2018 Guy Alımı
-
@aylin yok maaleseff. yeter ki gelsin çünkü bende bekleyenlerdenim. allah yardımcımız olsunn
-
@falanfilan heyecanlanmamak elde değil :):)
-
@asavran09 ben talepler toplandı diye duydum
-
Arkadaşlar kendimizi en kötüsüne hazırlayalım. İlgoc vakası gibi sönmeyelim. Zaten anladığım kadarıyla guy soruları zorlasmış. Eleyici sorular artmış. O yüzden kpss ye hazırlanıyormuş gibi devam.
Şahsen artık tıkandım ama şoklara hazır olmayi öğrendim. Burada hala duyum var, heyecan yaratıyor ama net bisi yok. Çalışmaya devam. Nasibi olan faydalanacak inşallah bekliyoruz. -
@hasansss evet doğrudur
-
Sayı çok tatmin edici değil eğer değiştirilemiyorsa da umarım sgk, rtük,kaymakamlık,vmy sonuçları ilan gelene kadar açıklanır. Etkinliklerde buna da değinelim.
-
@rybczynski2 çok haklısınız hocam bu mülakatlar açıklanırsa 1000 kişi çekilir 1250 ile 1500 ün bi farkı kalmaz
-
@walrass06 o yüzden bişeler yapmalıyız kardeşler.
-
sabır ey forumdaşlar biraz daha sabır ...
-
@can-mavi hocam 1250 kişilik sayının ve ilanın şubatta geleceğinin sizce doğruluk payı nedir ??
-
@yorgun-_iibfli dostum şubat ' ı bilemem belki bir tık önce de olabilir, ancak 1250 doğrudur, ben de aylar önce 1250 ile 1500 arası diye duymuştum çünkü
-
@hamzaömerhalid hocam sana katılıyorum. İlanın gelme ihtimali sayısından ötürü mutlu etmedi beni de.En az 2000 kişilik olmalı. Ayrıca bugün ETKİNLİK VAR SAAT 21.00 DA LÜTFEN SAYI İÇİN TEPKİ DE GÖSTERİLECEK. Destek olalım tşk .ler
-
@irmak evet ilan gelecek ama sayı çok önemli. Bence hergün etkinlik yapalım hergün.
-
1250 çok az arkadaşlar ya sayı inşallah öyle olmaz. Hele ki şu belirsiz mülakatlar varken açıklanmayan sınavlar vs.. bu kadar az gelecekse şubatta gelip Nisan’da sınav olması inanın daha mantıklı. Yoksa en az 1500 kişi filan fark eder başvuru sıralamasında.. 2000 olsun inşallah.. 11-12binlerdeyim.. geçen seneden beri 6 kıl payı sınav kaçırdım. En son Halkbank puan yettiği halde 3 İngilizce ile uzmanlık gitti yine. Sinir stres sahibi olduk iyice Allah sabır versin hepimize. İnşallah 2000 ilan gelir
-
@irmak etkinlik nerede oluşturuluyor nasıl destek olabiliriz? Bir de bir iki ay geç gelse de sayı fazla olsa daha iyi değil mi arkadaşlar. Baskı tarihi öne çekip sayıyı azaltmaz mı?? Tarihten ziyade sayı üzerinde durmak gerekiyor gibi etkinliklerde.
-
Bir etkinlik belirlensin, elimizden geleni yapalım arkadaşlar.
-
@seramikçi Twitter da. Bu gün varmış galiba
-
Sayıyı beğenmiyosunuz demek diyip de komple ilansız bırakmazlar umarım
-
@hamzaömerhalid arkadaşlar hepinizle sonsuz aynı fikirdeyim ben de ilanın hemen oldu bittiye getirilmesini istemiyorum. Etkinlik twitterda 21.00 da tag satın aldılar 4t sponsorluğunda ama ben ve diğerleri de sayıyı Vurgulayacağız lütfen destek olun
-
@irmak tamamdır.