2018 Guy Alımı
-
@antimülakat neden böyle bir öngörüde olduğunun sebebini de söyler misin neden mart ya şuan morelim sıfır oldu zaten zar zor çalışıyodum artık hiç çalışamam
-
ETKİNLİKLER DE AKTİF OLUN ARKADAŞLAR BU ARADA Bİ ŞEKİLDE GEÇEN Kİ ALIMDA OLDUĞU GİBİ SESİMİZİ DUYURALIM
-
Arkadaş bu öngörüm tamamen bakanın tavrı ile ilgili. Maliye bakanı elinden gelse yılı sınav yapmadan kapatacak. Büyük yatırımı bana sorarsanız 2018-2019 kpss döneminde yapacaklar. Sınavların patlama yılı olacak diye düşünüyorum.
-
guy sınavının geleceğinin şu süreçte hiç sanmıyorum ..zaten kurum içinde uzmanlık sınavı açılacak çok sayıda memur uzman yardımcısı olacak ..gelirse bile 2019 seçimler den önce gelir en son guy sınavı da seçimlerden önce geldi o da gazetede ilan verildi Naci ağbal a çoğu yerde sınav acılması ıcın talepte bulunuldu ...geçen senenin duyumlarımdan sonra kimseye inanasım gelmiyor kim gelecek derse bile pek gerçekçi olduğunu düşünmüyorum inşşallah hakkımızda hayırlısı olur
-
kimse 2014 den önceki gibi alımların olacağını sanmasın ona göre geleceğini şekillendirmesin.. paretowilfrdo hocamız da söylemişti bunları ...yok 2018 de alımlar çok olacak yok maliye bakanlığı 2018 de yüksek alımlar yapcak , bunların hepsinin kaynağı seçimlerin yapılacak olması gerçeği yansıtmıyor ..
-
@yorgun-_iibfli hocam bu kadar karamsar olmayın belki simdi olmasa da en gec ilkbahar a gelme ihtimali yüksek..ilk olarak kurum ici uzmanlık sınavı olabilir ama acigin yeri doldurulmayacak sonucta içte calisan adamin adi degisecek belki ama yine ayni isi yapacagindan eksik ayni olup negatif etkilemez bi daha ki guy alimini bence ikincisi biz evrak tesliminde bile mudur surekli sgk veya baska kurum sonucu bekliyormusunuz cikislarin olmasini istemioz gercekten acigimiz cok diyordu ne zamana kadar bu tasarruf gider ki böyle sayın bakanımız illa ki alima gidecektir ilkbahar gibi diye düsünüyorum
-
karamsarlık değil de bakanlıktan gelen açıklama geçen seneki durumlar hepsinin özeti olarak yorum yaptım.. mesela en son sınavı baz alsak bile 1bucuk senede açıldı guy yine aynı şekilde olsa guy sınavı 2018 kasım aralık gibi gelir
-
@yorgun-_iibfli geçen sene bile (her ne şekilde olursa olsun) guy geldiyse bu senede bir şekilde 2018 kpss öncesi 1 ilan gelir , pareto ya da diğer arkadaşlarında bunun tersine bişey dediğini görmedim duymadım
-
İlan illaki gelecektir arkadaşlar karamsarlığa gerek yok
-
@yorgun-_iibfli cok yapılcak bir sey yok aslinda hepimiz aynı durumdayız belirsizlik icinde sinavlari bekliyoruz bu illa ki guy icin degil hepsi boyle sistemden dolayı ondan bu sürecte yapilcak tek sey cikmis soru tekrar filan yap diyemem cogumuzun migdesi bulaniyordur eminim ki ondan açıklarınızı kapatacaksiniz bu sürecte hocam sizin icin gorunurde sinav yoksa simdilik tabi
-
@maxmin hocam geçen sene 1bucuk sene sonra geldi ve seçimler olmasaydı yine gelmeyecekti Mayıs’ta , bunu en son guy sınava giren herkes biliyor .. kimse bence emin konuşmasın sınav acılacak şu zaman diye mhuy içinde ekim 2017 gelecek diyordu herkes gelmedi .. maliye bakanlığından çok kadro açığı olmasına rağmen alınmıyorsa bunun duy mhuy guy gibi bununda açıklaması olması gerekiyor o açıklamayı da bu sayfada yonetici arkadaslar yapmıstı kamu personeli alımlarında azalma olacağını ve artık 85 üzeri puan alan arkadaşların sınavlar konusunda da şansı daha yüksek olacağı... hiçbir sınav hakkında maliyenin kimse duyumda bulunmasın lütfen çünkü Umutlarımız hergün kırılıyor
-
Guy gelmiyosa mhuy gelsin duy gelsin bunlar niye gelmiyo?
-
Şuraya her girdiğimde moralim biraz daha bozuluyor
-
Valla Cok şevkim kırıldı artik gelse de hos gelmese de en fazla olsa vergi borcu odemeye giderim
-
tecili bozdurup askere gitmek her geçen dakika içime su serpiyor. hayır ilan gelse mülakata kalsam da eleniyorum zaten. herkesin kendince dedrdi var. allah herkese sabır versin, herkes için sonu güzel biter inşallah
-
Kpss A sürecindeki herkesin en sık yaşadıklarından birisi de anlık olarak umutsuzluğa düşmedir.Ama dediğim gibi (anlık olarak!).Sakın ola ki bu süreklilik olarak üzerinizde kalmasın.Bu bize hicbirsey kazandırmaz hep bizden götürür.Bir kişinin yorumuyla yeis e kapılıp kendinizi yıpratmayın sadece Allah a sığının bize rızkımızı verecek olan ne bir işveren nede bir bakan.Biz elimizden geleni yapıp tevekkül edelim en iyisini ve hayırlısını "O" bilir.Olursa şükür edelim olmazsa imtihanımızdır deyip sabredelim.Bu sınav inşallah en gec Mayıs'a kadar yapılacak.Biz hak etmek için vazgeçmeyelim,çalısmaya devam edelin...
-
2000 görevde yükselme sınavı olarak, 1250 ile 1500 arası da dışarıdan guy alınacak , ilan aralık- ocak gibi gelecek, aralık ayının son haftası duyumu tekrardan güncelleyip paylaşırım
-
Görevde yükselme de bizi onun yerine daha fazla bizden alınabilirdi
-
@can-mavi birtek senin duyumuna güveniyorum inşallah ilan gelecektir teşekkür ederiz
-
Görevde yükselme kurum içi sinav olsa gerek