2018 Guy Alımı
-
Başlık yine aşağılara düşmüş
-
Canlı tutalım çok bekledik 9-10 ay oldu ilanlar yakında gelecek inşaallah
-
@i̇lanbekleyenbiri inşallah hocam
-
@i̇lanbekleyenbiri duyumunuz mu var hocam
-
Evet benimde duyumuma göre 1000 vmy 1000 de dguy için imzalar atılmış ilana çıkması bekleniyor muş
-
@fatoss21 İnşallah hocam.
-
Arkadaşlar dguy ve vmy için ayrı başlık açalım onlarla ilgili duyumu olan oraya yazsın
-
Dguy ney ya
-
Bi süredir takip edemedim yani şimdi bu 1000 teftiş 1000 uzmanlık açıklamasındaki “uzmanlık” guy değil dguy kadrosu muymuş.. öyleyse guy 1000 gelmeyebilir belki o istediğimiz gibi 1500-2000 civarı gelebilir o zaman öyle mi.. doğru mu anlamışım arkadaşlar?
-
@hoyuelo Aynen öyle kardeşim. İnşallah bunlara ek 1500-2000 GUY haberini de alırız.
-
Bu iş yine yalan olacak demedi demeyin
-
@shady1 Dur şimdi sende azıcık hevesimiz var
-
@duryy tamam tamam
-
Bu halde Guy sınavı kpss den gelir mi ona bel bağladım puanımda bu yıl düşük dguy parçalı ve 5 katıyla alınırsa şansım olmayacak gibi
-
@duryy mikkemmeelll manzara .. hadi inşallah kardeşim saol bu güzel bilgilendirme ve güzel tahminler için..
-
Konu güncel kalsın:)
-
@fatoss21 ilana cikacakda 200 vmy 200dguy gelirse vay halimize
-
guyda çalışan birisi daha talep toplanmadığı kpss sınavından sonra guy sınavı açılacağı dguy sınavını kpss den önce vmy 500 er kişilik 2 alım şeklinde alabileceği şeklinde tabi yetkililerden açıklama yapılacağına kadar hiçbirşey belli olmaz
-
@zenginmemur kişisel tahminim 500 vmy ve 500 dguy seklinde iki kpss oncesi ili kpss sonra 4 sinav seklinde olur
-
@hedefsgk hocam talep toplama işine çok takilmayin gecen sene topladiklaro talebe oranla bile alım yapılır ama açıkçası bende sınavdan once guy beklemiyorum suan icin gib guy sinavini erteler ama dguy'u ertelemez umarim yanilirim iki sinavda açılır