukatlık alımlarının hepsi sırf mülakatla yapıldı ve iki farklı daire başkanından "bu alımları liyakati esas alarak yaptık" cümlesini bizzat duydum. Bundan sonraki alımlar nasıl olur bilemem ancak bahsettiğim alımlar İçişleri'nin en şeffaf alımlarından biriydi. Ancak İçişleri'nin b grubundan mülakatlı aldığı büro personeli için aynı şeyi söyleyemem
Arkadaşın heyecanı belki bu yüzdendir. Ancak arkadaş genel olarak iyi puan yaptığı için işe girme hususunda heyecan dolu. Ben de zamanında öyleydim. Geçen sene bu zamanlardaki forum yazılarımda enginlere sığmayıp taşıyordum, o yüzden yüksek puan alanların her ilan başlığında cirit atmasını normal karşılayalım
-
@baumol kamu olursa ki büyük ihtimal kamu puan türü olur bana gelmez. Puan türünü merak ediyorum sadece
-
@joeblack16 hocam bende referans olsaydı rtüke girerdim napiyim her ilan bir umut. Aspb yerine içişlerini tercih ederim ama
-
@joeblack16 hoca, @genclerbirlikli olmayan ilanlara da talip