2018 Guy Alımı
-
@duryy tskr edrm
-
@friedman98 neden kendini kaybediyorsun kardeşim senden kıymetli bir şey var mı? bir kere girdiysen puanın vardır yarın ilan gelecektir. senin için bir umut daha var 4 sene geçti daha mülakata kalamayan hatta sınava giremeyen arkadaşlarım var. ki türkiye gerçeği seçimler yaklaşıyor ha deyince olacak diye bir şey yok. ama kendini bırakırsan olacağı varsa da olmaz.
-
@iktisatcikiz inşallah hep beraber gireriz.
-
11000 lerdeyim ve 1500 değil de 2000 olsa diye dua edicem.. hadi önümden 2000 gitti 1000 kişi de başvuru yapmayacak olsa(hali hazırda memurlar da bu sınava giriyor guydan başka alanlara gitmek için) 8-9 binlere çıkar. İlk 7500 kişi sınava girecekse riskli oluyor işte..
-
@hoyuelo sistem değişmedi ki neden ilk 7500 olsun tamam 5 katı olucak evet ama il seçimi varken ilk 7500 diye bişey yok
-
@zeljkobra sagolun hocam teşekkürler
-
@hoyuelo Öyle düşünmeyin.. Geçen sene 15binlerde sıralaması olan sınava girdi. 10k kişi çağırdı. Böyle kesin olarak 2-3k kişi de kimsenin önünden gitmemişti..
14mayıstaki sınav sonuçları garanti olmadığı için herkes mecbur birdaha sınava girdi. Bi puanları var ve tercih yapmayacaklar.
Biraz stratejik tercihle rahatlıkla sınava girersiniz -
İnşallah öyle olur dediğiniz gibi .. yine de hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum o yüzden en kötü ihtimale hazırlanayım diyorum. sistem değişmedi evet değişse bile ilan gelene kadar belki açıklanmayan mülakatlar da açıklanır belki önümden tahminimden de çok gitmiştir çünkü komiserlik vs de alım oldu.. onlardan da önümde olan vardır illa ki inşallah gelir çünkü puanımı 81den düşürdüm iki senedir 80.5 ve 81 aldım şimdi 73lerde geldi puan guy gelmezse baya üzülecem.. hayırlısı yine de.
-
Arkadaşlar 21 de twitirda etkinlik var lütfen katılım gösterin ilan beklemekle gelmez sesimizi duyuralım artik
-
#İİBFye10BinUzmanMufettisKadrosu etkinlik var twitterda Gencolar
-
Arkadaşlar canmavi dışında Başka hiç mi kimsenin duyumu yok
-
@oean Mart sonu diyenlerde var ilan için ama ne kadar doğru bilmiyorum
-
@iktisatcikiz kim diyor hocam MART sonu diye
-
@walrass06 bir grupta konuşulmuştu hocam ama net tarihler değil tabiki. Şubat diyenler de var. İlan gelene kadar bilemeyiz net olarak
-
Hadi benden de bi tahmin 15 ocak diyorum
-
Gercekci olmak lazim mayistan once sinav olmaz
-
Bakanın açıklamasına bakacak olursak mayısı bulacak gibi ama inşallah daha önceden gelirde bizide sevindirir
-
Valla benim artık umudum kalmadı il göç de millet hevesliydi o kadr zmn sonra gele gele 20 kişilik kadro geldi guy da süründürür mayisa kadr vicdansızlar
-
Eğer hakkımızı aramazsak 200 kişilik ilan anca gelir biz de öylece kalırız. Artık iş ciddiye bindi herkes eşine dostuna rica etsin yarın ki etkinlikle başlamak üzere tüm Twitter etkinliklerinde ilk 5te olmalıyız yeter daha..
-
Sevgili arkadaşlarım sonucunun ne olacağını bilmemekle birlikte sizlere sormak istiyorum.
Ekşi sözlük platformu da çoğu zaman etkili oluyor. Bu istediğimizi Orada da gündeme sokmaya çalışsak??