2018 Guy Alımı
-
@hoyuelo aynen hicam gecen sene bende 81 puanlar 7500 ler deydim bu sene 73 puan .ben hala sansimizin oldugunu dusunuyorum daha dogrusu tercih yapanlar sadece 2017 puani kullancak subat mart ayi gelir buyuk ihtimal ilan .
-
Dersanede ki hocamizda subat mart 1500 lerde alim olacagini soyledi bundan 4_ ay once ama tabi cok ta itibar etmedim.guy olan bi arkadasimda alim olacak dedi
Ama iste bakalim ne kadar dogru cikcak soyledikleri . -
@83istanbul bu sene delilik yapıp 74 puanla Antalya yazmayı düşünüyorum
-
@milliirade kardeşim hiç
Boşuna dil dökme bişe olmuyor yani bişe yapamıyoruz birlik olup. Zaten Twitter a da katılım sağlam değil. -
@asya Anlamadım dediğini. Sonuçlar eğer açıklanırsa ilan da gelirse bazı şehirlere yeterince başvuru olmayabilir bile. Eğer arkadaşın dediği doğruysa tabi... Yine 2000 kişilik geldiğini düşün ve 2016 puanlari geçerli de değil. Sonraki iş tabi bunlar, baya şaşırdim ama
Puan 70lere düştükçe de fark daha çok artmış -
Bir yazın bakalım Naci Ağbal öncesi senede kaç alım oluyordu, senenin belli aylarında ilan düşmüyor muydu.
Bakanımız 24kasım 2015te göreve gelmişti.
Önceki bakanımızın guy alımı da kasım 2015te olmuştu.
Göreve başladığından beri tek bir ilan gelmiştir!
O da 2017referandumu sayesinde gelmiştir.
Baharda da gelmezse içinizi 2019 ile soğutabilecek misiniz?
2015Kasım>2017Nisan>?! -
@milliirade bütçe bahanesinden en çok bizden fedakarlık yapıldı. Çok şanssız dönemdeyiz.
-
@milliirade evet geçen sene çok geç geldi ama sebebi de malum kasıtlı olduğunu düşünmüyorum ben
-
@falanfilan kontrol ettim geçen sene p 35 73,6 puan sıralama 23 binlerde
Bu sene p 48 72,3 puan sıralama 14 binlerde -
siralama icin soyle bir bilgi vereyim.
gecen sene 80 10bindi
bu sene 80 4500yaklasik 5000 kisi one atma durumu var. puanlar yukseldikce makas daraliyor. arttikca artiyor.
-
@gmzankr066 bu son alimda 15 binlere sıra geldi dediler doğruysa bu, gerçekten bakalım nasıl tablo çıkacak merak ediyorum...
-
@gmzankr066 gamze seni uzun zamandır görüyorum yani heyecanını görüyorum mutlu oluyorum umarım gelir sana valla kendim gibi sevineceğim 14 bin sıralamaya geçen yıllarda defalarca gelmiş. Ben yıllardır bu işin içindeyim 28 yaşıma geldim daha önce mülakatta elenmişliğim de var ama senin kadar heyacanım yok umarım güzel şeyler yaşarsın. Bekledikçe heyecanını yitiriyor insan. Bende bu Naci Ağbaldan sonra işlerin değiştiği görüşündeyim Mehmet Şimşeki mumla arıyorum en azından ne zaman gelecek derdi yoktu her yıl sonbahar ilkbahar belli takviminde gelirdi.
-
@issiz, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
siralama icin soyle bir bilgi vereyim.
gecen sene 80 10bindi
bu sene 80 4500yaklasik 5000 kisi one atma durumu var. puanlar yukseldikce makas daraliyor. arttikca artiyor.
arttikca degil dustukce.
foruma bir edit yapma guncellemesi gelse guzel olacak.
-
@tinbergen teşekkür ederiimmmm iyi dileklerin için gerçekten bekleyen herkes mutlu olur inşallah ne diyim
-
Geçen seneki puanlar yazılınca bende yazıyım dedim. Geçen yıl 77 puanla 14 binlerdeydi sıralamam gittik ili tutturamadık giremedik sınava sonra dedim neyse 2017 de puanı yükseltelim işi şansa bırakmayım. Şimdi ise 82 küsür aldım 3000 e yakın sıralamam var. Büyük ihtimal bu sefer en azından sınava girebilirim tabi beklediğim bi mülakat var o olursa girmem. Yani arkadaşlar eğer ilan gelirse çok hesap kitap yapmadan içinizden gelen yeri yazın gitsin olacaksa oluyo
-
Kasıt yok elbette.
Ancak belli ki süreç değişti.
Artık yılda 2 alım yok.
Artık 2yılda 1 alım var.
Kurumların ne istediği, ihtiyacı önemli değildir.Çalışanların "emekli olan çok","uzmanlığını alanlar çok" ahkâmlarına kulak asmayın.Ne verildiği önemlidir.
Örnek Göç.
Yılda bir alım olsun temennisindesiniz belli ki.
Çünkü ilan geleli 10ay oldu.
Ben de diyorum ki
"Yılda bir temenninizin boşa çıkmaması için 15bin 35bin kadrolar havada uçuşurken sesinizi çıkarın"
Yoksa süreç belli oldu artık
Artık yılda iki alım hayal
Kasım2015> Nisan2017(Referandumumuz ile)>Muhtemelen çiftli yılların gürültüsüne katılacağız.
Şimdi
Buradan ortak metin ses getirir diyenler? -
Performans bülteni açıklanmış maliye bakanlığının arkadaşlad 48.sayfaya göz atın Mali Hizmetler 250 kişi öngörülüyor,
Guy ile ilgili birşey göremedim bültenle bi üstünkörü okudum geçtim , bir araştırın sizde birşeyler yakalarsınız belki , -
@mascott geçen senede vardı o 250
-
@pozitifdışsallık öngörülüyor dedim zaten ama artık bu senede almazlarsa ayıp yani .
-
@walrass06 78,7 puanım sıralamam 6030 . Geçen sene 84 puanla sıralamam 3000 deydi