2018 Guy Alımı
-
@falanfilan Katma Değer Vergisi İade İncelemeleri Grup Başkanlığı
-
@duryy en son herkes kurum içi olduğuna malesef hemfikir olduğu için belki öyle yazdi
-
@duryy Tuğrul hoca kurumiçi demişti o alım için defalarca yazdı hemde
-
@rybczynski2 1 değilken 2 yeni birim olması da ayrı bir güzel haber oldu
-
@maesteo hocam 9.dereceden alım yapacak kurum içi olsa direk devlet gelir uzmani kadrosu alirlardi o da 4. 5. Derece olurdu bu 1000-1000toplam kadronun hepsi yeni alım olacak.
-
Karamsarlık havası kayboldu ders çalışmak için iyi fırsat
-
@guyan-gelmiş tugrul hocada yazmış
.
9.derece demek dışardan alım demek.
Tek seferde olacağını düşünmüyorum.
Kullanmak kurumun takdirinde. -
@guyan-gelmiş Hocam bu kurum dışı bunu kastetmek istemedim ilk Bekir bozdağ açıkladığında o zman kurumiçi denmişti bizim için olmas güzel oldu ... Bunu söylemek istedim
-
@maesteo pardon hocam yanlış anlamışım
-
@falanfilan, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@aslan-reyiz Biri risk analizi birimi ise diğeri nedir hocam
Valla her şey üstü kapalı kaldı artık nasıl olacak bu alım merak ediyorum guy beklerken millet 30-40 alan dguy 1000 kadro vermişler parça parça mı kurum içi/dışı bekleyelim göreceğiz..
-
@aslan-reyiz parça parçadır hocam, Maliye bakanı hayatta vermez hiç sanmıyorum.
Bu kurum içi sayısı da 1000 olduğu için kafalar allak bullak oldu, sayılar farklı olsa kuşkular sıfırlacak
-
@aslan-reyiz Bizim kaderimiz bu heralde hiçbir şey net değil. Sürekli acaba şöyle mi diyoruz sonra başka bir arkadaş geliyor öyle değil böyledir bence diyor her şey yerle bir.
Bırak cümleleri artık cümle içinde kelimelere, eklere bin türlü anlam yükleyerek umutlanmaya çalışıyoruz. Bak şimdi 1000 DGUY ihdası var ancak yine mutlu olamıyoruz. Neden? Çünkü öyle afaki bir sayı ki 1000 kişilik ilan imkansız gibi öyle olunca da kaça bölünecek yine belli değil. Al yine bir belirsizlik.Öte yandan 1000 vmy var ama 15 gün önce 300 kişilik ilana 180 kişi alan kurum 1000 vmy yi kaça böler? Bir belirsizlik daha. 1000 ilana çıksa kaç alır. +1 daha.
Ve hepsinden öte bunlar ne zaman gelir?Hiçbir plan program yok, Allah yardımcımız olsun inşallah.
-
Cogumuz bu alıma inanamiyo cunku 9 ve 10.promosyon vdk 300de 183 kisi aldi.Aslında sayın hüseyin karakuma twit falan atsak
-
Il göç 210 kadro ihdasi verip 20 kişi alıma çıktı. O yüzden çok şeyapmamak lazım. En mantıklısı sadece guy a odaklanmak.
-
@duryy kesinlikle size katılıyorum arkadaşlarin motivasyonunü dusurmemek icin yazmadm ama gerçekten hep bi belirsizlik.. sonumz hayır olsn inşallah
-
@ouzakbas 1000 verip 500 alsin bn onada raziyim
-
Arkadaşlar bu bahsedilen kadrolar için puanı 80-85 arası olan arkadaşlar umutlanmalı mıdır. Zira bu duyumun guy olacağı ve yüklü bir alım olacağı beklentisiyle, uzun zaman sonra bir nebze ferahlamıştık. Ancak bahsedilen bu kadroların guy gibi yüklü bir alıma çıkmayacağı kuvvetle muhtemel. Yani sizlerin de söylediği gibi alım parça parça olabilir. Bu durum bahsettigim puan aralığındaki kimseler için bir dezavantaj olabilir mi. Yahut bize de bir şans doğabilir mi. Yani ben aslında bu habere çok fazla sevinemiyorum malesef. ne kadar bir belirsizlik durumu hakim olsa da yorumlarınızı merak ediyorum. Zira 80-85 puan aralığındaki kimseler olarak, ziyadesiyle yıldık. Teşekkürler.
-
@Priss bu tarafa bi bakar mısın hocam:)
-
@vural hocam daha hiç alım olmadı bize hitap eden, hep 10 20 kişilik ilanlar ve en sonki guylar, sgk ya vmy lige atananlar ile 1000 kişi bile gitti diyelim her türlü 80 üstü olarak sıralamaya gireriz. Bir gelse artık paranoyak olduk valla
-
@aslan-reyiz kurum içi olsa yardımcı diye yazmaz heralde hocam direk uzman yazar diye tahmin ediyorum