2018 Guy Alımı
-
@Priss reis ay sonu oldu yok mu güzel haberler
-
@palamut bakanın açıklama yaptığı aksam meclis tv yi canlı olarak izledim . Biliyorum evet 2018 de guy duy dguy gib bünyesinde yeni kurulan birim için alımlarımız devam edecek dedi . Bundan önceki cümlesinde arkadaşlarım bildirdi guy u yeni aldık deyince bi şaşırdım ve hemen ilan gelmeyecekmiş gibi bir intiba oluştu bende. Yoksa hocam alim yok gibi bir iddiada bulunmuyorum hepimiz bu yolun yolcusuyuz neticede.
-
Yeni aldık yahu bi durun Bismillah sık boğaz etmeyin bizi der gibiydi. Valla bende de böyle izlenim oluştu. Arkadaşlara katılıyorum. İyi taraftan bakamıyoruz artık. Ama tabi ki de gelmesini dört gözle bekliyorum herkes gibi...
-
Yeni aldık derken muhalif vekile cevap olsun diye konuştu gibi geldi bana. Yoksa zaten bakanın aklı bütçeyle doluydu. Yani ilanın vaktine ulaşabileceğimiz bi veri yok ortada sadece 2018 olduğunu biliyoruz.
-
Guy kazananlar daha göreve başlamadı arkadaşlar benim tahmininde ilan mart sonu gelecek çünkü bakanın açıklamalarından da ben bunu çıkardım zaten guy sınav takvimi de bunu gösteriyor ilan Mart gibi gelirse 1750-2000 arası gelir gibi tarihin en düşük puanla kapatan guy alımı olabilir az puana iyi sıralama geldi bu sene ama benim yine de can mavinin duyumu olan ocakta 1250-1500 guy ilanından umudum var herkes için hayırlısı olsun.
-
@can-mavi hocam durum nedir
-
@iktisatcikiz 4 kere guya girdim. meseşe sınava girmek değil yeğeeen ha diyelim mülakata kaldık. o zaman da mesele mülakata kalmak değil yeeeğen 4 kere de oradda elendik. ya nasip bakalım.
-
@yamtar yapılacak alımda inşallah atanirsiniz hocam
-
@yamtar 4 kere guydan elenmek ben bir kerede kendimi kaybettim siz nasıl becerdiniz bunun altından kalkmayi çok merak ediyorum. Yani nasıl olmaz ya bir olur iki olur da 4 nedir Allah aşkına
-
@yamtar, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@iktisatcikiz 4 kere guya girdim. meseşe sınava girmek değil yeğeeen ha diyelim mülakata kaldık. o zaman da mesele mülakata kalmak değil yeeeğen 4 kere de oradda elendik. ya nasip bakalım.
hocam Allah sabır versin. Ben 1 tanesini kaldırabildim de ikinci de hayata küstüm. 4 ne demek çok çok çok zor bir durum.
-
hocalarım muhasebe isem mi benim hocam videomu tavsiye edersiniz yoksa baskası mı bi de cıkmıs sorular ferhat yıldız mı yoksa abaküs cıkmıs sorular mı
-
Forumdaşlar Merhaba , hem forumda hem de mesaj olarak birçok mesaj aldım teker teker cevaplayamadım kusura bakmayın , geçen hafta dpb den bir arkadaşla Guy konusunu konuştum, durum haala aynı diyor , 1250 ile 1500 kişilik Guy gelecek diyor
-
@can-mavi hocam o kesinlesti artik onemli olan ne zman gelcek beklemekten biktik artik.Bakanin aciklamalarida bu yonde zaten.Gecn yil gibi mayista gelcek gibi herhalde yine
-
@zenginmemur dostum benim duyum haala aralık ocak gibi ilanın geleceği yonunde
-
@can-mavi bakalim hocam artik beklemedeyiz.Sistem degismeyecek herhalde
-
@zenginmemur o konu Muallak dostum kim ne derse inanmayın 2 seneden beri değişecek deniliyor
-
@can-mavi bakan da öyle dedi , gelecekmiş ilan
-
@aylin ınsallah gelir , çünkü gelmezse inanin mahçup olurum , bundan önce paylaştığım duyumların ilanları veya tarihler gibi bu da gelir ınsallah , mahçup olmayız
-
@can-mavi gelmese de mahcup olacak bi durum yok, sağolun varolun , duyduğunuzu paylaşıyorsunuz, dersin başına oturuyoruz en azından
-
@aylin valla dostum inanin duyduğum şeyi en az 2 3 saglam bu islerin icinde olan kamu gorevlisinden duymadan paylaşmıyorum