2018 Guy Alımı
-
@okunoku hocam bugün dershane hocamda bizzat söyledi, guy ve mhuy ocakta bekleniyor dedi. Hatta ilan gelince guy mhuy için kurs açılacakmış bilgisi verdi VS ama her şey bakandan bitiyor inş cömert olur.
-
@falanfilan Sorular geçmiş dönemle benzer nitelikte olduğundan çok zorlayıcı olmuyor ama kolay soruları da herkes yapıyor.Asla küçümsenecek sınav değil.Rakipler sağlam her soru 1 puan ve min 80 hedefi koymanız lazım.Bir dönem 85'ten aşağı kapatan il yoktu yanlış hatırlamıyorsam.
-
@falanfilan inşallah kardeşim hayırlısı. Hangi şehir de dershaneniz ?
-
@asya evet en son guy da 94 puan ile elendim bu sefer düşük yapacam bilerek
-
@maliyeci07 anladım bi hukuk bi maliyeden korkuyorum. Ayrıntılı kitaplardan çalışınca insan ürküyor. 80 doğru da çokmuş ya İzmir bana çok riskli valla
-
@okunoku İzmir hocam
-
@yorgun-_iibfli Gibin gözü yükseklerde değil hocam galiba acı tecrübelerle gördük ki
-
@falanfilan Bir şekilde çalışır geçersiniz ama şahsen ben İzmir'i yazsaydım kurumdan çok mülakattan korkardım
-
@falanfilan ben de özellikle Karadeniz ve batı ağırlıklı bekliyorum
-
@falanfilan dershanelere pek guvenme kardes kasimda araliktada kurs aciyorlardi.
-
İstanbul için durum ne olur sizce? En son 850 kisi aldi
-
@maliyeci07 hocam korkularımı sırayla yasiyorum gördüğünüz gibi. Mülakatla şimdiki korku seviyem bi üst düzeye çıkacaktır emin olun ama şimdi bunu düşünemiyorum
@hasansss biliyorum hocam ben başlığı takip ettiyseniz ilk yazmadım. Sadece bu tarz duyumlara paralel bir şeydi. Yazayım dedim. Bir de ilgoc krizinden sonra kesinlikle beklentiye girmiyorum hocam. Her şey maliye Bakanlığı nin bize ayırdığı bütçe ile alakaliymis -
@1903bjk geçen hafta iş başı yapan arkadaş kendi dairesinde 20 kişilik bir eksik olduğunu söyledi. Yani ihtiyaç hala var ama maliye bakanlığı bu sağı solu belli olmaz süprizlere açık
-
@falanfilan herkesin ortak düşüncesi Guy un 2018 sınavı öncesi muhakkak geleceğidir. Ancak şu zamana kadar olan duyumların bir kısmı asılsız çıktı. Hele dershane kaynaklı olanların hepsi asılsızdı. Çalışmaya devam edicez sanki ilan gelmiş gibi gelince de giricez benim düşüncem bu yönde
-
Karadeniz ağırlıklı olabilir bu sefer Trabzon Samsun Zonguldak gibi
-
eğer 1000 kişi olacaksa 2018 kpss sonrasına saklanıyor demektir kadrolar seçim için. 2018 kpss den yüksek almamız lazım
-
1000 kişilik alım moral bozuyor ancak inşallah hayırlısı olur nasibimiz de varsa gireriz
-
Geçen sene de 1000 dendi 1250 dendi 1500 dendi en son 2000 geldi ben yine de canmavinin duyumundan umutluyum ilk ocak ilanını o dedi ve bizzat 2 yerden doğrulattım dedi 1250-1500 diye söyledi sayı yinede 1250 den az olmayacaktır
-
@walrass06 hocam bugün bir arkadaşta aynı bilgiyi verdi gibte arkadaşı çalışırmış sayı olarak 1000 dedi
-
Ben de 1000 kişilik ilana çıkacağını düşünmüyorum.Geçen alımda kimse 2000 beklemiyordu,duyumlarda bile telaffuz edilmiyordu ama yüklü geldi.Belli olmaz bu işler bekleyelim görelim.