2018 Guy Alımı
-
@erhankestevur bu haberler çoğu duyumla örtüşüyor hazır olmakta fayda var
-
madem kesinleşti açıklasınlar artık öldük
-
@bonus aynen kardeşim.
-
@erhankestevur hocam şubatta ilan mı gelecekmiş yoksa sinav mi
-
Şubatta alım mı olcak ilan mı şubatta gelicek
-
Bence Kadir Hoca alım mı ilan mı olucak biliyodur ama söylemez sanırım çünkü bu duyumu paylaştıktan sonra gelen hakaret mesajlarından sonra artık alım süreciyle ilgili hiç bi bilgi paylaşmıcam gibi bişey söylemiş
-
@lamıcimiyok sadece alım olcak demiş kardeşim.detayını söylememiş.ama muhtemelen ilan Şubat'ta gelir.tabi dediği çıkarsa
-
@gmzankr066 bu hakaret mesajlarını atanlar kimler merak ediyorum doğru çıkar ya da çıkmaz bunu daha bilmiyorsun bile ayrıca kimse sana tüm umutlarını o söze bağlada demiyor, bu kişilerde art niyet olduğunu düşünmeye başladım millet çalışmasın motive olmasın umutlanmasın isteyenler mi kim bunlar amaçları ne hiçbir şey söylenmesin paylaşılmasın mı istiyorlar hangi durum daha iyi tartışılır
-
@maxmin valla ben de çok merak ediyorum nasıl bi ruh halleri varsa artık
Millet deliye hasret biz akıllıya ️ -
Dostlar ilan illaki gelecektir,fakat bu adama itimat etmeyin.Kpss odaklı çalışın ilan geldiğinde çalışan rahatlıkla kurumuda geçer zaten.
-
@maxmin kesinlikle. Hem duyum paylaşanların ne tür bir art niyeti olabilir ki. Sonuçta belirsizlik bir süre yok oluyor. Ders çalışıyorsun yanına kar kalıyor. Anlamadım ha gelmedi ilan sitem edersin neden yayınlanmıyor diye ama bu sitem kurumlara olur her zamanki gibi. Duyum paylaşanlara değil.
-
Bu hocanın yeni bir duyumu mu var yoksa 2 ay önce yazdığından mı bahsediyorsunuz?
-
Hocanın adı ilk sayfada da geçiyor..Ocak'tan sonra hiçbir duyumun önemi kalmayacak benim için.Zaten o saatten sonra elbette gelecek.Keşke geçen seneden 2-3 ay önce olsaydı ama iş uzadıkça uzuyor geçen seneki programa devam edecekler gibi
-
@maliyeci07 geçen seneki program nedir
-
Twitter etkinliklerinde katılımı yüksek tutsak ilanı erken tarihe çekebiliriz ama maalesef duyarsız,kabullenmiş,mücadele etmeyen bir topluluğumuz var.
-
@falanfilan Programdan katım sınav takvimi.Geçmiş sınavların hepsi açıkça ipucu veriyor.
28 Aralık 2013
28 Aralık 2014
28 Kasım 2015 (Burada 1 ay öne çekilmiş)16 Mayıs 2015
14 Mayıs 2017
Bana göre uydukları belli bir takvim var geçmiş tarihlere bakarak görmek çok zor değil.Aralık bittiğine göre şimdi sınav Nisan-Mayıs dönemine kaldı.Sapmalar olursa Nisan olmazsa yine Mayıs ayında sınava gireriz diye düşünüyorum -
@maliyeci07 hiç dikkat etmedim
Mantıksal olarak o en alta olması gerekn tarih üsteki tarihlere uyarlama açısından
14/16 Nisan yakışır ama çok geç ya sınav tarihleriyse bunlar iyi yine ama gidişat 2018 kpss ye gireceğimiz yönünde.
Yine girilir hiç istemesek de ama rakipler güncelleniyor biriktikce puanlar düşmeyecek hadi onu geç kurum sınavına kalabilmek her ne kadar kolay dense de en yüksek yapanlar kalacak VS.Ama bunların dışında en büyük korkum yeni taze guy lar daha ise başlamadı. Çok fazla tarih saptı bu sene baya sapma inşallah.
-
Ben bu tarihleri baz alıyorum.Bana gayet ipucu veriyor.Şu takvim belli bir programa uyulduğunu gösteriyor.1-2 ay sapmalar yani öne çekilmeler olabilir mesela 28 kasım'da 1 ay öne çekilmiş.Ama gecikme olmamış.. Sınavın hangi aylarda olacağı az çok belli.Tutup da Haziran-Temmuz Ağustos da guy sınavı açacakları yok yapmamışlar da zaten..Aralık'ta bittiğine göre artık Nisan-Mayıs dönemini beklemek kaldı.İlan da hocanın dediği gibi Şubat'ı bulur.Aslında hocayı da doğruluyor bu tablo
-
@maliyeci07 inşallah öyledir. Bu sene hatırladım 1 nisanda gelmişti ilan. Şaka gibiydi kimileri için. Bize de önümüzdeki sene her gün şaka gibi geçecek. Umuyorum bütün duyumlar dan daha önce gelsin. Tarihler böyle sapsin bi kerede
-
Benzeri tabloyu Mhuy'da da gördüğüm için çeşitli duyumlar varken ben umudu kesmiştim.Nitekim bir sonuçta çıkmadı.O da genel olarak Eylül'de çıkıp Kasım'da sınav yapmış.2013'te Nisan'da sınav yapmış..Ben şahsen 2018 Ekim'de olacağını düşünüyorum Mhuy'un..Demem o ki sınav ayları az çok belli.Tutup da Temmuz'da Guy-Mhuy sınavı yapacakları yok.O yüzden boş yere heyecanlanmaya gerek yok.Nisan-Mayıs aylarına hazırlıklı olmak gerek