İçişleri Bakanlığı Sınav Duyumları 2017
-
Duyum aldık diye mi bekletiyorlar Dernekler Denetçiliği anlamış değilim
-
@antimülakat Ben belki VMY ile SGK teftişin sonuçlarından sonraya bırakmış olabilirler diye düşünüyorum. Yakın zamanda gelicek olsaydı linki kaldırmazlardı. Link de kalkmış çünkü.
-
@baumol bak bu kötü haber neyse detaylarını öğrenmeye çalışırız.
-
@antimülakat Hocam kaymakamlık sesleri bir ara yükseldi tekrar duruldu, şimdilik planlanan tarih bahar değil mi ?
-
@politics06 en son gelen duyumu paylaşmıştık, bir değişiklik yok bize gelen.
-
Nerde bu il goc
-
@marycr hocam duyum olmamakla beraber tamamen kendi düşüncelerimle İl Göç'ün Ocak'tan sonra geleceğini düşünüyorum çünkü 2 Aralık'ta hali hazır yardımcı kadrosunda bulunanlara yeterlilik sınavı yapılacak ve bu sınavın açıklanmasından itibaren bize ancak sınav yapılır
-
Üstad derneklerden umudu keselim mi? @paretowilfredo
-
Dernekler ilanının gelmeme sebebi mevcut kaymakamlık mülakatları olabilir çünkü içişlerinde mülakat komisyonu genelde aynı kişilerden oluşuyor.Kaymakamlık mülaktalarının yapılması,değerlendirilmesi ilanın gecikme sebebindeki en büyük etken belki de.
-
@asımın-nesli Aynı kanaatteyim dostum. Planlaması yapılmış bir sınav ancak böyle bir sebep sarkmasına sebep olabilir. Bir aksilik olmadığı sürece geleceğini düşünüyorum. @satrab
-
Dernekler denetçi yardımcılığı ilan dpb'ye düşmüş hayırlı olsun. 18 kişi p23 puan türü.
-
Şükür 1 fazla ile geldi ilan. Baya bekletti ama!
-
darısı il göç ün başına hadi gari sende gel
-
iç işleri ikinci ilanı da geldi il göçte gelsin artık
-
@bonus ikinci ilan?
-
@keymarsh dernekler denetçi yrd, kgm uzman yrd
-
@ff içişleri ikinci ilanı deyince, iç işlerinin çıkardığı başka bir ilan geldi zannettim
-
bi de il göç falan gelse topluca sevinsek
-
@kurumsinavi içişleri bakanlığı bu ara coştu inşallah sırada il göç vardır
-
@meç inşAllah dostum hayırlısı artık.