2018 Guy Alımı
-
Evet geçen sene çok duyum vardı ama bu duyumların çoğu tutmadı ve burda duyum paylaşanlar linç edildi. Şuan da duyum vardır fakat bahsettiğim sebepten dolayı kimsenin kolay kolay duyum paylaşacağını sanmıyorum. Örn: @Priss
-
@lamıcimiyok 3 mülakattan elenince pek bir ümit kalmıyor artık. İlan illaki gelir ben ilanın şubat gibi geleceğini düşünüyorum
-
Guy'a çok umut bağlamayın dostlar. Referansın en çok döndüğü yer. Çünkü puanlar çok düşüyor. Kendinizi daha iyi yerlere hazırlayın. Daha çok ders çalışın
-
@buhara daha iyi yerlerde de referansin alasi donuyor.sirf moral bozmaliksiniz.
-
@bircahil moral bozmak değil arkadaşa katılıyorum gerçekler.
-
Zaten sürekli referans önemli diye diye millet referans peşinde daha çok koşar oldu referanstan şikayetçi olanlar buna sebep oluyo maalesef ama olup elenen de var unutmayalım o yüzden Mevlam helal rızık nasip etsin
-
@bircahil Evet senin moralini bozmak istiyorum ve seni elemek istiyorum..
Sen kendini bu kadar hafife alıyorsan ben napıyim güzel kardeşim benim
+90 puanlarla Guy'dan elenirsen birgün görürsün..
Yüksek yerler, yüksek kapatıyor.. Sınavları da zor oluyor. Guy kadar kolay referans dönmüyor
-
@bircahil 4 yıl önce bende aynı senin gibi düşünüyordum. referans diyenlere saçmalıyorlar diyordum kendilerini avutuyorlar derdim. Sonra haklı olduklarını gördüm. Bazen referans diyenlerin arkasından küfrediyordum. (Küfrettiklerim ins haklarını helal eder) Gerçekler can sıkıcı oluyor bazen:)
-
Bu referans muhabbeti ne tam olarak ? Kurum başvuruda referans olarak iki kişi istiyormuş sanırım o mu ? Yoksa el altından torpil olan referans mı ?
-
@hamzaömerhalid sen mülakata gitmeden, senin adının gitmesi olayına referans diyoruz. Adın gitmemişse Ankara'da GİB'i görüp dönüyosun sadece
-
@oguzidane haha
-
İsmi lazım değil meşhur bi hoca dün dedi ki 75 altı olan kimse sevinmesin ! Bu senenin 75 i geçen senenin 80 i filan herhalde guy tarihinde ne zaman görülmüş her yerin 80 üstü kapattığını dedim ben de o da beni bozmaya çalıştı filan
Her neyse orda bu yola yeni girenler aaaa ben dersaneye mi yazılsam filan demeye başladılar zaten amaç da oydu milletin ümidini kırıp dersaneye kayıt yaptırmak ! O kadar sinir oldum ki ya zaten deli gibi paralar kazanıyosun bu neyin hırsı bu kadar ! -
@gmzankr066 bu hocaları ve referans mevzularını duydukça kan beynime sıçrıyor. Dediğiniz doğru arkadaşım umutsuzluğa gark eden insan çok. Ayrıca bu durumlardan kendine maddi pay çıkaran hoca bozuntuları da çok ne yazık ki.
Bende size kendi birebir dershane hocamın söylediğini aktarmak isterim.
Geçen sene KPSS için kursa gittiğim dershanede guy için hazırlanıyorum ama esas olarak KPSS ye hazırlanıyorum çünkü sıralamam 15 bin. Kendimi guy gelecek diye alıştırmamakla birlikte nasılsa KPSS hazırlanıyorum diyerek önceliği guy konularına ayırdım.
Diyeceğim şu ki bizzat dershane ortağı olan ve dersime gelen Hocam bana aynen “ben seni istesem kpss grubu için de ikna edebilirim. Çünkü para kazanacağım. Ama sen geçen yıl zaten KPSS kursu aldın ve bunun tekniğini gördün. KPSS kursu yöntemi aşılar geri kalanı sana aittir. Sende yöntemi kaptığına göre KPSS kursuna gelmene gerek yok. Ha değişiklikler oluyor ufak tefek. Onları da burada hocalarına sorabilirsin. En son ihtimal guy kursu açılırsa ona gelmek istersen gelirsin. Hızlandırılmış olarak güncel bilgileri öğrenir, dersleri hızlıca bir tekrar edersin. Maddi olarakta KPSS kursundan daha ucuza gelir. Ha yine gelmek istemezsen kendim yaparım dersen yine yapabilirsin. Her şey senin elinde” demişti. Bunu buraya yazma gereği duydum. Çünkü KPSS kursuna iki sene gitmek gerçekten herkes için hem maddi hem manevi külfet. Ha gideceğim diyene yine bir şey diyemem ama iu yazdıklarım aklınızın bir kenarında bulunsun sevgili arkadaşlarım.
Referans olayına gelince de herkes herşeyin farkında. Bu kadar dillendirip insanları sizler de umutsuzluğa sürüklemeyin. İlla ki benim gibi KPSS üzerinden guy a da hazırlanan insanlar vardır. Çalışma şevklerini ellerinden almayın. Her doğru her yerde ve zamanda söylenmez. -
@köyün-ağası ayni benim durum dostum gelir uzmanligi belkide torpilin nirvana boyutu.Bakin ama sadece sozlu sinavda diyorum.Bn artik neler duymaya basladim yazilida bile torpil donduren kurumlar varmis sok oldum
-
Sunuda soyleyim Maliye Bakanligi bu konuda yazili sinavda en net kurumlardan biri.Sadece son 3 4 yildir alimlari azaltti.Maliye bakanligi alim yapmadigindan zaten A grubu tikandi artik.
-
Bu mhuy neden gelmez ki acaba, iki yıldan beridir ha geldi gelecek deniyor ama bi türlü de gelemedi gitti şu 2016 ve 2017 çok şansız bir yıl olarak geçiyor bizim için 2018 le beraber bu makus tarihimizde değişsin artık gençliğimizin heba edilmesinden bıktım artık
-
@köyün-ağası hocam duyum varmı şubat la ilgili olarak
-
@zenginmemur zaten a grubunu ayakta tutan maliye bakanlığı vardı eğer oda ilanı keserse a grubu biter resmen kimse istisna kişiler hariç 5 10 kişilik alımlarla ilgilenmez dige düşünüyorum ama ilan ne zaman gelecek acaba?
-
@oguzidane ben de gib i görüp geldim
-
Arkadaşlar bulunduğunuz ilde ilçede semtte veya mahallenizde ya gördüğünüz herhangi bir yerde inşaatı bitmek üzere olan vergi dairesi varmı bunu şunun için soruyorum böyle yeni yapılan yerler varsa oraya personel alınacaktır böylece ilanın ne zaman geleceği yönünde bir fikir alışverişinde bulunabiliriz dige düşünmüştüm