2018 Guy Alımı
-
@aylin hocam siz hangi ili tercih edip te elendiniz
-
arkadaslar ılan ıllakı gelıcek bıraz daha beklemek gerek bende 2 kere mulakatndan elenmıs bırı olarak kpss odaklı calısmakta her zaman fayda var gecen sene kpss odaklı calısmadım ve bu sene sıralamam 12 bınlerde kpss odaklı gıdıyorum suan guy olmucakmıs gıbı
-
@lamıcimiyok bursadan
-
@mbguy peki hocanız sıralamanızla guy sınavına girebileceğinizi söyledi mi acaba 1500 lük bir alımda mesela
-
@umut 2000 lik bir alımda yüzde 20 gelme ihtimali var demişti.(o zaman duyumlar 2000’di ) çok bel bağlama ama boşlama da hiç belli olmaz neyin ne olacağı demişti. Malum başvuru sisteminde il puanları belli olmadığı için ucunu açık bırakmakta fayda gördük.
-
@mbguy kaçırmış olabilirim ama sonuç noldu peki ?
-
@gmzankr066 geçtiğimiz alımı değil de önümüzdeki alımı 2000 diye duymuştuk. Ama şu an 1250 1500 ler konuşuluyor tabii bu da benim şansımı daha da düşürüyor.
-
@mbguy pardon ben geçen alım sandım
-
@zenginmemur kardesim ben torpil yok demiyorum ki yanlis anlasildim galiba ama bekci bile alirken torpilin alasi donuyor .olmayan hatta torpilin alasinin donmedigi bir yer gosterebilir misiniz bana
-
@buhara kendini hafife almakla benim soyledigim seyin arasinda nasil bir baglanti kurdun anlayamadim guzel kardesim .benim demek istedigim torpilin alasi her yerde donuyor.bir kurum digerinden daha adaletkidir diyemeyiz.zira ben gormedim
-
@köyün-ağası ben referans yok demiyorum ki :))fazlasiyla oldugunu her zaman belirtiyorum.ama bu guya ozgu degil
-
@bircahil kardeşim bence mhuy adaletlidir.torpil var tabi.ancak sen sınavdan 85 ve üzeri alırsan büyük ihtimal atanırsın.mülakatın iyi geçtiği takdirde.
-
@mbguy benim de sıralamam düştü bu sene guydan da elendim bakalım inşallah olur hayırlısı hepimizin hakkında gönül ister ki 2000 gelsin tabi
-
Gelecek mi dersiniz..Aralık'ta yarılandı tam sınav zamanı
-
CB bugun tekrar istihdam cagrisi yapti Inşallah Kurumlar buna tepki de bulunur.Özellikle Guy Mhuy Duy
-
@oguzidane buna torpil denir işte anladım. Allah ıslah eylesin bilseler ne kadar kötü bişe olduğunu yapmazlardı herhalde. Ne olursa olsun çıkar birgün ne diyim ki.
-
@jakuppp maliye haricinde diğer kurumlar bulunur:)
-
@bircahil Kendini daha güzel yerlere hazırla demekte nasıl bir art niyet buldunuz bilmiyorum. Muhattap almamak en doğrusu sanırım
-
arkadaşlar sayfayı kaçırmışım ben sınav var mı varsa ne zaman
-
@buhara kardes muhattap alma belki basin goge erer oldu mu ..