2018 Guy Alımı
-
@milliirade iyide anlamıyorum ne diyor.bakan kendi bakanlığı için ya elemanları azaltayım mı diyor. Bir il 150 talep te bulunuyor 25 geliyor. Mantıpı ne amaç ne bunu anlamıyorum. Kardeş kimsenin umrunda değil. Sınavı bekleyen kaç bin insan var. Etkinliğe bikaç bin kişi gelmiyor. Sonra herkes ağlıyor. İlan geldikten sonra istediğimiz kadar yırtınalım ağlayalım bişe olmayacak. Kaç sefer adminlere de dedik farklı şeyler yapalım öncü olun diye ama yok.
-
sgk denetmenlik sonuçları da açıklanmadı umarım açıklandıktan sonra gelir ilan sayı belirsiz sonra geldigine pişman olmayalım
-
@jamiryoo açıklanır hocam bence o zamana ben açıkçası guyun daha yolda olduğunu düşünmüyorum şimdi her ay bu ay derler en son Nisan Mayıs'ta ancak olur sınav yılların verdıiği tecrübeyle diyorum
-
Bu sene sıralamalar ne olacak çok merak ediyorum gecen yılla bu yıl arasında ciddi fark var gecenyıl 76 kusur puan 15000 lerde iken bu yıl 77 kusur puan 7000 lerde çok değişik bir yıl olacak puanlar acısından bakalım görelim
-
Benim en cok canımı sıkan konu bu kadar donanımlı universite mezunu genc dururken, kurumda çalışan güvenlik görevlisini uzman yapmaları.
-
@asya bende sınavı eski takvimdeki gibi martta olacağını düşünüyorum öyle umut ve dua ediyorum. İnşallah doğru çıkar
-
@hasansss inşallah ne kadar erken o kadar iyi benim için
-
@asya eğer o vakte kadar gelmezse gerçekten durum vahim. Ama hareketlilik olduğunu çalışan arkadaşlardan duydum. Tutupda kendi arkadaşlarım bana yanlış bilgi veriyorsa dahada kulaklarımı kapatarım herşeye
-
@hamzaömerhalid seneye sarkıtılmamak için sessiz kalınmamalı.2016da böyleydi.aydan aya aydan aya kpss görüldü.
Büyük bakanlıklar 15bin 25bin 35bin kadro aldılar.Bu sene ilan zor görülüyor.
2017nisan guy ilanı gelmeseydi 1yıl geçerli puanlar yanacaktı.Ki kazanamayanların yandı.
Şimdi zaten puanlar iki yıl geçerli, bizi kpss sonrasına sarkıtırlar.
2015KASIM > 2017NİSAN > 2019OCAK(yerel seçim öncesine kalmayalım arkadaşlar)
Cumhurbaşkanımıza ortak metin yazalım.
2015 öncesi yılda 2/3rutindi
Artık yılda iki hayal
Yılda 1 temenni
2016da hiç alım yapılmadı
10 ay oldu
Daha yıl olmadı derler
Zaten akıllarında kurum içinden almak var. -
@milliirade sonuna kadar katılıyorum kardeş. Ama yok. Şimdi sınava 10000 kişi başvurun ilan gelse ya bunların 2 bini etkinliğe destek olsa ses çıkar ses. Bide sadece Twitter dan yapıyoruz. Farklı şeyler yapalım bildirimi olur cb da dilekçe mi yazılır. Yani hep konuşuyoruz hiç bişe yapmıyoruz. 300 500 göç gelecek deniliyordu 20 geldi kimsenin ses çıkardığı Yokta çıksa ne olacak geldi artık ilan. Bence sesimizi ciddi şekilde duyurmalıyız ve lütfen adminler öncü olun lütfen.
-
Şimdi GİB
500 kurumiçi
500 de 2017kpss puanıyla
İlana çıkarsa Göç gibi
"o bana gelir mi " diye hesap yapan kardeşlerim B den mi hazırlanacaksınız ?Belli ki seneye kalıyoruz
En iyi ihtimal göç gibi kısır sayıda ilan gelecek
Zaten içeriden alım olacak diye sinyal verildi.
