2018 Guy Alımı
-
Sesinizi duyurmadıkça yine nisanda ilan gelir bu defa 2000 olmaz 1000-1300 ile yılı kapatırlar seçimlere kadar 1000 er kadro verip dururlar
-
@duryy hocam doğru söylüyorsun ben şuan ilan gelecek diye 20 gündür ne bir soru çözdüm bir şey okudum beynim tamamen ilana odaklandı
-
@köyün-ağası hocam nerden biliyorsun da böyle konuşuyorsun 1000 nerden çıktı herkes 1250-1750 diyor sesimizi nasıl çıkaralım burdakilerin hepsi bir şeyler yapmak istiyor ve yapıyor zaten ne yapalım sen söyle o zaman bu kadar karamsar olmaya gerek yok geçen senede ilan hiç gelmeyecek diyordu herkes bu grupta 2000 geldi 1000 gelme şansı yok ilanın en az 1500 gelecek
-
@walrass06 4-5 yıllık tecrübe diyelim
-
@köyün-ağası hangi sene İlan gelmedi veya 1000 kişilik alım olan bir sene oldu
-
Her yazilana cvp vermiyoruz diye nasil herkese "yaziklar olsun" deniliyor anlamiyorum kimin ankette oy verdigini bilmeden kimin twitter da etkinliklere katıldığını bilmeden böyle bisey soylenebiliyor... Kendi adima konuşayım bu forumun adminlerinin en iyi yaziyi hazirlayacaklarina eminim bunun icin hatta bizim icin ugrasiyorlar bizde hazirladiklari zaman gerekli yerlerde o yazilari paylasip destek olucaz bu süreci yasayan yasayacak olan herkes icin kendimiz icin.. Ama her muhabbete dahil olunmuyor diye gelip burda herkese yazik olsun demek ne kadar dogru..
-
@esrarengiz valla sinirlendiğim için susmayı tercih etmiştim ama tam içimden gelenleri yazmışsınız
Sanki bi kendileri var hayret bişey -
@walrass06 2016 gelmedi mesala yukarda ben 1000-1300 yazdım sadece 1000 yazmadım geçen sene biz her hafta etkinlik hatta bazı haftalar 2-3 etkinlik yapıyorduk. 2-3 gazetede köşe yazısı yazdırdık gazeteye ilan verdik. Cb direk mektup yazdık haber ajanslarına röpartaj verdiler youtube de izleyebilirsin. Twitterda köşe yazarından yardım isterdik onlarda yarım saat sonra sizinle ilgili tweet atacam onun altına yazın bakan görür derdi yazardık hergün haber kanallarına yazardık hatta spiker artık yazmayın diye kaç defa uyarırdı. Bu sene bunlardan hangisi oldu bizim en büyük destekçimiz yeni şagak yazarı yusuf kaplandı kaç defa o bizimle ilgili tweet attı bu sene görüşmedi bile. Naci agbalı takip ederdik onun katılacağı konferansları bulup o ildeki arkadaslar bir bir soru sorarlardı. Meclise gidip mv lerle görüşülürdü Bu kadar çabayla 2000 guy geldi bu sene bunlardan hangisi yapılıyor. Ağlamayana kadro vermezler.
-
@gmzankr066 yok sanki burayi takip eden herkes her muhabbete yorum yapmak zorunda da herkese yaziklar olsun bu nasil bir itamdir. Ben bütün gunumu burda geciremem ki her yazilana cevap vereyim. Oturup ders calisiyoruz arada girip neler paylasilmis bakiyoruz etkinlik oldumu destek veriyoruz ki daha etkinlik baslamis degil gecen seneden beri bu etkinliklere destek veriyoruz kimin hangi etkinlige destek verdigini nerden biliyor acaba
-
@esrarengiz bu forumun adminleri isteği gördü ve başlığı açtı.
bu ne demek biliyor musunuz buyrun buradan konuşun ve karar verin.
BU ETKİNLİK HAKKINDA YAZACAĞINIZ TEK BİR CÜMLENİZ DAHİ YOK MUYDU?
