2018 Guy Alımı
-
@maliyeci07 aslında Guy ilanının Uzama sebebi biraz da duy. İşin aslı kurum içinden hem guy alacaklar hem de duy , ilanı uzatan bu durum diye düşünüyorum , çünkü kurum içi ve kurum dışı alınacak Guy ile duy aynı anda açıklanacak gibi duruyor , kurum içi alım sayıyı düşüşe de illaki gelecektir , mhuy için bir duyumum yok maalesef
-
@can-mavi guyun geç gelme nedeni yedekler olabilir mi? Vmy ve sgknın acıklanmasını bekleyebilirler mi. Yani yeni guy ilanı gelirse yedeklerin durumu pasivize oluyor demi
-
@can-mavi eğer kurumiçi önce gelirse 4-5 ay onların yok sınavı yok açıklanması derken çok bekleriz
-
@can-mavi Rakamlar düşük malesef hayırlısı olsun sağolun
-
@asya ilan için Yedekleri durumunun beklendiğini pek düşünmüyorum , maalesef sınav otoriteleri böyle ince düşünmüyorlar
-
@busus beraber gelecektir diye düşünüyorum
-
@can-mavi kardeşim eyvallah
-
@can-mavi beni yedeğe bile almadıkları için ne kadar erken o kadar iyi
-
@asya bidahaki ilk sınava asıl olarak insallah
-
@can-mavi inşallah hocam bu sefer sıralama 2000 bir avuç insan kaldık önümüz daha zoru on sokak ötemizdekiler atandı
-
@asya darısı emek veren herkesin başına ınsallah
-
@can-mavi amin emek veren ve en hak edenler inşallah bu alım daha adaletli olur
-
10 katı gelme ihtimali nedir? Mevzuat açısından bir engel var midir?
-
@can-mavi Duy işi bu kadar uzattığına değecek bir sayıyla alıma çıkar umarım 200 fena olmazdı.. Sayı hakkında fikriniz yok galiba üstad?
-
@rybczynski2 duy sayısını bilmiyorum, sadece kurum içinden de alınacağını biliyorum dostum
-
@can-mavi Teşekkürler üstad çıkmış soruları dönmeye başlayalım olursa olur
-
@can-mavi Hocam bişey merak ediyorum da yeni ilan gelmesi için son atanan 2000 kişinin de iş başı yapması gerekir diye bi kaide var mi ? Yoksa hayır beklemek zorunda değil kimse ilan gelebilir mi ?
-
@can-mavi kurum ici alimda varsa yine abzürt bir rakam görürmüyüz? (20gibi)
-
@oguz23 mevcut alımların sonuçlanması için ilanın en erken Mart ayında gelmesi lazım ama insan belirsizlikten kurtulmak için bir yönden de ilan hemen gelsin istiyor kafalar karışık
-
@kamuguy 2017 KPSS P48 77.7 sıralama 7200 bu sıralamaya herkes güveniyor yalnız bu il seçimi herşeyi bozuyor o yüzden ne puana ne sıralamaya güvenmek lazım ne puana ne sıralamaya sevinemiyorum