Buradan göndereceğimiz 2000ortak metin ortak his500gelecek ilanı 750yapar
+250kişi kısmadan alım olsa
4katından 1000kardeşimiz sınava girmeye hak kazanır.
Hesap böyle yapılır.
Ya kısır sayı , ya da hiç
Emin olun, dua edin, hislerinizi anlatın -
@gmzankr066
GİB
500ü kurum içinden
500ü 2017kpss puanıyla ilana çıkarsa göç gibi.
Ne yapıcaksınız?
Sıralaması 2000üzeri olanlar işiniz zor.
Ses verin.
Eğer gelirse
(geleceğini düşünüyoruz sadece)
İlanı +250kişi artırırsak
İLK 2000değil
İLK 3000 sınava girerAtama beklemiyorsunuz
Sınav bekliyorsunuz -
nasıl bir sistemin içine girdik çözemedim gelirse gelmezse,gelirse su kadar kişi girer sınava halimize bak bu bugünü sorunu da degil kimse bişeyleri düzeltmek istemiyor aksine daha kötüye sarıyor
-
@milliirade arkadaşlar bu sınava yüzbinler girdi.puanı hesaplanmaya değer bulunan,ki bu yenilik bildiğim kadarıyla ilgili alanlardan birinden 0 çekenin puanı hesaplanmıyor,65000 kişinin puanı hesaplandı p-48 den.şimdi 65000 kişinin ilk 500'ü kurum sınavlarına giriyor burakrasinin yavaş işlemesinden.yani onca emege rağmen imkan bulabilen BİNDE 76'SI faydalanabiliyor.atanmanın ortalama 2,5 yıl sürmüş olduğu bu süreçte binde 76'nın kurum sınavlarına girebilecek puanı alması nedir çözemedim.en azından kurum sınavlarına yüzde 25'i faydalanmalı,mulakata sıralamaya göre ilk 3 mülakat çağrılmalı.çünkü emek büyük.üniversiteyi 4 yılda bitirdik.kıyaslayın ordan.
-
@milliirade böyle birşey imkansız hocam
-
Şimdi kimse sesini çıkarmıyor çünkü herkes ilanın geleceğine ve sayının sizin dediğiniz kadar az olmayacağına emin eğer ilan Mayısa kadar gelmesin bak o zaman ne fırtınalar kopar şuan herkes pusuda ilan bekliyor
-
@walrass06 hocam ortalama ne kadar sürüyor bir kişinin işe başlaması
-
İl göç ilanından bir gün önce 20 kişi alınacak denseydi olabilecek linci düşünebiliyor musunuz? Arkadaşlar duyum vs. İşini geçtim ancak şu anda ilan gelecek beklentisini çok iyimser karşılıyorum. Geçen sene de ilgili bakanın önüne ilan gitti ancak kendisinin buna geri çevirdiğini hepimiz biliyoruz. Etkinlik vs.den ziyade referandum sayesinde geldi ilan. Guy, vmy, duy, muy alacaz dedi kendi ağzıyla, hani duy? Hani muy? Milletvekilinin meclisteki sorusuna daha yeni aldık sözüyle başladı. Bu bakan olduğu sürece 2018 kasım veya 2019 başlarına kadar ilan beklemek hayal bence. Ancak seçim olur ya da yukarıdan alım talimatı gelirse işler değişir.
O yüzden şu puana gelir mi hesabına gülmekten alamıyorum kendimi. -
@ridvan 8 ay
-
@jamiryoo işte birilerinin bişeler yapması lazım. EN aZından aramızdan biri vefalı çıksında atandıktan sonra mücadele etsin. Gelir uzmanı derneği sayfası varı Facebook da babamı öyle geldi bilmiyorum ama anca şu avukatımız şu davadaydı anca özlük haklarıyla ilgili dava. Arkadan gelen kimsenin umrunda değil. 10 bin kişi aylarca sadece bir iki binlik alım bekliyor sadece. Her sene 30000 öğretmen gibi beklemiyor sağlıkçılar gibi değil. Hepi topu 3 4 bindir totale vurduğun zaman. Ama gerçekten umursanmıyoruz.