2018 Guy Alımı
-
@sssld Kafalarına göre takılmalarına engel olmak lazım diye düşünüyorum. Şu forumda ilk altı binde olan kaç kişi var?? Süreci devam eden alımlar açıklandıktan sonra ve ideal bir sayıda diye vurgulamak gerekiyor.
-
@seramikçi hep destek tam destek. Ben sadece ihtimali konuştum. malum olumsuzluklara alışkın bi kitleyiz(ilgöç vakası)
-
Biliyorum burda dememiz birşey değiştirmeyecek çünkü Facebook vs heryerde etkinlik için çağrı yapılıyor ama katılım yine az oluyor. En fazla mezun veren belkide KPSS ye giren en kalabalık öğrenci topluluğuyuz. Ancak birlikte hareket sıkıntısı var. Kendimize fırsat oluşturabiliriz doğru hamlelerle. Etkinlik birinin sponsorluğunda belli günlerde olmak zorunda değil bunu hergün neden yapmıyoruz. Hatta günün her saatinde müsait olan herkes belirli kişilere kurumlara Twitter aracılığıyla ulaşabilir. Hergün akşam belli saatler genel etkinlik saati olsun. İl göçte şöyle bir toplu etkili tepki olsa Eminim hiç değilse en yakın zamanda yeni ve yüklü bir alım haberi yayınlamak zorunda kalabilirlerdi. Hala açıklanmayan alımlar var onlara da destek olmalıyız. Kendi göbek bağımızı kendimiz kesmeliyiz. Alım daha gelmeden nelere üzüleceğimizi karşı çıkacağımızı belirtmeliyiz. Burda kendi aramızda konuşarak bir sonuca varamayız. Bu güzel forumun herkesle ilgilenen yöneticilerine seslenmek istiyorum lütfen öncülük edin. Bu duyumdan daha önemli bence. Ortak bir etkinlik karşı alınsın ve bu hergün olsun detaylarını siz daha iyi bilirsiniz hepimizden tecrübelisiniz. Nasıl bir yol izleyeceğimizi karşılaştırıp 10 kişide olsa beraber planlı hareket edelim. Geçen etkinlikte kılını kıpırdatmayacak ki umrunda da olmayacak millet vekillerini bile etiketleyenler oldu. Daha doğru hareket edilmeli diye düşünüyorum. Atanan arkadaşlarımız görevdekiler filan da destek olmalı. Yöneticilerimiz bir ortak karar alın bi sistem yol belirleyin KPSS a grubunda ki her başlıkta bunu yayınlasanız onun bile katkısı olur. Facebook’u olan arkadaşlarımız da ne kadar a grubu sayfası varsa orada paylaşsın bişeler yapalım. İlan gelince sen bizler de elimizi eteğimizi çekmeyelim bizden geçti demeyelim sıkıntılı bir düzen var bunu nasıl güzelleştiririz diye düşünelim. Aklıma gelen bu sadece hatası varda düzeltin lütfen
-
Düzenli olarak hangi koşularda ilan beklendiği dile getirilmeli, acele ettirmeyi doğru bulmuyorum.
-
@seramikçi bende onu kasdetmiştim.
-
Bu saatten sonra bugün için ilan gelir mi arkadaşlar ne diyorsunuz?
-
@mustafa-kader ben bu aya razıyım ne bugünü
-
@duryy bugün için duyum vardı o yüzden bugünü özellikle sordum:D gelirse ben de bu aya razıyım:D
-
Arkadaşlar ilan konusunda ses çıkarmayın fazla daha diğer kurumların mülakat tarihi vs'i açıklanmadı. Yüksek puan alanlar yerleşemediler. Bu ilan 1-2 aya gelir ve sınav da haziran ya da mayıs gibi olur. Susun olacak gibi çalışın işte yeter daa. Bu dönem gelmesi lazım işte.
-
@emrediyebiri, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar ilan konusunda ses çıkarmayın fazla daha diğer kurumların mülakat tarihi vs'i açıklanmadı. Yüksek puan alanlar yerleşemediler. Bu ilan 1-2 aya gelir ve sınav da haziran ya da mayıs gibi olur. Susun olacak gibi çalışın işte yeter daa. Bu dönem gelmesi lazım işte.
