2018 Guy Alımı
-
-
@hasansss arkadaşınız hangi ilde calisiyor acaba?
-
@yorgun-_iibfli ekran resmi
https://hizliresim.com dan yukle çıkan jpg li linki atman yeterli ama sohbet fotosu atacaksan karşı tarafın bilgisi olsun hocam -
@falanfilan konuşalanı söylemiş kardeş zaten ekran fotosuna gerek varmı ki
-
@hamzaömerhalid ben anlamadım hocam konuyu tam neyin sohbeti bilmiyorum ama nasıl yapıldığı yazım dedim
-
@Mahlaki arkadasa whatsaptan gönderdim konuşmaları teyit edebilirsiniz
-
Arkadaşlar ilan madem bu kadar yakın paretowilfredo üstadında bir bilgisi olurdu diye tahmin ediyorum. Kendisi yakında ilanın geleceğini düşünmüyordu yani bu kadar bilgi kesinse oda bişeyler söylerdi
-
@yorgun-_iibfli hocam saolsun bana attı yazışmayı aynen bahsettiği gibi hayırlısıyla gelir inşallah şubatta
-
@meç ona da gelir belki bakalım o Ne diyecek
-
Güzel gibi görünen tedirgin bekleyişler şubata mi kaldı şimdi... En çok hangi iller alınır merakindayim. Hayırlısı olsun. Bakalım kimlerin nasibi geliyor inşallah
-
@falanfilan hocam şubatta guy mu geliyor kaç kişi ben kaçırdım olayı
-
@meç pareto bir yazısında can mavinin duyumu hala geçerlidir demişti. En son verdiği cevapta ise gelmesini beklemiyorum demedi, şuan hiç bir duyumum yok ama ansızın gelebilir dedi. Yani yakın zamanda gelmez diye birşey demedi.
-
@fablo hocam bu forumda bunları konuştuk üstlerde neden gelir onları da dedik sana rahat gelir rahat ol senin dediğine göre geçen sene 2 bin kişi aldılar 2binçarpı5 10 bin yapar ama 16 bine geldi sıra
-
Hangi iller gelir puan kaça düşer ne olur bunlar ilan geldikten sonra tek konuşulacak şey zaten
-
kolay gelsin arkadaşlar.. aksilik olmazsa subat ayı içinde bekliyoruz allah izin verirse sadece duyumlar bu yöndee
-
@maxmin hocam bu ocakta beklenen 1250 lik duyum şubata kaldı(duyum var ama kesinlik yok) , yine aynı duyum üzerine heyecanlı sohbetler ediliyor
-
@asavran09 bumko demişsiniz galiba ?
-
@aylin bumko dedim evet ama izin için değil görüş yazısı yazılmış ki taleplerde toplanmaya başlandıı
-
@asavran09 ilan daha belli değil o zaman , tam hangi şehirler açılacak sayı vs belli değil yani
-
Şubat ayında kesin ilan gelecek mi yani ?