2018 Guy Alımı
-
Biz iibfliler saşkınız ancak bu alım bizlerin hakkı.Sizlere sorarim senede 1000 2000 hakim alinirken hukukcular sasiriyomu?Hayir.Peki 2000 hakim savcinin alacagi maas kac tl?6000 tl.Bu ilanin gelmemesi icin hicbir neden yok?Sadece sabır
-
@zenginmemur iibf’nin diğerleri gibi birbirlerine destek olmaması birlikte hareket etmemesi Zaten bu duruma getiriyor olayları dün mesela bir arkadaşımız burada her yere yazdı çok küçük puana gsb uzmanlık kaçıyor girmeyecek lütfen feragat etsin diye hatta bazıları anladık tamam falan diye çemkiriyor çoğu başka kadro sahipleri bu konuda birbirlerinin önünü açmaya çalışan insanlar iibf birbirine destek olmadığı için çoğunda artık alım bölünürse umutsuzluğu şimdiden kötüye kendilerini hazırlamalarına neden oluyor dostum.
-
Bu alımlar bizimle ilgili değilmis görev dağılımı tarzında bir şey ki zaten kdv iade incelemelerini vmyler yapıyormuş. Böyle denildi bana ne kadar doğru bilmiyorum
-
@elinor-ostrom 9. derece demesi dışardan alımı gösterir her ne surette olursa olsun. Dışardan alımdır bu
-
@elinor-ostrom kardesim kim soyledi maliye calisani mi
-
@zenginmemur Evet hocam dün sordum aynen bu şekilde cevap verdi 9.derece yazması dışarıdan alınacağı anlamına gelmiyor mu dedim cevap verince yazacağım
-
Ilan gelmeden kimse inanmayacak galiba
Yardımcı be 9.derece diye açıkça yazıyor bunlar bugüne kadar içerdenmi alındı dışardanmı
Milleti anlamak mümkün değil şaka gibisiniz -
Bu iki alım guy ihtiyacını da arttırıcak çünkü halihazırda guy olup da bu kurumlara girmek için can atan bi sürü insan olucak
-
@gmzankr066 1500 2000 arası gelir inşallah
-
Ya bu maliye çalışanlarından nasıl duyum alıyorlar gerçekten aklım almıyor! Benim ailemde maliyede çalışan kaç insan var onlar hiçbir şey bilmiyor ama maşallah diğer çalışanların hep bir fikri bir duyumu var. Yahu insan kaynaklarına bile son üç günde haber veriliyormuş sınav açılacak hazırlığınızı yapın diye. Yazmayım yazmayım dedim ama artık yani bu çalışanlardan duydum olayı mantıksız geliyor gerçekten.
Arkadaşlarım sizler sadece gelen yazılı bildirimleri dikkate alın. Dünkü gibi resmî gazete bildirimlerini gözünüzde tutun. Burada beni bilen biliyor bende aynı telaşedeyim ve hepiniz gibi bende sınava hazırlanıyorum amacım kimsenin motivesini düşürmek değil aksine aynı tempoda çalışmanızı canı gönülden dilerim. Ha sadece şu çalışanlardan duydum olayını gözünüzde çok büyütmemenizi rica ediyorum. Zira çoğu çalışanların kendi yorumları oluyor. -
@tyr61 hocam sizce ne olur demiş arkadaş zaten bende düşüncemi söyledim
-
@mbguy evet hocam haklısınız, bazı arkadaşlar duyum konusunu kesin bir üslubla yazıyor benim de hoşuma gitmedi hiç. Sadece şu var hocam bazen kurumlara ne kadar personel ihtiyaciniz var diye soruluyor. Bunu öğrenen şef yetkili kim derseniz bir takım bilgileri soranlarla paylasiyorlar işte. Ihtiyaç belirleniyor ama sonuçta bir imza eksikliği nedeniyle başa dönüyoruz. Önceki bakan zamanında bu duyumlar çok değerliymiş, şimdi değil malesef
-
100 DGUY ilanı gelse keşke..dguy neydi? dguy iyilikti,dostluktu.
dguy emekti... -
@walrass06 pardon kardeşim yazışma akışını gormedim ozaman. Ayrıca bölünürse de sizin dediğiniz gibi bölünse en kötü ve 10 katı çağırılsa.
-
@mbguy Bu soylenenlerin ciddi bir kismi dogru dostum. Oyle ki bir hazirlik oldugu donemde dâhi müdür seviyesindeki kisilerin tam bilgisi olmayabiliyor. Onlara dahi surec yaklastikca bilgi veriliyor net olarak. Kati burokrasi hakim Maliye Bakanligi'nda. Sozu muteber kisiler bu katmanin ust kismindakilerdir. Grup Baskanlari, Vergi Dairesi Baskanlari ki ozellikle buyuk ildekiler ve daha ust kaynaklardan bilgi almaya calismak daha sagliklidir. Ki bizim de net bilgi olarak nazara aldigimiz haberler bunlar. Daha asagiya eskiden bir sekilde ses azalarak da olsa ulasiyordu. Naci Bey geldiginden beri cizgiler cok kati ve net.
-
@paretowilfredo üstad 1000 dguy aliminin bölünme olasılığı nedir ? Memurlarda haber yapmışlar 1-3 yıl arasında alımdır yazdı. Hepsini bi kerede almak zorunda degil yazdi zira
-
@paretowilfredo hocam bu yeni kurulacak kdv vergi iade birimi icin 1000 vmy nin tek bir alimda alinacagini cikarabilir miyiz buna gerek olmasa vdk 300 400 rutininde aliyordu bu 1000 kisinin alamet-i farikasi ne sizce
-
Dostlar benim şahsi dusuncem bolunecegi seklinde. Bir kerede alinmasi bana zor bir ihtimal olarak gorunuyor. Kaldi ki zaten bir kerede ihdas edilmesi bir kerede alma zorunlulugu getirmiyor dun de soyledigim gibi. Ozellikle VDK boyle bir alima yanasmayacaktir. Merkez kadro olan dguy'da da yine bolunme daha makul gorunuyor bana.
-
@tyr61 güzel olur hocam
-
@tyr61 memurlar. net i artık ciddiye almıyorum. Sadece kendini kurum içi alıma sartlandirmis. Her hafta kurum içi alımları ile ilgili bir haber. Bu kadro ihdasi haberinde bile oraya gönderme var. Forumunun niye artık canlı olmadığı belli.