2018 Guy Alımı
-
@mhd geçen bi millet vekili sormuştu bence yine öyle bir millet vekili devreye girerse etkili olabilir
-
@hamzaömerhalid katılıyorum hocam sorunlarımızı bir vekil aracılığıyla gündeme getirebilirsekte çok işe yarayabilir
-
@hamzaömerhalid evt Sn Arzu Erdem ben ve birkaç kişi kendisine günlük twit atıyoruz. Bu iş organize şekilde olursa daha etkili olur. Çünkü takipçisi olacağım demişti. Bizim için önemli olan sürecin hızlanması. İlan muhakkak gelecek yoksa.
-
@mhd aynen mutlaka gelir hızlanması gerçekten önemli gerçekten. Yüzlerce insan evde ders çalışıp duruyor. Bişeler hızlansa belli olsa millet yoluna bakacak. Sizden de Allah razı olsun kardeş. O vekilimizden de Allah razı olsun ilgilenmiş. Şimdi
Bi başkası da ilgilenirse bence daha etkili olacaktır -
@maxmin Bu mezunlarımız KPSS-A’ya girip kadro beklerken hüsranla karşı karşıya kalmaktadırlar. 2017 KPSS alan sınavı yapılalı yedi ay oldu ancak ... demiş mv limiz . Anlamış bizi valla
-
@mhd Emeğinize sağlık kadro istemek ayıp değil bunlar kesinlikle faydalı oluyor.
-
@hamzaömerhalid @Fernando-Reges Allah hepimizden razı olsun. İnşallah hep birlikte karşılığını alırız.
-
Ah şöyle bakan Tanıdığı olan bi kardeşimiz olsa şurda millet vekili de olur derdimizi güzelce anlatsa birinci ağızdan
-
Arkadaşlar acaba 2000 kişinin hepsinin işe başlaması bekleniyor olamaz mı daha işe çağrılmayanlar varmış benim aklıma başka neden gelmiyor.
-
@hamzaömerhalid tip okuyanlar bizden genç duruyor. Yemin ederim şu süreçte yaşlandım ömrümden ömür gitti
-
@meç şuan ilan gelse en erken 1 yıl sonra işe başlanır onunla hiç alakası yok bence.
-
@hasansss valla hergün düşünmekten bıktım insan hergün kendini motive edemiyor süreç çok sıkıntılı allah bizlerin yardımcısı olsun.
-
@meç aynı durumdan muzdaribiz Allah bizlere sabır versin.
-
@mhd amin ecmain inşaallah. Alırız alırız da hayırlısını alalım inşaallah
-
@meç sanki ben sustum içimdeki sesler dile geliyor. Demek ki tek ben değilmişim
-
@hamzaömerhalid hepimiz aynı yolun yolcusuyoz hocam yaşanılan çoğu şey ortak. Ancak arkadasların dedikleri gibi artık bizlerin birşeyler yapması lazım ki bu durumlardan kurtulalım.
-
@meç çok doğru konuşuyorsun kardeş ağzına sağlık. Birlik beraberlik şart yoksa kafayı çizcez olan yine bize olacak
-
Sayın bakanımız cevabında daha yeni 2000 kişi aldık demiş. Ama sanırım benim bildiğim o alınanlar 2016 KPSS ile 2017 MAYISINDA sınava giren kardeşlerimiz di. Ve hala iş başı yapmayanlar var... 2016 KPSS ye de genel olarak 2015 sen itibaren hazırlananların girdiğini düşünürsek hala işe başlamamışlar var şimdi
Daha yeni mi olmuş oluyor. Devletimiz Canımız ölürüz gerekirse ama bence hem devlete hem hazırlanan insana yazık. Üzücü. -
@meç tamam ama ne yapacağız. ?
-
@hamzaömerhalid adabıyla mağduriyetimizi dile getiricez. Sosyal medyada aktif olucaz. Haber kanallarına yazıcaz. Milletvekillerine ulaşıcaz. Milletvekili milletin vekili değilmi bizi temsil etmiyormu? Bu sorunu onların yoğun şekilde dile getirip bizi gündeme sokmaları lazım.