2018 Guy Alımı
-
@guyan-gelmiş hocam 2017de ilan geldi yanlış yazmışım 2016 puanıyla girdik
-
@oean duyum başlığı aç kardeş o zaman sen git sanane milletten bırak insanlar konuşsun dertleşsin istediğini sorsun. 2018 guy başlığı anlayışlı ol azıcık
-
Bence sen hangi başlıkta olduğunun farkında değilsin,gidip dertleşme başlığı açabilirsin mesela
-
@oean ne boş konuşuyorsun ya guy duyum sayfasımı burası? Guy hakkında konuşmayacaklarsa ne hakkında konuşacaklar ? Beyfendinin keyfine bak duyum sanıyormuş boş şeyler konuşmamalıymış. Dur sürekli uyaralımda ilan gelene kadar duyum haricinde kimse bişe yazmasın. Sende umutlanıp girmezsin yorulmamış olursun. Tahammülsüzlüğe bak.
-
İlhan beyin muhasebe wp grubuna bir arkadaşın gib de çalışasan arkadaşı personel temini için hazırlanan formun daire başkanına sunulduğu ondan imza alındığı ve ilan için bakan beyin imzasına sunulması bekleniyor yazmış.15 Ocağa kadar ilan gelirmiş sayı 1000 kişi yazmış.Son duyum bu şekilde inş hayırlısı olur.
-
@aslan-reyiz Duyumlardaki sayı her geçen gün eriyor, dikkatimden kaçmıyor. İnşallah beklenenlerin üzerinde bir sayı gelir. Ama tarih ümitlendirmedi değil.
-
@demoklesinkılıcı anca düşüyor hayır hani açık vardı eleman eksikti . Umarım 1000 kişiye şükretmek zorunda kalmayız
-
@hamzaömerhalid Bu işin açıkla ilgili olmadığını il göçte tecrübe ettik ne yazık ki. Allah'tan ümit kesilmez deyip o güne kadar umutla ve duayla beklemeli.
-
Valla il göçde 200 az 300 500 deniliyordu 20 yi görünce guydan da 1000 i öpüp başıma koyasım geliyor. İnşallah 750 500 falan yapıvermezler kontenjanımızı 2019 da kullanalım diye her geçen gün vasıfsızlar şahlanırken üniversite mezunları eriyor inşallah sonumuz hayır olur.
-
@aslan-reyiz İnş dediğiniz gibi çıkar ilan duyumu sevindirici olsa da 1000 kişi epey düşük bir rakam bazı arkadaşlara rastlıyoruz şu puana gelir mi diyorlar.Onlar adına üzülürüm 1 seneleri çöp olabilir
-
1000 kisi nedir ya...zaten siralamam cok kritik.guy da boyle olacaksa direk 2018 kpss odakli gitmekten baska carem kalmadi.zaten kpss calisir gibi calisiyordum ama hep bi?umut oluyordu yine de.simdi onu da sondurmemin vakti geldi...
-
Durumlardaki sayılara inanmamayı ilgöçte öğrettiler bana.
-
Arkadaş twitter etkinliğine katılıp sayıyı artır lazım
-
@demoklesinkılıcı kötü tecrübeler insanı yıpratıyor sonu hayr olur inşaallah. Ümidimiz olmasa zaten daha beter olurduk. İnşaallah duaların karşılığını hayırlı şekilde alırız. Eğer 1000 kişi olursa bilmiyorum neler olur artık
-
önce öldürüyorlar sonra bakın sürünmek daha iyi deyip, sürünmeye şükrettiriyorlar
-
@casanova evet inşaallah daha da düşmez bu rakam benimde korkum o. Göç şaka gibiydi
-
@aslan-reyiz bence eğer alım sayısı az olursa sınava 5 katı değil 10 katı aday çağrılır. Geçmişteki guy alımlarında , alım sayısı az olduğunda sınava çağrılanlar 10 katı kadar olmuş. İnşallah yine öyle olur
-
Guy 1000den asagi dusmez ama sistem cok onemli 1000 olursa yine cok sasirtmali iller olabilri.Cunku yerlesen cok az kisi 2017 kpss ile
-
@bahri hocam hic duymamistim..daha dogrusu guyun 1250 den azi aldigini da duymamistim sayi az olunca 10 kati cagrildigini da...insallah sayi yuksek olur da hepimizin firsati olur..
-
Senede 1 kere ilana çıkacaksın 1000 kişi alacaksın sonra bu 1000 kişiyide 10 ay sonra işe başlatacaksın sonra gençlik her şeyimiz de