2018 Guy Alımı
-
dguy ların hepsini birarada alacaklarını yani alım tek seferde yapılacağını söyledi bekleyip göreceğiz
-
@hedefsgk nasip hocam ama en az 500 gelir şeklinde motive olursak ders calismamiza bir sebep olabilir lakin ben artık çok bıktım sınav olsa da kaybetsem en azindan hedef olur hedefsizlik yildiriyor insani
-
birde risk analizini dguyda değerlendirmezler inşallah ona ayrı bir kadro açsalar mükemmel olur
-
dguy gelsin. dguy candır. dguy merkezdir. dguy 3600'dür.
dguy emektir.bu lanet olası süreçte ilk başvurduğum ama girmediğim sınavdır(dönemin ruhundan dolayı:) )
Divine Plan bu muydu? süreç dguy ile mi sonlanacaktı?
nedir planın Tanrım? bana da söylesene.. -
Başlık guy başlığı neden hala dguy ve vmy ile alakalı şeyleri buraya yazıyorsunuz arkadaşlar başlık açın orda konusun lütfen
-
İçerik hakaret nedeniyle kaldırılmıştır!
-
Dguy tek seferde 1000 kişilik kpssden önce alım yaparsa ve 10 katını çağırırsa 8500 lerde olan sıralamamla kesin girerim sınava
-
@hedefsgk Başka bir arkadaşta talep toplandı ve bizde 15 kişi istedik demişti.hangisine inanacağımızı şaşırdık artık.
-
İçerik hakaret nedeniyle kaldırılmıştır!
-
@erhankestevur guy için geçen hafta itibariyle herhangi bir talep toplanması olmadı. Kaynak vergi dairesi müdürü. Daha iyi kaynağı olan varsa yazsın.
Not: 2018 içinde kesin personel alımı olacak dedi. -
@guyan-gelmiş dostum @meç arkadaşımızın ilk mesajında söylediği şeyi beğenmemiş olsan dahi nazikçe söylediği şeye 'lan' diyerek karşılık vermen doğru değil. Bir fikir bir yakınma dile getirmiş buna daha makul bir dil ile karşılık verebilirdin. Anlıyorum herkesin gerginliğini ama daha yapıcı olun lütfen.
@meç dostum senin de aynı şekilde vermiş olduğun karşılığı hoş bulmuyorum.
Her ikinizden de ricam bu mesajları kaldırdıktan sonra bu tartışmayı burada devam ettirmemeniz. Özelden sohbet yolu ile devam ettirin illa ettirecekseniz.
Hepinize iyi forumlar.
-
500 vmy p48den alsa ilanda suan gelse ve 5 katini cagirsa 500×5=2500 kisi sinava katilsa p48 kaca kadar duser?
-
Burasi guy basligi ama gorunen o ki guyu biraz bekletceklwr gibi.
-
@zenginmemur kardeşim 80 üstü derse hesap kitap benim için biter dguy aynı şekilde iyi yerler iyi puan ister
-
@zenginmemur hesabı basitçe yapılabilir 2500. kişiden sonra bugüne kadar tüm süreçleri tamamlanmış sınavlardan kazananları düşün 100 kaymakam 183 vmy gibi diğer alımları da düşünce 3000. sıraya kadar düşecektir o da artık kaç puana isabet ederse
-
Arkadaslar hemen suan ilan gelecekmis gibi konusuyorsunuz:) ama Vmy’nin gecen sene ilanindan ise baslamalar daha baslamadi:)
-
@rootofallevil hocam 3000 den fazla olur çünkü son guy sınavında bu sinavi kazanıp yerlesenler de son kpss'ye girdiler ve bu kazanan kişilerin puanları da az değildir şöyle ki benim tahminim ilk 4000 kişinin suan 1000 kişisi guy olmuştur ancak dguy deyince burdan en az yarısı sınava girer yarısı ise a grubunun yorgunluğu ile kpss surecini birakip girmez. 400 denetmenlik açıklanacagını falan dusunursek ilk 4000 e kadar düşebilir
-
Istanbulda hali hazirda eğitimde olan kişilere ihtiyacın karşılanmadıgı yakin zamanda yüklü alımın yapılacağı soylenmiş. Yani yakin zman dediği ne zman olur Allah bilir ama insanlari kandiracak halleri yoktur herhalde...
-
@zenginmemur vmy p48 den ilana cikmaz. Icinde isletmenin de oldugu puan turunden gelir buyuk ihtimal.
-
Geçen sene duralamadık 16 bin olan sınava girdi bu sene 5 binden üstü giremeyecek gibi