2018 Guy Alımı
-
@eomer bence de 1000 imkansız
-
Kardeşler Allah dan ne olursa olsun hayırlısını isteyin. Rızkı veren Allah yeterki siz doğru yoldan almaya bakın. Çok daha önemli şeyler ver meslekten. Sevdiklerinize sahip çıkın. İnsanlara faydalı olun huzurunuza bir nebze olsun katkısı olur. Önemli olan sağlık huzur mutluluk. Huzur olmadıktan sonra kaymakam olsak neye yarar. Hayırlı günler olsun hepinize dua bekleriz
-
Umarım ilan gelene kadar mevcut alımlar sonuçlanır.
-
@iktisatcikiz il göçte çalışanlarda en az 300 kişilik bekliyolardı ama 20 geldi bu duyumlara güvenmemek lazım
-
@hamzaömerhalid kusura bakmayın ama kimsenin kimseye tahammülü kalmadı bu başlık şöyle dursun. Biraz anlayışlı olmanızı beklerdim. Öncesinde aynı sıkıntıdan bende bahsettim. Kimse yine oralı olmadı. Haber aldığımız tek yer burası. Siz içeriğin ne olduğunu yazdığınız için biliyorsunuz. Ama bizler belki bir haber geldi diye umutlanıp başlığa gelip sizin dert yanmalarınızı okuyoruz ve emin olun en az biz de sizin kadar dertliyiz. Kimse kimsenin teline basmasın. Güzel bir forumdayız. Biz yeteri kadar hoşgörü gösterdik bir süre ses etmedik. Ama gerçekten herkesim Derdi kendine yetiyor. Anlayışlı olmanızı bekliyorum.
-
Dostlar kendimizi mayis kesin diye hazirlayalim.Erken olursa o zamanda idari icin zamanimiz olur
-
@meç öyle hocam ilan gelene kadar herşey muallakta. Ama vade kısa verilmiş doğru değilse zaten yakın da göreceğiz
-
Yavaştan ders çalışmaya başlamakta fayda var o zaman duyumlara göre eli kulağında ilanın gelmesinin bu sefer ankara yazıp büyük oynamak istiyorum
-
@falanfilan her pazartesi yapılan etkinlik var ya önümüzdeki pazartesi bununla ilgili mi twitlesek acaba? Sayının artırılması, il tercih meselesi ve +mhuy gibi (mhuyu eklemeden yapamıyorum gönlüm orda )
-
@rybczynski2 aynen yazılım ama sayının arttırılması ve tercih işini cimerden ve bimer den de yazsak daha iyi olmaz mı,(akşam üstü bunu da yazayım daha diğerleri cevaplanmadı gerçi ) çok ciddi bir konu. Keşke düzeltseler ama pazartesi olursa yine yazalım, bi iki cümleyle... Yazık oluyor 80 üstü puanlara...
Keşke Ekim gibi mhuy gelseydi bitseydi sonra duy gelseydi bitseydi sonra guy gelseydi herkes mutlu olsaydı ya -
@falanfilan Bimerden ben de bir konu hakkında yazdım ama 1 ayı geçti hala cevap alamadım. Şikayet değilde görüş ve öneri seçeneğini işaretlemiştim çünkü içeriğim o şekildeydi acaba şikayet ve bilgi edinme olanlara mı dönmek zorundalar? Aslında il tercihi ve mhuy’un 2017 Programında yazılmasına rağmen gelmemesinin nedeni güzel soru olabilir ben de yazayım
-
@mbguy kardeş bu muhabbette anlayışsız bensem hepinizden özür dilerim. Ya ben anlatamıyorum ya anlaşılmıyor. İnsanlar guy hakkında konuşuyor kimisi duyum Hakkında kimisi duyumdaki sayı kimisi sürenin uzunluğundan kimisi aklına takılan bir sorundan. Siz diyorsunuz ki yalnızca duyum haberi paylaşılsın iyide herşey için başlıkmı açılsın. Açılması beklenilen gibi bi başlıkta konuşuluyordu oradakiler burası guy başlığı değil guyda konuşulsun dediler sonra bu başlığa geçildi takip ettiğim kadarıyla. Şimdi de guy duyum başlığı olsun burası. Alım sayısı için ayrı bir başlık açalım o zaman şehirler için ayrı. Hangi sıralamanın şansı olur diye bir başka açalım. Alımların uzun sürmesi ile ilgili ayrı bir başlık açalım. Ve bunu her meslek için yapalım demi ? Ya kusura bakmayın kardeş ama biraz siz anlayışlı olun. 5 dk nızı almaz neyin olduğunu anlamanız. Biraz armut piş ağzıma düş hesabı yapmayın. Onunkonuşma bunu konuşma. İnsanların burda guy hakkında istekleri takındıkları meseleleri Veya aklına takıldıklarını konuşması derdinize dert katıyorsa biraz rahatlayın derim ben. 2016 Mayıs’tan beri evdeyim çökmüşüm artık hergün herşeyi düşünmekten beynim uyuluyor tabiri caizse ama yanlış düşünüyorsunuz.
-
@marjinalfaydali haklısın hocam.
-
@can-mavi hocam varmı yeni bir gelisme
-
@lamıcimiyok bu ay içinde ben bekliyorum dostum
-
@can-mavi acaba hangi şehirler olur ki hocam hani şehrin neresi oldugu dert değilde insan ister istemez merak ediyor
-
@can-mavi sizde mi 1000 kişi bekliyosunuz hocam
-
Arkadaslar 2016 81 puanla yanlis tercihle bursa siralamasina giremedim bu sene de bayagi uzuntuden kotu aldim 73 cok kotu bi puan farkindayim acaba alim olursa tabi dogu yazsam ihtimal cok mu dusuk olur ki ? Sifir umudum oldugundan gozumu twkrar kpss cevirdim mecburen
-
@kamuguy Allah sabır versin kardeş Allah yardımcın olsun. Zor durum gerçekten. Umudunu kaybetme
-
@can-mavi Hocam ben sana güveniyorum olmasa da önemi yok !!