2018 Guy Alımı
-
@oguzidane 500 sgk değil mi hocam 2016 dan
-
@walrass06 yok ikisi de 400'dü diye biliyorum
-
@oguzidane 800 değil 600 o zaman hocam
-
@oguzidane hocam zaten bu sene çok düşük kapatacak iller ilk defa böyle tek puan girilicek puanın çift olduğu yıllarda misal sıralaması m5000 bin olan 2 kişiydi yani bu sıralamayı ileri değil geri götürüyordu bu sene öyle bişe yok illaki ileri gidecek sıralamalar
-
Duyum varmı diye giriyoruz ortada ilan varmış gibi sürekli puan tartışması yeter ya
-
@oean, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Duyum varmı diye giriyoruz ortada ilan varmış gibi sürekli puan tartışması yeter ya
Kesinlikle katılıyorum
-
Evet arkadaşlar bu olaya ben de katılıyorum puan tartışması suan için önemsiz nitelikte..
-
Puan tartışanlar için önemli olabilir fakat bu konu başlığı bunun için uygun değil
-
@ronay92 diyelim ki 1000 alım ve 7-8 şehir var. bir şehir 200 kişi alacak diyelim 1000 kişi o şehir için sınava girecek ama elbet 1000 den fazla başvuru olur. son sınavda bursa 82 kapattı bir ton iyi puanlı kişi giremedi. bu kötü bir durum ama alım sayısı ya da şehir sayısı o kadar dert edilecek değil şu aşamada. ben 2014 kasım sınavına girdim önceki sınavlarda hep bir kaç şehir alım oluyordu ben bi başvurdum 10400 sıralama ile 34 şehir mi ne varı 20-30-40 kişi alım yapan onlarca şehir vardı ne yapacağımızı bilemedik ama çoğu ortalama kapattı. o sene 2. alım geli 44 il geldi. sen bunları şimdi düşünme ilan gelince düşünülür bunlaar sen o sınava hazırlan. tamam bu sınava girersin ama puanın iyi değil başka yer olmaz belki bu sene tek şansın olacak ddevlette. otur çalış mülakata kal. nasibinde de de vardır inşallah
-
Bursa da göreve başlamak için kazananların bazılarını aramışlar yarın gel başla demişler sanırım. Bu yeni alımında çabuk geleceğine yorumlanabilir mi acaba
-
@bonus ihtiyaca göre hızlandırmislardir süreci. Yeni alımlarla ilgili değil bence. Düşünsenize neredeyse 1 sene olacak personel ihtiyacını karşılamaları.
-
@falanfilan yine olumlu görülebilir duyumlarla birleştirince
-
Arkadaşlar Ferhat yıldızın Çıkmış sorular muhasebesi pdf elinde olan varsa acil atabilir mi?
-
@baybilgilisss yemin ediyorum daral geldi. Kasımdı aralık aralıktı ocak oldu. Sadece umut satıyorlar başka bişey değil
-
Geçen sene sayfa ne güzeldi duyumlar geliyor du bu yıl duyumlar bile yok şimdi biri çıksa şöyle yaķın bir zamanda yüklü bir aĺım var dese mesela 2000 kişilik bir ilan geliyor dese buralar bayram yerine dönse hangi iller kaç puanla kapatır tartışmalaŕina dönsek çok bisey istiyorum ya @Antimülakat yokmu bir duyum @Priss dostum sen bisey yaz bari hic mi umut yok aralık ilanı için
-
@lamıcimiyok ocaktan önce ilan beklemeyin yeni yılla beraber ilanlar gelir
-
@köyün-ağası
Hocam neden ocaktan önce gelmez ilanlar tamamen bilmediğim için soruyorum -
@ertuğrulbey hocam bu pdfleri topladiysan atabilirmisn?Yada sayfada paylasirmisn?
-
@zenginmemur hocam bende pdf soruyom
-
ben askerlik tecilimi bozdurdum ya (dün) kesin ilan gelir gençler, rahat olun