2018 Guy Alımı
-
neyse dostlar aralık sonu ankaraya gideceğim , oradayken daha net bilgiler edinebilirim diye düşünüyorum, kalın sağlıcakla.
-
@can-mavi cok sagolun bizler icin ugrasiyorsunuzya o da yeter
-
@can-mavi kardeşim eyvallah söylediğin tarihlerde ilan gelmese bile yinede sıkıntı yok sana kimsenin kızmaya sitem etmeye hakki da yok sonuçta senin birşeyler paylaşma gibi bir yükümlülüğün yok bunu yapıyorsanda bu senin sadece iyi niyetli biri olduğunu gösterir varol kardeşim yine birşeyler duyarsanda bizimle paylaş lütfen
-
@duranvarlık , @Lamıcimiyok eyvallah dostlar sağolun , elimden geldiğince ogrenmeye çalışıyorum , ayrıca her öğrendiğimi de paylaşmıyorum , 2-3 kişiden aynı yönde bir şeyler duyarsam paylaşıyorum , ögrenince teyit ettirebildikce yine paylaşacağım
-
arkadaşlar yedeklik hakkı yeni ilanın yazılı sınavına kadardı eskiden ancak gib deki görevli artık ilanla alakanız yok 1 sene geçerli hakkınız dedi eskiden öyleydi dedi ama en son yönetmelik değişikliği 2014 de sonraısnda güncelleme yok memur da çok emin konuşan bir bilgisi olan var mı bu konuda
-
@gmmerve hocam sınava kadarsa bile sukrederim ben kimisi ilana kadar diyor keşke öyle olsa
-
@antimülakat @paretowilfredo @Priss hocalarım yardımınıza ihtiyacım var yedeklik ile ilgili sınav merkezini aradım istanbulun ordami memur bana net olarak değişiklikler oldu hakkınız 1 sene yeni gelen ilan sizi etkilemeyecek eski yönetmelik baktığınız dedi arayan başka arkadaşlara da dedi ama en son yönetmelikte bir sonraki yazılı sınav tarihine kadar yedeklik hakkı geçerlidir diye açık ve net yazıyor sizce yeni bir güncelleme oldu da bizim bulmamamız mümkün mü o kadar çok şeyi değiştiriyor ki böyle bir durum varsa
-
@iktisatcikiz hayır kesinlikle yazılı sınav gününe kadar ona emin ol
-
@gmmerve ayyy inşallah hocam valla süper olur tabi diğeri daha iyiymiş
-
@iktisatcikiz yönetmeliğin 15-17. maddelerini okuyun hocam orda var ama diğeri olsa keşke
-
@gmmerve hocam ilanda da yazılı sınav tarihine kadar diyor bir yıl işi zor
-
@iktisatcikiz siz İstanbul yedek misiniz ? İstanbul’u aramaya başladılar mı ? Ben de ilan gelene kadar diye biliyorum ama en iyisi hangisiyse odur umarım
-
@gmzankr066 hocam ben Bursa @gmmerve hocanin dediği doğru bence yazılıya kadar çünkü ilanda da öyle yazıyo
-
istanbulda evrak teslim etmeyi "unutan" arkadaşlarımız olmuş ondan daha aramaya başlamadılar ek süre verildi kendilerine
-
@gmmerve 🤯 nasıl unutulur yas neyse kınamıyım
Benim kuzenim de İstanbul yedekte sırasını söylemiyim ama 40 lara yakın işte umutluyduk açıkçası ama süreç uzadı madem İlan da yakınsa ürkütücü olabilir :(( -
yine de istanbul için iyi bir sıralama
-
Guy ilanı ve il göç ilanı inşallah aynı zamana gelmez
-
@meç ya gelsin aynı zamanda gelsin dostum.Allahtan en güzelini ve hayırlısını iste
-
Hala bir ilan yok mu buralarda ya
-
Arkadaşlar merhaba size şahsi bir sorum var.Şu an yaşım 28 geçen sene guy sınavına girdim 2 soruyla kaçırdım sonra moralim bozuldu kpss de çalışamadım adam akıllı bu sene 12800 sıralamam var özellerde askerlik tecili olmadan iş imkanı olmuyor aklıma askere gitmek vardı.Fakat 1-2 arkadaşla konuştum bu sıralamaya gelir son kez şansını dene dediler acaba ilan durumları neler yakında ilan var mı ilan gelse bile 12800 e nokta tercihi mi yapmam lazım sizce askere gitmeyip çalışmaya değer mi sınava girebileceğimi bilsem yani ihtimali yüksek olsa çalışmaya başlayacağım konuştuğum arkadaşlar gelir diyor.Bu son şansım olduğu için özelde de iş imkanı bulamadığım için ciddi bir çalışma ortamına girip hazırlanmayı düşünüyorum.Sizin de fikirlerinizi almak istedim sizce bu sıralamaya gelme ihtimali var mı ?