2018 Guy Alımı
-
@Priss kardeş yokmu bir duyum bi göster kendini
-
Arkadaşlar bi duyum yok mu ilana dair?
-
Bence ilan milan gelmez..herkes sus pus
-
@duranvarlık ocak diyenler var hocam
-
Kendine ait duyumu olan veya duyumu olmayıp ama ilanın geleceğini az çok tahmin eden kişiler sosyal medya ve forumlarda karamsar bir hava yaratmak istiyorlar.Bu kadar küçük hesaplar peşinde koşup rakiplerinizi ekarte etme derdinden vazgeçin bence.Allah herkesin gönlüne göre versin
-
@palamut bence o amaçla yazmıyorlar kardeşim.ancak ne olursa olsun olumsuz şeyler yazılmamalı.
-
Olumsuz yorumlar okumaktansa hiç yorum okumamak daha iyi. Lütfen yapmayın böyle. Beklediğimiz şey olağan üstü bi ilan değil. Öyle veya böyle,er ya da geç o ilan buraya gelecek. Karamsar bi hava oluşturmayın lütfen.
-
İlan illaki gelir sorun ne zaman geleceği Ocak diyen de var Mart diyende ve biz guy yedek bekleyen arkadaşlar için hangi illerin geleceği de önemli
-
@palamut kişi kendinden bilir işi demişler
-
İlan istiyoruz evet ama ben şundan korkuyorum adam akıllı bi alim olmadı yani yerleşen kişi sayısı çok az ocakta ilan gelse 85 den aşağı düşmez diye korkuyorum o zaman da emekler çöp
-
@ltfye 85 mümkün değil hocam tabi ilan martta gelse sgk vmy kaymakamlık SGK teftiş vs açıklanacağı için puan daha düşük olur
-
80'le kapatır diyene laf ediyodum şimdi de 85 diyen çıktı. kusura bakmayın ama bardağı taşırdınız. özürlü müsünüz yoksa bu sene 2bin kişi gittiğini, sıralamanın geçen seneye göre 5 puan üstüne göre olduğunu bilmiyo musunuz? abicim sizin gibiler nası kazanıyor anlamıyorum. demek ki biraz mal olmak lazım biz burda kaybediyoz
-
ayrıca guy tarihinde 85 'le mi kapatmış? yok abi bunları biraz daha konuşursam harbi baya sert devam edecem. en iyisi susuyum
-
İleti hakaret içerdiği için kaldırılmıştır.
-
Geçen sene bile 17 binlerde kapattıysa bu sene bence 72 lere düşer puanlar
Hoş 72 puan da nerden baksan 15 bin filan az değil yani ben umutluyum -
@oguzidane kardeşim daha sakin lütfen, arkadaşın dediği bence de çok olası değil ama hakarete lüzum yok.
-
Bu elemanın şifresini filan doğru girip konu başlığını bile tutturmuş olması çok enteresan değil mi ya? Tebrik ediyorum arkadaşı
-
@oguzidane arada olur böyle şeyler he he de geç
-
İlanlarin gelmemesi bazı arkadaşlarda sinir yapmış. Buraya yazınca rahatlıyor musunuz?
Belki ilk defa kpss ye hazırlandı. Süreci yeni öğrendi. Öğreniyor. Yapıcı eleştiri, doğrusunu öğretecek bir şeyler yazılabilir. Kusura bakmayın ama sizin yazdıklarınız daha anlamsız. -
@falanfilan aynen öyle ilk defa alana hazırlandım bu ilk puanım 7 ay geçti ve hala ilanlar çok az geldi bunun için yorum yaptım ama arkadsn yaptığı saygısızlık. Ben ztn bu durumdan memnun değilim ama ayıp yani gerçekten ayıp bişeyler öğrenmeye çalışıyorum belki evet guyu kazancaksnz bana hakaret eden beyefendiye soyluyorm ama karakter olarak üzgünüm yaptığınız yanls iyi günler