2018 Guy Alımı
-
Tamam guy gelmiyo anladik mhuy duy neden 2 yildir gelmiyo.Maliyede bilmedigikiz bir seyler oluyo ama hayirlisi olsun.Bakanin dedigine gorede risk analizi diye bir birim olusturulmus Rabbim sabrimizi arttirsin.En zoru issiz olarak ilan beklemek.
-
Arkadaşlar elinde iktisadi kuruluşlarla ilgili not olan var mı?
-
Arkadaşlar bu başlığı pek takip edemedim.Maliye Bakanlığı ilanları ne alemde duyum falan var mı?
-
Merhaba arkadaşlar, guy sınavında çıkacak konularda büyüme kalkınma ve türkiye ekonomisi yazmıyor. Bu konulardan soru gelmiyor mu?
-
@luthor yok hocam
-
@luthor canmavinin bu ay 1250-1500 guy duyumu var sadece
-
@burc6 gelmiyor
-
@burc6 uluslararası iktisat var
-
@walrass06 Hocam can-mavi dediyse vardır bir bildiği hazırlıklara başlamak lazım o zaman.Eyvallah bu arada.
-
@walrass06 teşekkür ederim
-
@walrass06 Hocam uluslararası iktisadi kuruluslarla ilgili nettw baya birşey var.Ayaküstü şunu buldum bak belki işine yarar.
https://www.docdroid.net/vsFCcSU/uluslararasi-finansal-kuruluslar-ders-notu.pdf#page=20
-
@lamıcimiyok bu aksam etkinlik var unutmayin arkadaşlar katilim gösterin
-
merhaba arkadaslar guy ıcın en son kı 1250 1500 Ocak ayı ıcerısndekı duyum var dımı sadece suanlık
-
@paretowilfredo hocam bu duyumu arastırdınız mı
-
@snm0909 birde Ocak 15 e kadar 1000 kişilik alim yapılacak diye duyum var hocam
-
@iktisatcikiz bu duyumun doğruluğuna inanmıyorum ben fazla da konuşulmadı zaten bi kaynağı yok zira 1000 kişi çok az böyle olcağını tahmin etmiyorum en az 1500 olması lazım 1000 kişilik guy alımı ilgöçün 20 kişilik alımdan daha komik olur darbe zamanı bile 2000 geldi yine en az 1500 gelecektir
-
@walrass06 bu duyumda hüsran olacak gibi. Yoksa şimdiye buraların yanması lazımdı. Kaç gündür ses yok yaprak kımıldamıyor.
-
@paretowilfredo hocam artık bu konuda bişeyler söyleme yorum yapma duyum varsa paylaşma zamanınız gelmedimi? İyi veya kötü en azından önümüzü görüp yolumuzu çizme açısından bize yardımcı olmuş olursunuz. Belirsizlik gerçekten çok yordu. Maliye bakanlığı ile ilgili öngörülerinizi artık bizimle paylaşın
-
@walrass06 valla Hocam ben sizin tahmininizin tutması için duacıyım bi kaç gün içinde 1000 kişilik ilan geleceğine bi kaç ay sonra 2000 kişilik ilan gelmesini tercih ederin kendi adıma çünkü 1000 ciddi anlamda az çok az
-
@gmzankr066 ben artık iyi veya kötü bir ilan gelmesi taraftarıyım. Herkes memur olacak diye bir kaide yok bunun bilincindeyim. Gelsin girelim veya giremeyelim ama en azından yolumuzu çizelim. Askere gidip geliriz sonrada bakarız başımızın çağresine.