2018 Guy Alımı
-
@lamıcimiyok girer hocam
-
@walrass06 hocam girebilir girmesinede mülakatı geçip kazanabilirmi bunu merak ediyorum
-
Bu arada etkinlik başladı arkadaşlar lütfen katılım gösterim bu etkinlik hepimizin
-
@Lamıcimiyok Mülakatta sorun oluyor sanırım kazanan da vardır belki ama olumlu bakılmıyor pek
-
@gözde oncelikle puanim kotu degil. 80 kusur aldim. 1250 kisilik bir ilanda sinava girerim diye dusunuyorum. sgk, vmy ve kaymakamlik bekleyen 800 kisi var yanilmiyorsam ve bu kisilerin en az 500'u guy ilani gelirse basvuracaklar. belki listeler coktan hazirlandi ve son imza surecindeler. 800 kisinin su an bir isi var ve bu 3 meslekle kiyaslayinca guy hic birinden iyi degil. kimse guy icin bunlardan feragat etmez. nihai sonuclar aciklansin, 800 kisi is sahibi olsun ve daha sonra ilan gelsin. ben de 85 puan alan biri yerine 75 puan alan birinin ise girmesini dogru bulmuyorum ancak 85 alan kisi belki vmy oldu bile. guy'a basvuracak belki 2-3 gun sonra vmy oldugunu ogrenip sinava dahi girmeyecek ve 1 kisi sinava giremeyecek sirf bu yuzden. sizce bu ne kadar mantikli? genc issizlik oraninin %25'i gectigi su gunlerde bencil olmayalim. hic ilan gelmese haklisiniz ancak dedigim gibi 800 kisi belki yarin belki 1 ay sonra is sahibi olacak. bir kurumdan mulakat sonucu beklerken diger bir kurumun hemen ilan acmasini istemek dogru degil. guy dedigimiz sey zaten bir nevi dusuk puan alan kisileri istihdam etmek icin olusturulmus bir kadro. 90 puan alan bir kisi guy olsa en fazla 2 sene sonra o meslegi birakir. zar zor 75 alan ve hedefi guy olan kisiler var.
neyse uzun oldu biraz. dedigim gibi siralamam kotu degil ancak ben tum kurumlarin nihai listesini acikladiktan sonra ilanin gelmesini istiyorum. birakin 72-73 puan alan arkadaslar da sinav gorsun, is sahibi olsun.
-
@issiz ben de oncelikle sondan baslayayim 72 73puanlilar issiz olarak kalsin demiyoruz bizde ama ilanın gelmemesi icin cabalamak asil bencillik odur.tepkimiz ona .Ayrica ilanin gelmesi basvuru surecinin bitmesi nerden bakarsan 1 ayi asiyor 1 aya kadar zaten bu mulakatlar aciklanacak bu durumda yine sizin cabaniz anlamsiz kaliyor siz istiyorsunuz ki ilan kpss den hemen once gelsin ama kusura bakmayin bu kadar emek veren insan var aylardir sinav yuzu gormedi.
-
@gözde size kim dedi kpss den önce ilan gelsin diye kimse öyle bişe demedi kendiniz yazıp kendiniz diyorsunuz böyle bir şey yok insanların istediği mülakat açıklandıktan sonra gelmesi.
-
Sınav gelmemesi için çabalasan ne olur gelmesi için çabalasan ne olur bizim elimizde mi bu sınav gelmesin diye etkinlik mi yaptılar ne yaptılar çok boş bi konu bu konuşmaya bile gerek yok
-
#TürkiyedemekİİBFdemek hadi herkes twittera arkadaşlar.
-
@gözde hocam ben kpssye yakin gelsin demiyorum ki. bu 3 kurum yarin nihai listeyi aciklasin ertesi gun ilan gelsin. benim demek istedigim sey su: kpss'den 88 alan bir kisi var diyelim ve kaymakamlik mulakatini bekliyor. bu kisi yarin guy ilani gelse dogal olarak basvuracak. tabi ki basvursun, 88 almis. dusunun ki guy'a basvuruyor ve 3 gun sonra kaymakam oldugunu ogreniyor. 1 kisi bu yuzden sinava giremeyip 2018 kpss'ye yeniden hazirlanip 1 sene daha bekleyecek. 500 kisi oldugunu dusunun bir de. siz 1 ay daha beklemek istemiyorsunuz ama 500 kisi 1 sene bekleyecek, hangisi mantikli? hepimiz ayni surecten gecip benzer psikolojileri yasiyoruz. birbirimizin halinden anlamamiz lazim. ben 88 alip kaymakam olan birinin 85 alip vmy olan birinin, 83 alan sgk'ya giren birinin ...... vsvs 74-75 alan diger kisilerin sinava girmesini engellemesini istemiyorum. olay budur. iyi aksamlar dilerim.
