2018 Guy Alımı
-
@maxmin belirsizlik yormuş olsada ilanın geç gelmesi için dua edenlerdenim.. KPSS den bu yana hiç çalışmadım yeni çalışmaya başlayacam guy ağırlıklı çalışacam ve ilanın Mart ayında mevcut alımların sonuçlanmasından sonra gelmesi için bekleyişteyim
-
@liya sıralamandan 3000-3500 çıkar oyle hesapla
-
Umarim cok gec gelir ilan butun sınavlar aciklandiktan sonra
-
@liya hocam özele bakarmısın
-
@köyün-ağası P48 77.7 sıralama 7217 ilk defa sınava hazırlandım hiç kurum sınavı ve mülakat deneyimim yok. Guy ilanı için bekliyorum yalnız KPSS den bu yana hiç çalışmadım tekrardan çalışmaya başlayacam sıralamam ve puanıma geleceği yönde dönüşler alıyorum fakat alımlar sonuçlanmadan ilanın gelmesi ihtimali il tercihi durumu umutsuzluğa sürüklüyor
-
@liya 1000 kişilik alımda bile 7000 ler sıkıntı yaşamaz hocam
-
@liya alandan kaç net yaptınız hocam
-
@walrass06 tekrarla 45 günde bile yetişir puanınız iyi
-
@köyün-ağası hocam bu kadar olmasa da 2000 aşşa düşebilir
-
En az 1000-1500 kişi memur olduğu halde kpss ye giriyor zaten bu kişiler 80 üstü alıyor sayıştay merkez uzmanlık gibi yerler düşünüyor. Yeni guy da 1500 kişi kadar 75 üstü kişi atandı zaten. Sgk vmy bazı uzmanlıklarda sonuçlanır bu alımda o da ortalama 700-800 kişi kadar yani 3000-3500 kişi kafadan gider
-
@liya Geçen sene sonuç belli olmadığı için hepimiz kpss çalıştık iyi puan aldık şimdi sadece benim çevremde 80üstü 20kişi sayabilirim guy olan bende dahil önünüzden baya kişi gidecek kanaatindeyim her türlü gelir sıra
-
@can-mavi guy ilanı p48 olması kesin mi?Çünkü ilgöç puan türleri ve diğer kurumların mesela giriş sınavında ağırlıklı alan bilgisi isteyen kurumun p3 den alıma çıkması bana maliyenin de sürpriz ile geleceğini p48 in müfettişlik ve mhuy gibi alımlarda tercih edileceği gibi geliyor ayrıca en az alım aalıştırma lıyız görünen o ki kurumlar aslan payını seçime yakın 2018 kpss sonrası alımlara saklıyor
-
@hukukçu-kız açıkçası bende p23 22 gibi puanları bekliyorum maliyeden
-
@hukukçu-kız p3 ten olacağını sanmam
-
@can-mavi gelsin artık ilan motive olalım biraz
-
@can-mavi Hocam geçmişte önce vmy sonra guy ilanı geldiğini duymuştum. Amaç olarakta vmy nin önce yüksek puanlıları çekip guy puanlarının çok yükselmesine engel olmak istenmesi diye bir şey duymuştum. Doğruluk payı nedir bilmiyorum. Fikrinizi almak istedim. Doğruluk payı varsa şayet sizce bu sene böyle bir şeyin olması mümkün olur mu?
Biraz karışık ifade ettiğimin farkındayım kusura bakmayın -
@mbguy estağfirullah dostum gayet net ifade etmişsin ama bakanlığın böyle ince şeyler düşüneceğini sanmıyorum
-
@can-mavi hocam vmy ne zaman gelecek o konuda bir duyumunuz var mı?
-
Guyda süpriz olmaz p48 le alıma çıkarlar bu kadarda kurmayın arkadaşlar. Kendinize yazık edersiniz
-
@can-mavi Hocam en son atanan 2000 guy un tamamı iş başı yapmadan yeni ilan gelemez diye bişey var mı ? Yedek bi arkadaşım boşuna beklemeyin herkes iş başı yapmadan ilan milan gelmez diyo