2018 Guy Alımı
-
@yorgun-_iibfli Ali kim arkadaşım ? ilan yine ilkbahar takvimine tekabül ediyor ama 3 yıldır almayan iller var 2 ay sonraki ilani bilebilir ama sayısını bugünden nasıl verebiliyor ?
-
@köyün-ağası hocam @yorgun-_iibfli doğrulattım diyor
-
@yorgun-_iibfli bumko ne alaka onu anlamadım
Bumko mhuy larla ilgileniyor daha çok
Guyu gib hazırlar başbakanlık onaylar diye biliyorum -
Arkadaşlar 1250 kişi @can-mavi nin duyumunu da doğruluyor ilan gelecek yakınlarda belli de inşallah 1500 olur en az
-
@walrass06 şaşırdım yani aliyi tanıyorum kurumları karıştıracağını da sanmıyorum Ayrıca Konya’nın bazı ilçelerinde çok ciddi personel ihtiyacı var dairelerde memur yok denecek kadar az daha fazla uzatmazlar bu ilanı
-
@fablo 15 bine düşer
-
Bumko ile guy ne alaka gib kapandı mı
-
@walrass06 neden 15 bin olur hocam 8300 benim sıralamam ama 6500 diye hesapladım sahsen gelmez dye düşünmüştüm
-
Puan hesabı yapıp moralinizi bozmayın kaçla kapatacağı tahmini şuan imkansız ilanın kaç kişi olacağı belli değil hangi şehirler var belli değil şehirlerin çoğunluğu Doğu damı batıda mı belli değil İstanbul Ankara gibi iller var mı belli değil formu bu yüzden meşgul etmezseniz seviniriz
-
duyumcular foruma gelsin ya da ekran görüntüsü atın, kaybolmayın hemen
-
Arkadaslar ben Messenger da konuştum ekran görüntüsü atabilirim isterseniz
-
Oooo dostlar başlık güzelleşmeye başlamış. Yazılanlara bakılırsa İlanın yakın zamanda gelme ihtimalleri arttı demektir. Kim bilir? Belki yarın gözümüzü ilanla açarız
Ben tarih sayı duyumu çok almadım ancak Ankara’nın ihtiyacının çok olduğunu bir duydum arkadaşlarım. Hatta Ankara için bir 750 söylentisi vardı bir dönem. Ama ne derece doğrudur tabii bilemiyorum. -
@walrass06 bu rakama etkinlikle müdahale etmeliyiz bence ya
-
@yorgun-_iibfli lütfen...
-
Eğer sayı netleştiyse 1250 sayısı değiştiremeyiz Arkadaslar ama diğer ilan ıcın Yüksek gelir seçimler olabileceği için
-
@mbguy Ankara 750 kisi dönem başındada konuşuluyordu ancak 1250 içerisinde 750 sini Ankaraya vermeleri zor
-
@hasansss Hocam doğru söylüyorsunuz. Biraz pollyannacılık yapacak olursam , belki de alım sayısı 2000 olur 750 kişi Ankara’ya ayrılır . Sonra hayat bayram olur falan filan.
-
@aylin iPhone nasıl resim yükleyebilirim bulamadım da
-
@mbguy bugün çalışan bir arkadaşla konuştum onlar kadro talebini iletmişler. 2000 kişilik bir talep oluşmuş ancak bu sayıdan kaçı gelicek bakan beyin insiyatifine kalmış.
-
@yorgun-_iibfli bilmiyorum , bilen varsa biri yardımcı olsun