BÜTÜN CÜMLELERİNİZİ DUYUM İLETİLERİNE Mİ SAKLIYORSUNUZ?
bana kızabilirsiniz belki kendinizce haklısınız. Fakat yazdığım şey kişiliğinizi zedelemek amaçlı değildi. LÜTFEN var olduğunuzu belli edin. kendimize ve ailemize ödememiz gereken borçlarımız var bu ders çalışmak kadar önemli.
DUYUM KIZGINLIĞIMA GELİNCE KORKMAYIN BU İLAN GELECEK. EN GEÇ MAYISTA SINAVA GİRERSİNİZ MÜLAKATLAR YAPILMADAN KPSS GELİP ÇATAR ONA DA GİRMEK ZORUNDA KALIRSINIZ SONRASINDA MÜLAKATTAN ELENİNCE BURADA TEKRAR BERABER ÜZÜLMEYE DEVAM EDERİZ. -
@köyün-ağası hocam geçen sene olanları bende biliyorum bu dediklerin geçen sene bu atlar yapılmadı daha çok şubat mart ayı özellikle mart ayı yapıldı ve ilan geldi merak etme bu sene de öyle olacak şuan millet kütüphanede ders çalışıyor sıkışınca İlanın gelmeyeceğini anlayınca herkes yine geçen seneki gibi olur 2016 da ilan gelmedi demişsin hocam ama 2015 in sonunda geldi sonuçta yani bu zamana kadar her sene en az 1500 geldi
-
@walrass06 2015 sınavına girdim 7 ekimde ilan 28 kadımda sınav oldu mülakatlar 2016 martta oldu diğer ilan nisan 2017 oldu yani 13 ay sonra yeni ilan geldi
-
@pmb ben o baslikta biseyler yazmak zorunda degilim bunu size soracak da degiliz bunun icin bizi suclamaya hakkiniz da yok ben o sayfada sürekli tartisma okumaktan memnun degilim bu yuzdende yazmiyorum adminlere güveniyorum ankette oyumuda verdim antimulak da ty olarak anket yapalim dedi onada katilirim ama oraya biseyler yazmak zorunda degilim ! Siz istediginiz tartismayi yapin orda sayfanin da hayrini görün
-
@köyün-ağası tamam hocam sonuçta her sene geldi bu sene de gelir en az 1500
-
@walrass06 tamam
-
@esrarengiz o sayfadaki tartışmadan memnun olmadığınızı söylüyorsunuz ama benimle tartışmak size keyif veriyor gibi duruyor. Adminlere tabi ki ben de güveniyorum ama 26 yaşında biri olarak her şeyi onlardan bekleme eğiliminizi anlamlandıramıyorum. İnşallah o sayfanın hayrını beraber göreceğiz siz olayı duygusallaştırıp kişiselleştirmezseniz eğer. iyi günler.
-
@pmb siz bize haksiz yere söylenmeyecek seyler soyleyin sonra da sessiz kalmamizi bekleyin ben sizle tartismak istemiyorum gelip buraya yazilmayacak bisey yazdiniz tabikide karsiligini vericem ayrica hala anlamamissiniz uzatiyorsunuz siz o sayfayi takibe devam edin orda yorumlarinizi yapin burasi onun yeri degil.
-
Şu rakam konusunda nasıl,neye göre tahmin yapılıyor anlamak mümkün değil.
-
@fernando-reges hocam haklısın ama ben tahmin yapmıyorum her sene olanı söylüyorum ve özellikle 1000 kişi felan diyenleri anlamıyorum mümkün değil yani
-
@walrass06 İnş dediğinizden de fazlası olur dostum.Ancak süreç eskisi gibi işlemiyor.Yılda çift alım olduğu dönemler vardı hayal oldu.Duy,Mhuy 2015'ten beri yok.İlgöç o kadar talep var denildi 20+14 gibi komik bir rakamla karşımıza çıktı.Gerekçe izin bu kadar çıktı denildi.
2015 yılında böyle olacağını bilsem bu yolda devam etmeyebilirdim.Çok talihsiz döneme denk geldik inş 2018 ile son bulur