2018 Guy Alımı
-
@maesteo Altı boş demedim kurum içi uzmanlıkta da yeni gelişme ihtimali var yazmış.Mesajı 1000 kişilik alım kurumiçi olacak gibi bir algı yaratmadı bende.Sorarsak cevap verir belki.Bir de kendisi Şubat ya da Mart ayında Guy ilanı bekliyordu onu da ilave edelim
-
@fernando-reges Hocam zaten 1000 kişinin guy olmadığını söylüyor ki ,ilk günden beri kurumiçi diyor ona zaten
-
@maesteo Doğrudur ben bu mesajdan yola çıktım.Açık bir dille belirttiyse o ayrı.Ben zaman zaman mesajlarına bakarım bu konuda sadece şu mesajını gördüm.Orada da kesin bir sonuç değil de tahminini söylemiş ve inş yanılırım demiş.
Tuğrul Koçer
@tugrulkocer
6 Şub
Daha fazla
Açıklama GUY ile ilgili olabilir diye düşünmeye çalışıyorum, daha önce kanun gerektirmeyen alım neden kanun düzenlemesi ile olsun diyor aklım
Ve böyle bir alım durumunda Bakan Bey bunu bugün mutlaka ilan ederdi diye düşünüyorum
6 yıldır böyle bir şey görmedimİnşallah yanılırim
-
Amannnn neyse ne kimin ne dediğinin önemi yok.Her ağızdan ses çıkmaya devam eder.Yetkili biri konuşana kadar konu hep muallakta kalmaya devam edecek.
-
@fernando-reges Aynen hocam net açıklama gelene kadar anlayamayacağız bu durumu
-
Arkadaşlar şuan guy eğitiminde olan bi arkadaşım var bana, ‘ yüklü bir alımın olacağı söyleniyor ‘ şeklinde bir bilgi iletti
Doğruluğunu bilemem sonuçta duyum sayfası paylaşmak istedim -
@fernando-reges sayın bakanın açıkladığı rakamların bu kanun maddesinde olmasını bekliyorum demiş kurum içi diyor yani zaten en baştan beri kurumiçi dedi bekleyip göreceğiz
-
İlan gelecekte mayıs ayına felan sarkmasa iyi olur sınav da Temmuz’a alındı zaten haziranda da gelse kimse bişe diyemez
-
@walrass06 Mayıs ayı sınav ayı ben başından beri Mayıs dedim bekliyorum.İstatistikler onu gösteriyor az çok belli plan dahilinde sınav yaptıklarını düşünüyorum.Ama sınava gir sonra mülakat sonra göreve başla.Süreç çok uzun o yüzden biraz öne alsalar ne kaybederler.Zaten bu kadar da ihtiyaç varmış.Tuğrul hoca sadece 2 il için ihtiyaç 1500 diyor
-
Dostlar bencede maliye ilan hazirliklarina artik basladi.Bu ay sonuna kadar bir hareketlenme olur gibi.Birde yeni kurulacak risk merkezine disardan alim olur gibi.Cunku 2012 de Vdkyi kurdular.O zamanda 5000 mufettisi disardan aldilar.O donemdede kurum icerden kendi personeline mufettislik sansi verebilirdi ama hepsini disardan bizlerden aldi.Yine ayni surec yasanabilir.Tek sorun Vdknin personel aliminda kati tavri.
-
@birgarip benim eğitimdeki arkadasım da bana ilan hazırlığı olduğunu burada bize söylediler dedi o da bana söyledi. Sayı hakkında bişey konuşmadık onunla bilse söylerdi zaten ama ilan hazırlığı olduğu duyumlarımız örtüşüyor sizinle.
-
@füreya o halde ilanın olabildiğince erken gelmesini ve sayınında olabildiğince yüksek olmasını ümit ediyorum
-
vdk hangi puan türleriyle alım yapar acaba?
-
Tuğrul hocanın yazdıkları bana umut verdi daha çok alım olucana dair
-
Evet Tuğrul hoca, 2008 den beri GiB in merkezi atamadan memur almayıp sadece kpss A ile uzman yardımcısı aldığını söyledi. Kurum içi her neyse o bizi, tam anlamıyla hiç etkilemiyormus. Bakanlığın görevlendirdigi personellere farklı maaş verip aynı işi yaptırdığını anlayarak ve 2008 den beri artık böyle bir karışıklığa izin vermediğini öğrenerek ılımlı yaklaşıyorum artık kurum içi sınav isteyenlere.
Neyse ki o sınav olsun olmasın bizi etkilemiyor yani normalde etkilemiyor fakat nedense bekletiliyoruz. -
Mart ayında artık her şey belli olacak gibi sadece 1 ay daha sabretmemiz lazım
-
Başlık yine hareketlenmiş inşallah bu sefer harekette bereket çıkar sevgili dostlarım. Bir de bir totem eklemek istiyorum. Bu sayfa 2800 iletiye ulaştığı zamanlar dilerim ki Sınavı konuşuyor oluruz ve her şey bizim için olumlu güzel bir şekilde ilerler. Benim hedefim 2800
-
@falanfilan etkisi yok muymuş?:) kendilerini kandırsınlar ya da saf bir iibfli bulsun ona anlatsınlar:)
-
@aylin niye böyle bi yalan uydursun çıkarımı var bundan
-
@aylin yani var olan gerçekleri söyledi. Buna göre yeni alımlar için mantıken etkisi yok. İl göçteki alım sayısını gördüğümüz için o yüzden ihtiyaca yönelik alım yapılmadığı anlaşıldı.
Sizin başka bildiğiniz bir şey varsa yazın hocam