2018 Guy Alımı
-
@iktisatcikiz bu mülakatlar açıklanmadan vmy ile ilgili bir şey söylemek yanlış olur
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@can-mavi Hocam en son atanan 2000 guy un tamamı iş başı yapmadan yeni ilan gelemez diye bişey var mı ? Yedek bi arkadaşım boşuna beklemeyin herkes iş başı yapmadan ilan milan gelmez diyo
öyle bir şey söz konusu değil
-
Arkadaşlar geçen sene verilen ilandan neredeyse 1 yıl olacak ancak konusulan sayılar hep 1000 1500. Senede bir ilana çıkan bir kurum için neden 2000 kişilik alım konusulmuyor. Sonuçta işe başlamalar yeni olsa da ilana çıkalo 1 yıl olmus olacak. 2000 kişi çok mu ütopik
-
@meç ütopik değil aslında ama il göç ölümü gösterince 1000 kişilik alıma şükredecek bi hava oluştu . Bence oluşmamalı 1500den aşağı gelmesi bu kadar insana yazık olur.
-
@gmzankr066 senin o arkadasın kendisini kandırıyor. 2015 mayısın ilk haftası mülakat açıklandı mayısın son haftası yeni ilan geldi. Daha evrak teslimi olmadan yeni ilan geldi
-
@köyün-ağası o zaten ben atanmadan ilan gelmez inşallah diye dua ediyo
-
@meç cevabı merak edilen sorular işte. Bence 2018 de iki alım yapacaklar biri sınavdan önce biri sonra. Böyle muhabbetler dönüyordu bi ara. Aklıma başka neden gelmiyor. Milletin açık var diye bas bas bağırdığı bi kurumda meslekte alımların düşmesinin mantıklı bi açıklaması vardır mutlaka diye düşünüyorum
-
Guy için daha ilan gelmeden meslekte alımların düştüğünü nerden çıkarıyoruz ilan gelmediği sene mi oldu geçen sene gibi zor bir zaman da bile 2000 ilan geldi kaç senedir her sene en az 1500-1750 alım geliyor bu sene geçen sene gibi değil geçen sene sınavın adı bile geçmiyordu 2000 geldi bu sene ilanlar geliyor biraz daha sabredelim inşallah 1500 den az olmayan bir ilan gelecektir.
-
@gmzankr066 oldu o zaman biz onun atanmasını bekleyelim yedek sırası gelsin diye. Kusura bakmasın yarın ilan gelse onun yedeklik durumu son bulacak
-
@walrass06 tabi ilan gelmedi daha. Konuşulanların üstüne diyorum. Genel olarak da alımların geciktiğinden ve azlığından bahsediyor herkes en son göçte oldu. Yoksa alımların tarihini geçmişini araştırmadım.
-
@asya Valla sorma ben onlara da üzülüyorum gerçekten bak ama yine de dört gözle ilan beklediğimi göre göte yüzüme karşı gelmez inşallah demesi kötü oluyo cidden
-
@hamzaömerhalid hocam bana 2018 de 2 ilana çıkacaklarmıs gibi gelmiyor nedense çünkü ilan, mülakat ve işe başlama süreleri dikkate alınınca senede 1 ilan geleneği devam edecekmiş gibi geliyor ama inşallah öle olmaz eskisi gibi yılda 2 ilanların geldiği dönemlere geçilir.
-
@meç bakalım kardeş göreceğiz ne nasıl olacak. Hayırlısı olsun inşaallah
-
@gmzankr066 arkadaşım burda bana 1 ay önce kuzenim yedek işte bekliyoruz bizde inş fln dedin şimdi arkadaşım yedek işte ilan gelmesin diye dua ediyo diyosun burda çeşitli laflara sebep oluyo kaldı ki bir arkadaşım diyosun bir kuzenim ve gerçekten stresli bir şekilde bekliyoruz yedekler olarak sen de uğraşıyosun bu yolda yarın başına gelebilir şurda can sıkmaya sebep olacak şeylere yol açmayın @asya acaba beklediğin alımda da yedek olursan sadece gün farkıyla açıklanmayan sınavlar için gireceğin kadro boş kalıcak korkusu yaşarsan da biri çıkıp ne derse desin ilan gelince bitecek hakkı zaten şu bu diye konuşsa ne hissedeceksin? burda kimsenin lafıyla ilan gelmez arkadaşlar teori kasmayın bizlerden kimsenin lafıyla da gelecek ilana engel olunmaz ama bu şekilde empatiden yoksun olunursa bir gün birisi keyfinden bir dilekçe veremedi diye tüm beklentilerinizden olursunuz lütfen azıcık daha sağ duyulu olun
-
@gmmerve Allahaşkına ne alaka şimdi ?
Ne demek o yani bi arkadaşım diyosun bi kuzenim diyosun filan uyduruyo muyum ben ? Ben Ankara’da yaşıyorum 2 sene farklı dershanelere gittim ve herkes bilir ki Ankara bu işlerin merkezidir
Dolayısıyla da çevremde o kadar çok a gurubunda atanan atanamayan yedekte kalan elenen il seçiminden kaybeden insan var ki şaşırırsın bunda moral bozucak bişey yok duyduğum şey kafama takılıyo ben de burda soruyorum tecrübeli insanlara zaten forumun amacı bu
Sakin olalım gerekirse okuyup geçelim teşekkürler -
@gmzankr066 hepimiz forumu bilgi edinmek için kullanıyoruz bilgi almak ayrı burda birini konuşup yuhalatmak ayrı.Daha fazla uzatıp burda kimseyi germek değil amacım demek istediğim gayet net anlayan anlar
-
@gmzankr066 arkadaşım yedeklerde bekleyen insanlar da takip ediyor bu sayfayı, kimseyi üzmeye gerek yok. Empati kurulursa gayet haklı veryansinlar var. Bence biz ilanın gelme gelmeme duyumlari VS ile ilgilenip çok ayrıntı yazmayalım. Güzel yorumlar bekleyişler okuyalım bu sayfada.
Ders çalışırken sıkılıp buralara bakanlar olarak bu yorumlara üzülüyoruz.
Bu arada ben de ocakta guy ilanı gelirse eminim kpss 2018 den sonra yıl bitmeden tekrar alım olabileceğini düşünüyorum. Seçimden önce hareketlilik yaparlar gibi -
Vay yedekler vayyy daha düne kadar siz de beklemiyor muydunuz bu kadar mı bencil oldunuz.Yazıklarrrrr olsunnnnnn sizeeeee demem.
O da kendine göre haklı.Herkes çıkarı neyse ona göre hareket ediyor -
Kalın kırmaktan kimseye hayır gelmez hadi size moral veriyim başlığı burası değil ama Epey önemli biri dedi ki önümüzdeki 4 5 ay içinde idari hakimlik gelebilirmiş ama ayrıntı sormayın Valla ️
-
Ben de dün Mart'ta kaymakamlık sınavı olacağını duydum