2018 Guy Alımı
-
Yeni atanan arkadasım dairede en az 150-200 kişiye ihtiyaç var diyor dairedeki masaların yarısından çoğu boş diyor ayrıca dairede bayya yaşlı memur var alım illaki olur şefleri bile iş çok yetişemiyoruz demiş
-
İlgöçtede ihtiyaç çoktu ama rakam ortada.Kamuda alımlar daraldı fazla beklentiye girmemek iyidir
-
@fernando-reges polisler ilgöç teki memuların işini yapabilirler ama gibteki işi yapamazlar
-
Bu başlık neden bu kadar sessiz dostlar yeni mezunlar heralde beklemeye alışmış gibi geçen sene biz yıkıyoduk buraları anca öyle getirdik ilanı
-
@friedman98 olması gerekeni yapmışsınız ama hayalet bir topluluk var burada. Herkes duruma razı oldu galiba
-
@köyün-ağası Güzel diyorsunuz da Kasım-Aralık ayı boş geçti.Kamuda da geç yürüsün ama iş yürüsün mantığı yürütülebilir.Olumsuzluk yaratmak için yazmadım.Kamuda kemer sıkılıyor son yıllarda bunu politikacılar söyledi.3.yılı bitirdim malesef kötü döneme denk geldim.Guy neyse de Mhuy,Duy yüzü göremez olduk.Umut ediyorum yeni yılla bu son bulur çünkü artık çok uzadı
-
@fernando-reges bu kamuda kemer sıkma politikası bir tek bizemi uygulanıyor? Lafım sana değil sakın yanlış anlama ama artık beklemenin böyle durmanın bize faydası yok. Birlik olmanın zamanı geldi yoksa bizi kimsenin düşüneceği yok
-
@fernando-reges doğru kamuda özellikle a kadrolarına bayya bi sıkılıyor. Sesimizi yine duyurabilirsek ilanı erkene alırlar bence. Geçen hafta mecliste başbakana iibf ile ilgili soru önergesi verildi ne kadar sesimizi duyurursak o kadar iyi
-
@hasansss Orasını bilemem ama bize yansıdığı açıkça ortada.Arama motoruna kamuda alımları azaltacağız yazın 3-4 farklı yetkilinin geçmişten açıklamasını görebilirsiniz.İçinde bulunduğumuz ortama göre düşünüyorum inş sizin dediğiniz gibi olur
-
@fernando-reges 2013 te de kamuya alımları azaltacaz diye söylüyorlardı ama rekor alım oldu a grubunda. bu iş biraz bürokratlara bakıyor
-
@fernando-reges alımlar azaltılıcakta deniyor evet ama 120-130 bin kadar bir alımdan da söz edildi aynı zamanda 2018 için ha içerisindeki ağırlıklar başka meslekler üzerine evet ama A grubuna 10.000 kadro verilse bütün sorunu çözülürdü öyle aşırı aşırı rakamlardan bahsetmiyoruz
-
@maxmin 110bin kişilik alımda maliye bakanlığından söz dahi edilmiyor
-
@fernando-reges sesimizi duyurmamız şart artık düşünmekten kafamda saç kalmadı bu iş böyle yürümez
-
@hasansss bende onu diyorum alım var ama A grubuna değil yani kemer sıkma falan değil mesele. Ayrıca bizim istediğimiz kadrolarda kemer sıkılması gereken çok yüklü masraf olarak gözüken bir rakamlarda değil
-
@köyün-ağası Doğrudur hocam da itiraz ettiğiniz kısmı anlamadım.Sizce alımlar azalmadı mı? Ben bu ortamda fazla beklentiye girmemek daha iyi diyorum.Yoksa mutlu hissedecekseniz 2000 alım bekliyorum olarak değiştirebilirim.Evet olumsuz konuşmak negatif ama gerçekleri de göz ardı etmemeli.İşi sıkı tutmak lazım size katılıyorum birlik,beraberlik olsa kesinlikle alımlar daha fazla olacaktır.
-
@maxmin eğer 250 kişilik Mhuy ilanı 2017 yili icinde gelmiyorsa gerçekten soylenecek soz yok. Yada 300 kisilik ilgocden 20 kisilik ilan geliyorsa bu tamamen bizim ruhsuzlugumuzdan kaynaklaniyor
-
Tv lerdeki alım haberlerinde a kadroları yer almaz müf. Uzamanlık ayrı dır
-
@friedman98 @MaxMin @Fernando-Reges! Biz geçen alımda her gün bir yerlere yazıyorduk belli gruplar halinde tv kanallarına twit atıyorduk. Belki sizler de vardınız bilemiyorum. @köyün-ağası ni biliyorum ama o vardı. Dediğim gibi her gün toplu halde bir mücadele edelim en kötü bir açıklama gelecektir. Bu bakan dönemi böyle malesef.
-
@köyün-ağası vay arkadaş herkeste bunu diyor ihtiyaç var ihtiyaç var. bizde de atanmaya ihtiyaç var. Şu süreci hızlandırsalar ve sayıları arttırsalar keşke.
-
@hasansss yalnız değilsin kardeş. Saç dökülmesi + egzama. Tıp okuyanla yarışır iibf mezunları