2018 Guy Alımı
-
@guyan-gelmiş hocam zaten kpssye sizin dediğiniz gibi çalışan ilk bine giren guyu rahat yapar
-
@friedman98 inşallah bi dahaki ilk mülakatımıza atanırız
-
Vay arkadaş başlık alev almış. Herkes alım sayısının artması konusunda birleşsin bari:)
-
@asya haklisiniz hocam allah yardımcımız olsun
-
@eomer bu nasil bi mantik ya dusuk puanlilarin sansi artsin diye 1 sene boyu oturup ders calisan adam ilan beklesin?
-
Şu zamanda ekmek aslanın ağzında değil midesinde o yüzden yüksek puanlı düşük puanlı hepimizin ortak derdi memur olabilmek .. İl Göç sınavı için bile 86-87 lere gelir mi diye konuştuğumuz bir dönemde GUY inşallah en kısa zamanda yüksek bir alım yapar ve herkes bu durumdan memnun olur .. Az daha sabır arkadaşlar
-
@gözde Hocam o kendi açısından bakıyor siz kendi açınızdan.O da şansı varsa sürdürmek isteyecek bunun için uygun şartların olmasını isteyecek.Taban puan 70 çünkü.Siz de hemen gelsin atanayım diyeceksiniz.Bu konu neden bu kadar tartışıldı anlamıyorum herkes çıkarı neyse ona göre hareket ediyor bundan doğal ne var ki.
-
Sıralamam düşük olmasına rağmen süreç uzun olduğu için ne kadar erken gelirse o kadar iyi olur diye düşünüyorum.Zaten ilan geldikten sonra ortalama 25gün sonra başvurunun son günü olmuş oluyor o zamana kadar da açıklanmayan mülakatlar açıklanır.Önemli olan tarihten ziyade sayının fazla gelmesi
-
1250 kişi ilan gelirse biz 11 binlerdekilerin iş duaya kaldı desenize yine süpriz yapan illeri bulmamız gerekecek oda mantık işi değil tamamen şans
-
Bence kaç tane ilin açılacağı da önemli.
-
Olayın özeti şu: Mb herkese şapur şupur bize gelince Yarabbi şükür
-
@gözde geçen sene düşük puanlılar girdiyse bu senede düşük puanlıların bu durumu beklemesi normal. Ben 15000 deyim ve ilanın benim için en doğru zamanda gelmesini istiyorum sende kendin için bu durumu istersin ama sadece isteriz kararını devlet baba verecek sanki düşük Puanlılar yüzünden gelmiyo ilanlar
-
Arkadaşlar lütfen bugün etkinlik varmış. Orada yetkililerimize düzgün bir konuşma diliyle alım sayılarının arttırılması ricasında bulunalım bıkmadan umudumuzu kaybetmeden. Bi yakınım emekli olanların çokluğundan ve herkesin birkaç kişilik çalıştığından bahsetti. Açık var hepsi bianda doldurulmaz o da tamam ama yıllardır beklenen göç sayısını gördük. O yüzden guy gelmeden lütfen sayıları arttırmaya çalışalım. İlanın ne zaman geleceği konusunu geçelim ihtilaf var doğaldırda ama kimse sayının az gelmesini istemez herhalde.
-
@meç 81 puanla sinava girilmeyen 72 puanla girilebilen bi sinavdan bahsediyoruz..tabiki dusuk puanlilar da bekler buna kimsenin bisey dedigi yok.ancak alimlarin normal surecin disinda oldugunu farkedip gercekten emek verip 85 ve ustu alan insalara kalkip da bekleyin 71 ler 72 ler de sinava girsin demek ne kadar mantikli.ilanlar normal zamninda gelmis olsaydi ikinci bi alimda o arkadalarimizinda zaten sansi olacakti .kpss nin üzerinden kac ay gecmis hala 1 ilan bekliyoruz siz de diyorsunuz ki daha da bekleyin...
-
Etkinliğe katılmayı unutmayın önemli bizim icin
-
@gözde ben ilan gelmesin biraz daha bekleyin tarzı bir şey demem bende yüksek alsam bende acilen gelsin isterdim suan içinde puanım düşük olduğu için biraz daha gelmemesi istiyorum bundan doğal bir şey de görmüyorum. Ayrıca her etkinliğe katılıp defalarca tweet attım kötü niyetli olsam böke bir şey yapmazdım herhalde. 2000 kişilik ilan gelcekse zaten kimse beklemek istemez fakat öle bir sayı konusulmadığı için insanlar kendileri için en doğruyu istiyor.
-
@gözde Dikkatli okusaydın,yaptığım analizi kavrayabilseydin nasıl bir mantık olduğunu anlardın.Sgk,vmy,kaymakamlıktan sonra dedim ve bu alımlar en geç 1 ay içerisinde sonuçlanacak. Tutupta Haziran'da ilan gelsin demedim.
-
Arkadaşlar sizce 1-2 il hariç bütün illere girebilmek için kaç puana sahip olmak lazım
-
@sirius 78 1250 de
-
Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
Arkadaşlar mesela başka bir şehirdeki guy yeni açılan bir ilanda istediği şehri yazıp tekrar sınava girebilir mi ? Veya cevrenizde tanıginiz böyle biri varmı yani çalışırken yeni gelen ilana başvurupta kazanan