2018 Guy Alımı
-
@napsak eyvallah kardeşim
-
@lamıcimiyok iibf twitterdan korkuyor geçen sene bayya bi ugraşmıştık gelin kadro isteyelim diye millet gelmiyordu. geçen sene bana gelen msjlar saç baş yolduran cinstendi:) en iyisi yine belirli bir tarihte cb ye mektup yazmak
-
@gmzankr066 aynen haklisiniz ben de yedegim ama bi an once ilan gelsin diye dua ediyorum. Yedeklerin whatsapp grubu vardi orda da ilan gelmesin diye muhabbetler dönüyodu surekli. Neler neler diyolar baskasini dusunemem valla su an sadece kendimi dusunuyorum o yuzden ilan gelmesin diyenler vardi. Cok sinirlendim bikac kisiyle tartisip ciktim gruptan
-
@ygndz bi noktaya kadar onları da anlayabiliyorum herkes hemen iş sahibi olmak ister tabii ama ilan bekledikleri günleri de unutmasalar daha sevimli olabilir yine de
-
Arkadaşlar facebooktakı admınler filan bir araya gelip, ortak bir düşünceyle yeni bir mücadele başlatsak. GUY, İL GÖÇ söz verilen MHUY ,DUY, SGK nın 9. nun açıklanıp 10. İçin bastırsak. Bunlar gelirse KPSS den yüksek almanın önemi var. Yoksa 20 - 30 kişilik ilanlarla veya yılda 1 ilanla yüksek puanın çokta önemi yok.
-
@mhd benim görüşüm kamu neyi nasil isterse oyle yapar bizim bastirmamizla olacak is değil hocam ocak ayı buyuk ihtimalle ilan gelir diye düşünüyorum
-
@jamiryoo Hocam doğrudur kamu da bir plan vardır ama siyasi otoritede de baya iş var. Biz sesimizi duyurunca en azından hızlandırılıyor alımlar.
-
@mhd bir girişim olursa desteklerim elbet denemekte fayda var
-
@gmzankr066 unutuluyo işte sorun orda. Belki de biz bekledik onlar da beklesinler diyolardir
-
@paretowilfredo reis mesaj kutuna baksana
-
@mhd hocam çok doğru geçen yıl en azından daha fazla istek vardı ilan için bu yıl malesef çok fazla sallıyan yok gibi herkes bir rahat nedense ama ne zaman bu rahatlığı bozup bir şeyler yapmaya gayret edersek ilan o zaman gelecektir twitirin sosyal medyanın gücünü mubasirlerde gördük adamlar 1 ay içinde seslerini duyurmayı başardılar biz neden yapmayalım istesek bizde sesimizi duyurabiliriz
-
@köyün-ağası aynen hocam geçen yıl neler yapılmıştı gazeteye ilan bile verilmişti inşallah tekrar beraber olursak bir şeyler yapilabilir sesimiz duyurabiliriz arkadaşlar twitirdaki etkinliklere lütfen katılın ilan gelmedikten sonra istediğiniz kadar derse çalışın
-
Etkinlik konusunda hem fikirim arkadaşlar aksamlari yarım saatimizi ayırmak çok şey kaybettirmez bizlere ..bir de gelmemiş ilan hakkında çok fikir sahibi değiliz fakat istanbul ankara bu 2 ilde halen çok fazla açık olduğunu duydum defalarca hatta ilk 5 yedek çağrılmis olmasi bunu dogruluyor siz ne düşünüyorsunuz yine yaklaşık aynı sayıları görür muyuz
-
http://www.asdep.org/ Arkadaşlar alım yapacaklar iibfye oy verin isim cisim istemiyor tıkla geç
-
@rybczynski2 bunun için bi başlık mi açılsa böyle herkes gormeyebilir ve bizim oran düşük malesf
-
@ltfye açtımm
-
@Priss hocam ne yaptınız ay sonu Ankara’ya gideceğim demiştiniz varmı güzel haberler ?
-
Kadir Koç iibf için şubatta 1500-2000 kişilik bi kadro kesinleşti demiş bu hocanın takipçisi olan var mı ? Duyumları çıkar mı
-
@gmzankr066 geçen sene ekim aylarında söyledi 2000 alım diye ama sonradan alımlar durduruldu ertelendi onun bilgisini de vermişti hatta. ocak şubat gibi mart sonu nisan başı gibi gelecek dedi ama kimse inanmadı sonuç olarak haklı çıkmıştı. Ve yine haklı çıkacağını düşünüyorum ben.
-
@gmzankr066 yedi iklim dersanesine giden bi arkadaşım var farklı şehirlere derse giden hocaları var.o hocada derste Şubat'ta %90 alım var puanı olan hazır olsun demiş.