İçişleri Bakanlığı Sınav Duyumları 2017
-
@shady1 aynen şöyle bi muy fena mı olurdu ya da sayıştay
-
@genclerbirlikli
Keske benim de puanlarim daha yuksek olsaydi da her ilanin altina biseyler yazabilseydim.Bana itici gelmiyosun, tam tersi helal olsun calismis emek vermis almis puanlari diyorumNot: Yani aslinda yine yaziyorum ama farkli benimki.Isyanimi belirtip hizla uzaklasiyorum Taş kemiriyim ben bence.
-
@1903bjk :))))))))
-
@1903bjk hocam çok teşekkür ederim burası bi forum sonuçta yazmak için burda değil miyiz ? Yazmayacaksak dpb sitesi yeter de artar bile
-
@genclerbirlikli
E tabiki de oyle yaa.Benim boyle puanlarim olsa ben yolda yururken insanlari durdurup onlara bile soylerim Amaaaaaaaaa ben napiyorum? Taş kemiriyorumGuy,Mhuy, sgk, il göç icin cok da seyyapmayin yine de siz onlar da bize kalsin
-
@1903bjk hocam yok ya o kadar abartmayalım inşallah mhuy gelir de hakedenler(basta siz olmak üzere) girersiniz
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Sınav Duyumları 2017
@baumol kamu olursa ki büyük ihtimal kamu puan türü olur bana gelmez. Puan türünü merak ediyorum sadece
İnşallah p30 31 olur
-
Haydi gelsin artık şu ilan
-
@aslan-reyiz p 9-32-33 ten birisi olur , içime öyle doğuyor
-
E devletde ki link ne yazınca çıkıyor ben bulamadım arkadaşlar.
-
ben aradım dernekler başkanlığı insan kaynaklarını haberleri yokmuş. personel genel müdürlüğü yapıyor sınavları dedi ve açılacak sınav hakkında bilgilerinin olmadığını söyledi. görüştüğüm uzman ünvanlı bir hanımefendi idi.
-
dernekler sınavı e devlette ''Başvurusu devam eden sınav bulunamamıştır'' şeklinde gözüküyor şu an. gelmeyecek heralde.
-
2 Aralık'ta il göç uzmanlik sınavı akabinde 500 kişilik ilan göç gelecek demiş uzm yrd bir arkadaş
Ayrıca e devlette göç idaresi başvuru linki paylaştılar..
Bekleyelim bakalım.
-
@aslan-reyiz e devlette başvuru sekmesi bayadır var, orda çakılı duruyor zannedersem.
-
Ekim sonu kasım ortası aralık başı bu böyle mayısa kadar gider
-
@hasansss hahahha
-
Derneklerde sıkıntı mı var acaba? Söylenen 13-17 kasım arası başvuru olacağı idi, neden gelmedi acaba ilan
-
@Antimülakat dernek denetçiliği ilanı gecikmedi mi hocam,herhangi bir duyum var mı ?
-
@oruçreis valla hocam net bir zaman söylemedik ama olabildiğince yakın diye düşünüyoruz.
-
Şehadetinin 1.yıl dönümüde şehit kaymakam SAFİTÜRK’ü unutmadık değil mi !