2018 Guy Alımı
-
@Priss @pareto_wilfredo Bizim asıl bittiğimiz gün sizden ses çıkmadığı zaman reisler :))
-
Gecen yilda boyleydi herkes aralik falan diyodu ilan martin son gunu geldi.Sinavda 14 mayista oldu.Ve hala daha ise baslamalar yani 2000lik alimla maasini ceken yok.Yazik bizlere basligada yazdim p48den 80 alayim guy olurum o donemler geride kaldi ha bn 80 alirim aylarca guy ilani beklerim diyenler varsa bana gore onlar zaten psikolojik olarak hep ondeler
-
Ben ilanın gec gelmesini diğer ilanlarının sonuçlarının belli olmamasına bağlıyorum Guy kazanıp başka kuruma giden yüzlerce adam var
-
@jamiryoo o na bakmazlar. Çoğu ilan bürokrasiye takılıyor. Ayrıca önceki mülakata itiraz eden 4-5 kişiyi kdk aramış mülakatın iptal etmesini isteyecez demiş.
-
@köyün-ağası nerde gordunuz bunu? Iptal olma ihtimali varmiymis
-
@duranvarlık facede guy itiraz grubunda paylaştılar. İptal olmaz işe başlayan var
-
ELİNDE GÜZEL MALİYE SORU BANKASI PDFSİ OLAN VAR MI ARKADAŞLAR?
-
İlla burada mağdur olan bizlerin seslerini duyurmak için birileri kendisinemi zarar vermeli? Yokmu koskoca ülkede bizim sorunlarımıza çözüm getircek bir babayiğit!
-
-
@heredotolga efendim
-
Bu baslik artik kaderine birakilmistir....
-
Bakan konuşmuş 2018 de alım yapıcaz demiş , iibfyi desteklemeye devam edicez demiş
-
@gmzankr066 bu açıklama bende hiç heyecan yaratmadı açıkcası ne bi net tarih var ne bir sayı var öle geçiştirilmiş bir açıklama bence
-
@meç bilmem ️ belki de öyledir ama yine de ben mutlu oldum. ben çabuk mutlu olurum mizacım böyle ️
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@meç bilmem ️ belki de öyledir ama yine de ben mutlu oldum ben çabuk mutlu olurum mizacım böyle ️
Ne mutlu sizin icin ufacik seylerden mutlu olmaya devam
-
@gmzankr066 keşke ben de olabilsem. Benim için de pek mutlu bı haber değil ne yazık ki
-
bu yanlışlıkla olmuş nasıl silindiğini de bilemedim kusura bakmayın lütfen
-
@gmzankr066 Rast gelmişken sildim dostum senin adına.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim
-
İçiniz rahat olsun arkadaşlar. Bakan öyle geçiştirmek için söz söyleyen birisi değil. Bunu geçen alımda yaşadı 2016 kpss puanıyla guy bekleyenler.