2018 Guy Alımı
-
Olan oldu artık. Bizi mutlu edecek tek ilan Guy olacak gibi. Sizlerden ricamız olsun sayın yöneticiler Guy konusunu netleştirin artık haberleri duyumları paylaşırsanız iyi olur sanki. Ya da sınavın ne zaman yapılacağına dair bir tarih bir ay ya da bir dönem de olsa olur. Bu konuya yoğunlaşsak mı @paretowilfredo @Priss @canmavi
-
Saat 20.00 'de twitirda etkinliğimiz var lütfen katılım gösterin arkadaşlar
-
(Duyum degildir bire bir gozlemdir)
Yeni atanmis biri olarak gozlemim; dairede hatta komplekste %60-%70 lik kisim 50-55 yas ve uzeri. Yakin zamanda emekliye ayrilacagim diyenlerin sayisi cok fazla. Hatta 3 gundur calisiyorum 2 kisi dilekce verdigini gordum.Calismayi birakmayin ilan zaten gelecektir yakinda ve sayi da fazla olmasi muhtemeldir.
-
Sınavdan 7 ay geçti bugün ilan gelse 9. Ay kurum sınavı yapılacak mülakatı saymıyorum bile. Bir yıldan fazla sürecek bir süreç. 1yılda hazırlanması vardı. Sabırdan başka ilaç Yok. Yoksa kafayı yicem başka bişe düşünürsem
-
@hamzaömerhalid sabah kalkar kalkmaz bende bunlardı düşünüyorum otomatik oldu stres artık..
-
@rybczynski2 keşke benimde sadece sabah olsa. 2016 mayıs da mezun oldum kazanırsam ki inşaallahhhhhhh Kazan’ını. Hayırlıysa eğer tabi kazanırsam 2.5 senede atanmış olacağım yazık ya. Dosya açtırsan mali müşavir olurdun.
-
@can-mavi senin duyum ne oldu ocağın ilk haftasınada girdik
-
Açık cok fazla gercekten ama bü açığı kurum içinden de alımla kapatacagini düşünüyorum
Kısaca yöneticiler atanmamis mezunun halini dusunmezler tok açın halinden anlamaz misali ilan gelse bile referans kısmı hepimizin canını yakacak ama umudumuz var bekliyoruz -
@hamzaömerhalid bizim 2016 temmuzda sonuçlar açıklanmıştı daha bu hafta işe başladım. Yani sınavdan 17ay sonra. Süreç gerçekten uzun
-
Sevgili arkadaşlarım
Kusuruma bakmayın söyleyip yazdığım için ama artık gerçekten hepimiz sizin gibiyiz. Oldukça gergin ve gün geçtikçe daha da mutsuz. Şu başlıkta tek bir yazı güncellemesi görünce bile kalbim çarpıyor artık. Ne olur bir dertleşme sayfası açılsın ve hepimiz içimizi oraya dökelim bu başlığı ilan gelmeden ortaya çıkartmayalım. Zira sırf bunu belirtmek için bende burayı işgal ediyorum. Evet ilan gelmedi. Evet bekliyoruz. Saygıdeğer arkadaşlarımız duyduğu duyumları bizlerle paylaşıyorlar. Ama dediğim gibi bunlar sadece “duyum”
İlan gelmedikçe ilan nerde demeyelim artık çok rica ediyorum. Ha denilecekse de bunun için ayrı bir başlık açılsın herkes endişesini merakını can sıkıntısını orada paylaşsın. Bende dahil. Artık bu başlığı sürekli gündeme çıkartmamayı talep ediyorum. En azından ilan gelene kadar.
Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyor, beklenen ilanın en yakın zamanda , oldukça fazla alımla gelmesini temenni ediyorum. -
@napsak offff gerçekten iyi bişe değil ya. Ne mutlu sana o yorgunluk stres geçer artık. Tebrik ederim kardeş
-
Arkadaşlar diyelim ki sınavı kazandık mülakatı da kazandık göreve başlayana kadar askere gittiysek askerdeyken göreve başlanırsa bişey olur mu 17 ay nedir yahu
-
@napsak bi yanlisin var bu kadar kimse beklemez en sonki alimdan bahsediyosan dogru onlar daha baslamadi ama 2015 alimi coktan ise baslamistir
-
@zenginmemur 2016 kpss yi kastediyor sanırım
-
@zenginmemur 2015 demedim ki 2016 temmuzda açıklanan KPSS’den bahsediyorum
-
@zenginmemur hocam bu kadar kimse beklemez derken 2016 nisanda ilan geldi mayısta sınav oldu. eylülde mülakat. ben hala başlayamadım. 17 ay oldu. öncesinde 6 ayda kpssye hazırlandım. ilk mülakatım olmasına rağmen ve kazanmama rağmen 2016 puanımla başvurmama rağmen 2018 oldu daha başlamadım göreve. çok çok uzun sürüyo en iyi ihtimalde bile ilk mülakatta kazanılsa bile 2 seneden fazla
-
@bdbd hocam yanlış anlaydıysam düzeltin. 2016 mayıstaki guy sınavına haziranda açıklanan kpss 2016 puanınızla nasıl başvurdunuz?
-
Bi susmadınız ya saçma sapan muhabbetleriniz gidin başka yerde hesaplayın duyuma bakıyoruz dedikçe uzattınız da uzattınız
-
@bdbd 2017 nisanda ilan geldi
-
@bdbd uzun surmesini bnde biiyorum bnde guy mülakattan elendim maalesef