2018 Guy Alımı
-
İkimiz de forumun amacına hareket ettik sanırım güzel
Bu Arada özelden yazıp duyum kaynağını soranlar oldu tabi ki kim olduğunu söylemem ama şöyle yüksek mahkemelerden birinde önemli bi görevde olan uzun yıllardır çalışan bi büyüğümüz
İnşallah tabi belli olmaz -
@gmzankr066 Valla benim pek duyumla işim olmaz siz yazınca aklıma geldi yazayım dedim.Hazırlan vs. dedi. Kaymakamlıkla işim olmaz kazanacağıma inanmıyorum bana uzak dedim.İlgi alanım Guy,Mhuy,Duy.d
-
@maliyeci07 aynenn
-
@mrs-keynes İnşallah Hocam içimi rahatlattınız
-
Gençler 8 ocak pazartesi akşamı saat 21:00 de twitirda etkinlik vardır twitir hesabı olmayan açsın çünkü ilanlarin gelmesi için bu tür etkinlikler önemlidir
-
Vala dostlar Twitter da bu kalabalıkla sürüneceğimize aynı kalabalıkla CİMER e yazalım bak o zaman çok daha isabetli olur.
Cimer i diğer kurum santrallerine benzeten arkadaşlarımız olabilir ama bana sorarsanız Türkiye’nin şu an da en etkin Şikayet hattı CİMER.
Twitter da saatlerce tt kalabilirseniz ne alâ ama malesef yarım saatliğine 5. Sıraya yükselince bile mutlu oluyoruz. Bu yüzden CİMER i öneririm. -
@aday-memur başka konu başlığında da belirttim.Açıklanmayan sınav ve mülakatlar,gelmeyen ilanlar hakkında sağlam bir cimer ya da bimer etkinliği yapmak lazım.Yoksa twitter da bir yerden sonra ilgi çekmiyor.
-
@eomer kesinlikle artık farklı pencereden bakıp farklı yolları deneme zamanı ama bunu bu kitleye anlatmak zor olsa gerek.
Hadi forumdaki kardeşlerimiz bir nebze bu konularda ılımlı ama asıl kalabalık çok duyarsız -
Şubatta bi ilan olur mu dersiniz arkadaşlar ???
-
@regresyon ocakta olsun şubatı da beklemeyelim
-
İnşallah
-
Ben ilgoc ilanının verdiği şoktan sonra hem bimer hemde cimer e yazdım arkadaşlar lütfen dilekçe yazıp göndermekten korkmayın benim kız kardeşim geçen dönem ki guy döneminde atmisti ve şu an urfada guy yani korkusu olanlar için diyorum mülakat aşamasında sorun çıkmıyor
-
Gençler 8 ocak pazartesi akşamı saat 21:00 de twitirda etkinlik vardır twitir hesabı olmayan açsın çünkü ilanlarin gelmesi için bu tür etkinlikler önemlidir. TAG SATIN ALINMIŞTIR TT OLAN TAG İÇİN TWEET ATACAKSINIZ.
-
Arkadaşlar 2000 kişilik alımdan kaç ay önce alım yapmıştı ve kaç kişilik alım yapmıştı guy biliyor musunuz?
-
@meç hepsi Google amca da mevcut
-
@meç hocam 2015 aralık 1750 olması lazım
-
@walrass06 yani 17 ay önce
-
@walrass06 teşekkür ederim hocam
-
Nasılsınız arkadaşlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor
-
@okunoku bizim değil önemli olan ilanın sesinin soluğunun çıkması