2018 Guy Alımı
-
@asya bilmiyorum hocam. Benim de ilk yılım ama. beklemek zor vallahi...
-
@gmzankr066 hocam belli olmaz 20 bine burda gelmez dersin gelebilir 70 puan üstü herkesin şansı var 1500 de bile puanlar tek çünkü mevcut alımlarda sonuçlanırsa çok sürpriz sonuçlar olacak
-
@walrass06 son alımdaki yüksek puanlar istisnaydı bi daha öyle bişey olmaz geçen sene 82 puan alan adama 7 bin sıralama vermişler bu sene 7 bine 78
-
@walrass06 Hocam bizim buralarda sizin gibi böyle güzel, olumlu konuşanlara “hay ağzın bal yesin” derler. Sıra gelsin ya da gelmesin böyle pozitif konuşmalara, yazmalara o kadar ihtiyacımız var ki.
-
@walrass06 hocam çok sağol valla sende olmasan içimiz rahat etmeyecek iyiki forumdasın yanliz bir şey sorcam hocam 82 puan alan bir arkadaş gecenyıl 6000 lerde imiş sıralamasi yinede gecen yıl 82 puanı alan biri sıralamasını yazarsa iyi olur
-
@lamıcimiyok 81.3 olan bir arkadaş burda 7200 olduğunu söyledi bu grupta yine 80 alan biri 9500 olduğunu söyledi 3-4 puan fark var
-
Benim geçen sene 83 puan 4800 sıralama
Bu sene 84 puan 1800 sıralama
Ordan hesap edin arkadaşlar -
Geçen sene p35 puanım 82,29du. Sıralamam da 5958
-
Geçen sene 80.8 ile 8700 civarıydı bu sene 73ile 12000
-
Bu sene 1500 de 20 il açılsın 50 nin üstü yerler max 75 le kapatır beraber göreceğiz bu da demekki guy sınavında 85 kpssli ile 72 kpssli beraber girecek bu aynı sınava şimdi işte çalışıp farkı kapatma zamanı 70 in üstü herkes çalışmalı bence
-
Geçen sene bi arkadaşım 77.8 gibi bi puanla 14 binlerdeyim demişti yanlışlık yoksa bu sene 72 14 binlerde
-
Arkadaşlar ben burda umut satmıyorum yani olayların hep olumlu yönünden de bakmıyorum bu gerçekler bunun aksini söyleyen de çıkmaz
-
İlan gelmeden şu puana gelir mi konularo tartışılıyorsa bu sene çok çetin geçecek belli sıralamalar net ama puanlar düştü sıralama yükseldi. Mülakat sonucu bekleyen çok kişi var. Gerçekten süpriz olacak. İki guy sınavı geçirmiş biri olarak bu guy il tercihinden anladığım tek bir şey var! İçinizden hangi il geçiyorsa onu yazın. Antalya lı olarak Antalya dan korkup kaçtım 73 le kapattı. Sonra Antalya yı tercih ettim en yüksek kapatan illerden oldu mantık işlemiyor bu lanet olası sistemde. Hepinize iyi çalışmalar.
-
Aynı şekilde geçen sene 73 puan 24 bin civarıydı bu sene 12-13 binlerde yuvarlak hesapla 10 bin öne geçmiş yani çok büyük bişey bu
-
@83istanbul Antalya yazdığıma o kadar pişmanım ki küsüratlarla kaçırdım sınavı
-
@gmzankr066 bu doğruysa ve guy için baraj 60 a falan dusurmezlerse bazı şehirler avantajlı olacak o zaman
-
@falanfilan o kadar da değil hocam. Tamam bu seneki puanlar düşük de siz sıralamada önünüzden kaç kişi eksildi oaraya bakın yani yuvarlak hesapla vmy ve sgk da acıklanırsa önünüzden 3bin kişi gitmiş gibi düşünün
-
Geçtiğimiz yıl ilanın gelmesini referandum tarihi sağlamıştır.
Bu sene puanlar iki yıl geçerlidir.
Seçim olmadığına göre de hiç gelmeyebilir.
2019da ise maliye eski bakanımızın dönemindeki gibi 2/3hatta 4ilan görebiliriz.
Peki bu yıl gelmesi için ne yapabiliriz?
Twitter etkinliğinde başarılı olunamıyorsa
saygılı, istekli, kendisinin de istihdam seferberliği başlattığını göz önüne alarak
CİMER'e Cumhurbaşkanımıza bir metin gönderelim.
Ortak metin yazalım ve 10.000kişi aynı metini aynı isteği aynı duyguları gönderelim.Twitterdan dolaylı olarak uğraşmayalım.
Erkenden söylüyorum.Yoksa puanlar iki yıl geçerli diye aydan aya sarkıtılmayalım. -
@milliirade 2018 Kpss den önce alım kesin olarak var dostum.İçini o kadar da karartma
-
@palamut Duyum mu öngörü mu?