Yani demek istediğim bırakın yüksek puanlılar gitsinler vr guya musallat olmasınlar. Sonra kalan sahalar bizimdir. Susun
-
Yani demek istediğim bırakın yüksek puanlılar gitsinler vr guya musallat olmasınlar. Sonra kalan sahalar bizimdir. Susun
*ve
-
@emrediyebiri yalnız etkinliklerle bile ilanın gelmesi uzun zaman alır , yazılı mülakat da ilandan 45 gün sonra oluyor , susarsan o ilan da gelmez
-
@emrediyebiri hocam p48 sıralamanız kaç
-
@emrediyebiri ne demek ses cikarmayin kac aydir insanlar ilan bekliyor daha ne kadar bekleyelim?
-
@lamıcimiyok 5000 neden?
-
Yahu arkadaşlar bu ilanlar size göre değil. Önce idare talebi sonra bakan onayına göre belirlenir. İstediğiniz kadar etkinlik yapın geçenki bakan açıklamalarından anladığınız gibi etkinliklerle pek bir sonuç alınmıyor. Lütfen bana kızmayın. Çünkü devletin bu darbe olayından sonra memur alın politikası çok değişti. Daha da değişecek diye tahmin ediyorun. Ben zaten geçen dönem sonbaharda ilan gelmeyeceğini biliyordum. İçeride guy arkadaşlarım var. Şimdi de diyorum ki bu dönem gelecek. Ama sınav mayıstan ve hazirandan önce olmaz.
bence boşuna celali isyanı çıkarıyorsunuz. bu dönem ilan kesin gelecek. boş konuşmayın derim.
-
@emrediyebiri Mevcut alımları ucundan kaçıran binlerce insan var. İlanın geç değil sayının yüksek olması için dua et ve çalışsak daha mantıklı olur sanki.
-
@duryy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@emrediyebiri Mevcut alımları ucundan kaçıran binlerce insan var. İlanın geç değil sayının yüksek olması için dua et ve çalışsak daha mantıklı olur sanki.
Ya arkadaş iyi ki bir şey dedik. Hemen linç etmeye kalkıyorsunuz. Biraz daha mantıklı olsaydın da ilanı ucundan kaçırmasaydın iyi olurdu sanki!
-
Su ilan gec gelsin diyen arkadaslar sinavi kazandin diyelim mulakat tarihi gecen yil kazandiktan sonra tam 7 ay sonra belli oldu.Ve suan hala 2000 kisilik alimdan ise baslamayanlar var.Ne olur bilip bilmeden suraya bir seyler yazmayin duzeltme yapmak bu sayfaya haksizlik oluyo.Ha birde her zaman elenmeyi dusunun ilanin gelmesi isin yuzde 10u bnce en onemlisi yuzde 80 ide mulakat ve sabirdir.Not:Gecen yil ilan 1nisanda geldi sinav 14 mayista yapildi.Sonuc 18 mayista aciklandi.Mulakatlar 18 eylulde baslayip 6 ekimde bitti.Ve suan 2018 ocaktayiz hala olumlu olup guvenlik sorusturmasi suren dostlarimiz var.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Su ilan gec gelsin diyen arkadaslar sinavi kazandin diyelim mulakat tarihi gecen yil kazandiktan sonra tam 7 ay sonra belli oldu.Ve suan hala 2000 kisilik alimdan ise baslamayanlar var.Ne olur bilip bilmeden suraya bir seyler yazmayin duzeltme yapmak bu sayfaya haksizlik oluyo.Ha birde her zaman elenmeyi dusunun ilanin gelmesi isin yuzde 10u bnce en onemlisi yuzde 80 ide mulakat ve sabirdir.Not:Gecen yil ilan 1nisanda geldi sinav 14 mayista yapildi.Sonuc 18 mayista aciklandi.Mulakatlar 18 eylulde baslayip 6 ekimde bitti.Ve suan 2018 ocaktayiz hala olumlu olup guvenlik sorusturmasi suren dostlarimiz var.
Kardeşim ben yazmamışım gibi devam edin. bakalım ne olacak göreceğiz. Burada sebepsiz tartışma çıkartmayın ya. Kendiniz huzursuzsunuz milleti de huzursuz ediyorsunuz.