2018 Guy Alımı
-
@bahri kardeş bin kişi alındıktan sonra 10 katı Çağırsa ne olur.sonuç az alım yine.
-
@marjinalfaydali hocam 2012 ve 2013 yıllarına baktım. 2012' de 500 kişi almış 10 katı kadar kişi sınava çağırmış.Yine 2013 yılında 700 kişi alım için 10 katı kadar kişi sınava çağırmış. 2013 te 2 kez ilana çıkmış alım sayısı 2000 5 katı kadar aday sınava çağırmış. Umarım alım az olursa daha fazla aday sınava çağrılır.Çünkü 85 üstü alan adaylar aynı sınava girmekte yarın daha iyi bir kuruma atandıklarında mesleği bırakacaklardır.Makul olan daha fazla adayın sınava girme şası yakalaması diye düşünüyorum.
-
@hamzaömerhalid En azdından şansımız olur kardeş diğer türlü aynı kişiler kurum sınavına girmekte 70- 80 bandı sınava girememekte. 80 üstü alan aynı kişiler diğer sınavlara girmekte.
-
İns 15-20 il açılırda puanlar bayya düşer
-
İnşallah iller çok olur da herkesin şansı artar
-
@bahri evet haklısın ama nebilim inşaallah 2000 olur
-
@friedman98 kardeş bilmediğimden soruyorum il çok olukça şans nasıl artıyor.
-
@hamzaömerhalid aynen inşallah 2000 ve daha fazlası olur.
-
@hamzaömerhalid illerin çok olması puanı yüksek olan adayları dağıtıyor ve daha düşük puanla kapatmasını sağlıyor illerin
-
@friedman98
Boyle bi durumda kaca kadar duser acaba 75 leri gorme ihtimali olur mu merak ettim -
@1903bjk senin puanın yüksek:) böyle bir derdin olmamalı:)
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
İlhan kılıç muhasebe wp grubuna bir arkadaşın gib de çalışasan arkadaşı personel temini için hazırlanan formun daire başkanına sunulduğu ondan imza alındığı ve ilan için bakan beyin imzasına sunulması bekleniyor yazmış.15 Ocağa kadar ilan gelirmiş sayı 1000 kişi yazmış.Son duyum bu şekilde inş hayırlısı olur.
@paretowilfredo Üstad bu duyum hakkında doğru olma ihtimali var diyebilir misin? Tam olarak nasıl değerlendiriyorsun?
-
@duryy Olabilir dostum sağlam bir bilgiye benziyor en azından söylem şekli ve söylediği platform asparagas ihtimalini azaltıyor. Bakalım biz de bi soruşturalım tekrar bir şeyler çıkarsa paylaşırım dostum.
-
@aylin
Arkadasimin 75 civari canım onun için soruyorum:) -
@paretowilfredo Hayırlı haberlerini bekliyoruz hocam.
-
@duryy İnşallah dostum.
-
@1903bjk sıralamayı baz almak lazım hocam biliyorsun bu seneki puanlar çok farkli il sayısına göre değişir ongoremiyorum
-
@friedman98 mesela seçeceğin il 15 kişi alacaksa ortalama bir puanla dışarıda da kalabilirsin demi
-
1000 kişi çok az eğer doğru bilgiyse etkinlik vs ilan gelmeden olsa ve rakam arttırılması için elden gelinen yapılsa belki sonuç alınabilir denemeye değer an azından, 1250-1500 dendiğinde az deniyordu ona razı olucak halde şuan herkes 1000 dense . Ölümü gösterip vereme razı etmek bu olsa gerek
-
@friedman98
11binlerde