2018 Guy Alımı
-
@lamıcimiyok Tabiiki etkiler sıralamayı. Sınava başvuran adayların puanları, her il için alınacak kadro sayısının belli bir kati oranında sıralanıyor ve bu kişiler sınava girmeye hak kazanıyor. Lütfen duyarlı olalım bu konuda. Daha üst bir kuruma girmek isteseniz anlarım ancak aynı meslek gurubunda sadece il değiştirmek için başvuru yapmayın arkadaşlar.
-
Gecenin su saati olmuş bir sekildr aylardir ite kaka ders calismaya devam etmis pes etmemis bir umutla hala çabalayan ama aklimdada ya olmazsa ne yaparim 2018 kpss yemi girerim daha ne kadar bekleyebilirim ya pes edersem bu kadar emeğim ne olur diye düşünmekten kendi mi alamiyorum
-
abi kusura bakmayın da duyum muyum hep bize zarar veriyor. Yıllardır heves kırmaktan başka yaptığı bişey yok. Zaten sınav olalı 7 ay olmuş. 40 kere duyum aldık yok bu ay kesin yok önümüzdeki ay. Her türlü gelecek zaten 2018 kpss'den önce. Gelmişsiniz 'duyum kesin arkadaşlar' diye millete umut dağıtır gibi konuşuyosunuz. Zaten Şubat ayına girmeye az kaldı. Ben de ilan gelecek derim. Siz bundan önceki gelmeyen ilanların hesabını verin. O kadar umut verdiğiniz ama gelmeyen ilanları anlatın ! Şu siteyle hiç tanışmamış olsam daha çok ders çalışırdım daha sakin psikolojim olurdu her ağızdan ses çıkması, herkese inanmak hiç güzel bişey değil ama işte...
-
@oguzidane burada kimse duyum kesin demedi Hocam. Kimse öyle bir topa zaten girmez. Söylenen duyumları siz aşırının aşırısı ciddiye aldıysanız bu sizin probleminiz. Siteyi takip etmemekte sizin elinizde. Burada kimseye veryansın etmeyin. Daha iyi çalışacaksanız buyurun takip etmeden çalışın. Burada insanları zan altında bırakmayın.
-
@oguzidane ha illa ki bir haber istiyorsanız her sabah devlet personel başkanlığını takip edebilirsiniz. Nasılsa ilan gelince oraya düşecek. Duyuma ihtiyacınız yok.
-
@oguzidane hocam forum sitelerinin ritüeli budur. Zaman zaman kafa dağıtmak, zaman zaman bilgi almak, zaman zaman duyum almak paylaşmak, sınav içeriği hakkında konuşmak, kurum hakkında bilgi edinmek vs. Burada hiçbir site yoktur ki bizde konuşulan her konu yüzde yüz çıkar diyebilecek. İnsanlar çevrelerinden duyduklarını şöyle bir duyum aldım diye paylaşabiliyor. Buna diyecek fazla bir şey yok. Kaldı ki bu gözler kaç kurum başkanının şu tarihte şu olacak deyipte yanıldığına şahit oldu. Geçen sene şartları zorlamasak neredeyse Guy sınavı da açılmıyordu. Maliyede irtibata geçtiğimiz kaç bürokrat varsa son dönem maliyede yapılan sınavların çoğunda yanıldı. Lütfen bu konularda birilerini suçlu bulup, hınç çıkarmayalım.
-
@oguzidane kardeşim sen ne olsun istiyorsun? Her olaya muhalefetsin. Daha geçen gün duyum yok kişisel muhabbet etmeyin diyordun bugün gelmiş duyumlar boş çıkıyor hesap verin diyorsun. Kimse kimseyi burada zorla tutmuyor, bizde aynı süreçten geçiyoruz fakat senin gibi sağa sola ahkam kesmiyoruz. Burada kimse yüzde yüz olacak demiyor bizde çok hüsrana uğradık üzüldük vs. yapıcak birşey yok. En azından kendimizi bu sayede diri tuttuk
-
@oguzidane kardeş sen muhalefetten iyi anlıyorsun parti kur oy verelim buralarda harcanma bence gençliğine yazık burayı takibi bırak senden kurtul bizde kurtulalım
-
15 i de geçti
-
@ceterisparibuss çalışmaktan başka çağremiz yok biz elimizden geleni yapıcaz tevekkül Allah tan. İnşallah güzel sonuçlar alıcaz
-
Ocak 16 bitti kaldı 15 gün ocakta gelmezse bu İlan Nisandan önce gelmez şubatta gelcek diyenlere inanmam artık can mavinin duyumu diye ocak ayını bekliyorum yoksa her ay bi duyum alan var ekimden beri ekim kasım aralık duyumları hiçbiri olmadı
-
İnşaşlah hepimize sürpriz yapıp en az 2000 gelir
-
@gmzankr066 zaten bu ay da duyumlar gerçekleşmezse konusulan sayıların aksine bir sonuç çıkıp sürpriz olabilir.
-
@meç Nisanda olursa öyle olur hocam
-
@walrass06 şubatı geçmeyecek diye hissediyorum en başından beri. Her sene biraz daha erkene çekerler. Ama şimdi KPSS ertelendi diye alımıda biraz daha ertelemek isteyebilirlerde. Ya varya aslında ne olacağı hiç
Belli olmaz. Bak biz mezun olacakken arkadaş nişanlanmıştı öğretmenlik okuyordu çocuk nasıl olsa atanırım diye nişanlandı. Tam mezun olacağımız zamanlar bakan çıktı atama. Olmayacak dedi yani şubata kadar mı ne. Çocuk yıkıldı ama bakanın dediği gibi olmadı şubata kalmadan normalin de üstü alım yapmışlardı. Ne nasıl niye oldu bilmiyorum ama heran herşey olabilir -
İnanıyorum ki 2000 kişilik bi alım olsa sıralama 18 19 binlere bile iner
-
@gmzankr066 20 bini de geçer gelir gelse keşke geçen sene bile 16 bine geldi
-
@walrass06 evetttt ah keşke
-
@gmzankr066 hocam zaten p48 70 i geçen kişi 18bin kadardı yanılmıyorsam
-
@walrass06 gidişat ilkbaharı gösteriyor gibi hocam zaten