-
@issiz hocam boşverin arkadaş şartlanmış nasıl anlamak istiyorsa öyle anlıyor.Umarım yüklü bir alım olurda herkes mutlu olur.
-
@vlkrt bende tam bunu soracaktım sağolasın kardeş. Arkadaşlar hadi Bırakın şu tartışmayı yarım saat destek verin
-
@hamzaömerhalid gündemden düştük destek az yeni tag gündeme sokulcakmış o girene kadar buna tivit atmaya devam
-
@lamıcimiyok Sınava girebilir ama mülakatı kazanma ihtimali yok gibi birşey.Tabi referansı kuvvetliyse veya jüriyi ikna edebileceği kuvvetli bir neden varsa iş değişebilir.Yok ben memleketimde yapmak istiyorum diye başvuranı direk elerler
-
@gözde çok hak veriyorum hocam size. Şu an 1 ay önceki muhabbet yine yapılıyor. Sınav sonuçları bekleniyor deniyor...
1 ay önce ve hatta şimdi biz de istiyoruz sadece guy için beklentisi olanlarla sınava başvurmak ama zaten belli kadronun 5 katı alınacak ve ben 80 üstü puanlı olarak atanıp bu meslekte devam etmek istiyorum. Şu an burada yapılan çoğu yorum en azından ilk 5000 kişiye gerçekten haksızlik. Artık sonuçların açıklanması değil, ilanın gelmemesi bir dert.
Fakat herkes kendi penceresinden bakıyor.
Alınacak kadro sayısı neyse atanacak olan o. 1500 se sadece 1500 alınacak.
Tabii ki de ben de kızıyorum ilansizliktan veya mülakatlarda elenmekten bıkıp 90 üstü puanlarla guy olup tekrar daha yüksek ilan kovalayanlari...
Artik gelsin ne olursa olsun gerçekten zulüm bu benim penceremden. -
@lamıcimiyok çok zor komisyon bu duruma direkt olumsuz bakiyomus
-
@lamıcimiyok Ilan gelirse başvuru yapabilirsiniz , kazananı da gördüm kendi cevremde değil,internet ortamında bu kişiler ifşa edildi . Ancak halihazırda işiniz var iken aylarca bu sınavı bekleyen insanların hakkına neden giriyorsunuz ?Guy iken tekrar guy sınavına girmeye calismak.. Becayiş var bu hakkınızı kullanabilirsiniz .En azindan küsuratlarla sınav hakkını kaçıran insanların da önüne geçmemiş olursunuz .
-
Guy olurken yaşayacağımız şehri biz seçiyoruz sonra sırf şehirden/daireden/iş arkadaşlarından memnun kalmadığımız için ve yeni bir yerde yaşam arayışı için ilan bekliyoruz .. Bu kul hakkıdır ve bunu ödeyemezsiniz çünkü kimin hakkına girmiş olduğunuzu bilmek ve helallik istemek bile mümkün değil .. sizin yüzünüzden 1 kişi mülakata kalamayacak belki memur olamayacak .. Ne zulme uğrayalım ne zulmeden olalım lütfen kardeşler .. Halihazırda GUY olan lütfen yatsın kalksın haline şükretsin ekmek aslanın ağzında değil midesinde .. Aksi takdirde bu kul hakkı kimseyi iflah etmez Allah korusun.. Bu benim düşüncem sakınırsınız sakınmazsınız vicdan sizlerin..
-
@ezgifdn hocam beni yanlış anladiniz benim öyle bir derdim yok bende burda herkes gibi ilan bekliyorum sadece bu kişiler sıralamayı etkilermi diğe merak ettim
-
@moonlight size katılıyorum hocam bu kul hakkıdır yazık gunahtir