2018 Guy Alımı
-
@hasansss ben daha önceleri de yazdım benden daha çok başkaları yazdı ama bişe olduğu yok kardeş. Birimiz bakan olursa o zaman daha kolay olur emin ol
-
@mahlaki bence de önemli olan yetkililerin tabiri
Caizse gözüne sokmalıyız. İnşaallah şöyle ciddi sonuç alınır -
@hamzaömerhalid Ben sabah bi yoklarım duyuruda yaparım yeterli destek gelirse yapıştırırız saat 21.00 da 4 gün boyunca etkinliği inşallah
-
Yine ilansız geçen bir gün... Ne zaman gele
-
Ne zaman gelecek bu GUY ...
-
@mahlaki hadi hayırlısı bakalım. Ama etkinlik değişmeli artık Twitter harici bişeler olmalı
-
@hamzaömerhalid millet vekilleri gazeteciler haberciler kanallar radyolar vs ne varsa etiketleyelim gerekirse gidilipte konuşulurda duyarsız kalınmaz saolsun ARZU ERDEM hanım sesimiz oldu mecliste bizide unutmadı başkalarıda çıkar elbet
-
2014ten beri bu işin içindeyim. Yapılan tüm etkinliklere katıldım ama sonuç geldiğini görmedim. İibf devletin gözünde atanması gereken bir bölüm değil maalesef...ama her gün çığ gibi büyüyen işsizler ordusu türüyor en kolay açılan fakülte bulunulan illerin ekonomilerine katkı, üniversite okuyan kişi sayısını fazla göstermek... devletin bize biçtiği vasıf bu maalesef.
-
Bir de çok ders çalışıp yüksek puan alanların bir çırpıda mülakatlarla harcanabildiği bir bölüm. O yüzden kimseye neden onca puan alıp atanamadığınızı yıllarca açıklayamadığınız bir fakülte. Hayata dair özgüven inanç vs hepsi tepetaklak oluyor
-
yeni ilani bekleyen arkadaslar, oturun 2018 kpss icin calisin nasilsa ilan gelir ve guy kazanilmayacak bi sinav degil
-
@mahlaki aynen Allah razı olsun adını ilkkez duydum sağolsun ilgilenmiş. Her mv olmaz kardeş bazıları varki onlar el atsın alınacağı varsa da alınmaz memur. Ne kadar farklı yere ulaşılırsa o kadar iyi olur. Ah şu iibf mezunu dernekler aktif olsa ilanlar filan baya iş yapılabilir. İçimizden atanacak arkadaşlar görevinizi şimdiden tebrik ederim sakın nerden geldiğinizi unutmayın burda da bıraktığınız bir görev var unutmayın o da iibf mezunlarına hizmet
-
@asya Allah yardımcın olsun kardeş
-
Bu sene sınav temmuza alındığında bu ilan yine nisan mayısta gelir demiştim olağanüstü bir şey olmazsa yine öyle olacak 15 ocak diye duyum var diyorsunuz kim söyledi bu duyumu belli değil kaynak yok bişe yok kim bizim üstümüzden prim yapıyorsa hakkımı helal etmiyorum pazartesi etkinlik yapıldı katılım çok az milletin ilanın erken gelmesi umrunda değil nasıl olsa gelcek diye kasmıyorlar biz mi acele ediyoruz millet mi çok rahat acaba ilan şimdi gelse sayı az olur nisan mayısta gelse fazla olur bunu düşünende var herkes bi hesabın içinde Allah hepimize yardım etsin ilan illaki gelecek inşallah gerçekten hakedenler emeğinin karşılığını alır bu yaşta saçları beyazlattık
-
Bazı kitap yazarları ortaya bi laf atıyorlar sırf prim için gündeme gelmek için benim lafım bunlara bizi de umutlandırıyorlar
-
@hamzaömerhalid hepimizin hocam. Kimin tanıdığı akrabası varsa okutmasın bu bölümleri. Ben kardeşime asla yazdırmadım iibf gerçi o ablasının yıllardır süren çilesini gördüğü için düşünmedi asla arkadaşlarına da anlatıyor hep iibf zulmünu örnek olayım resmen
-
Dershanede hocasından ilan duyumu alan da burda duyum diye paylaşmasın onlarda aynı ne dicek sana ilan yok mu dicek yoksa senin orda ne işin var sallıyor hepsi motive etmek için geçen sene bizim dershanede hocalar eylül ayından nisana kadar her ay ilan gelicek bu ay dediler nisan ayında geldi şuan can mavi ocakta 1250-1500 diyor 2 ayrı yerden doğrulattım diyor dpt den bu ilana güveniyorum sadece eğer bu da gelmezse bu sene nisan olur yine pareto ilk bahar diyor onun görüşü de bu
-
Yine de ders çalışmayı bırakmayalım arkadaşlar motivasyon düşmesin devlet bizi mağdur etmez darbe yılında bile 2000 alım yapıldı bu sene de en az 1500 gelcek geç olsun güç olmasın bu sene girelim Allah’ın izniyle emeklerimizin karşılığını alalım inşallah Allah bizim şahidimiz bu yolda ben hakkını veriyim de gerisi beni ilgilendirmez guy sınavı Eskisi gibi kolay değil çıkmış soru yok ezber yap geç işi bitti KPSS odaklı çalışmak gerek geçen sene puanı olanlar sadece guy a çalışmaktan puanları düşürdü bu sene bunları da gözönünde bulundurmak gerek
-
Guy çıkmış sorular(imece)insanı tembelleştiriyor herşeyi biliyormuş hissi veriyor ama sınav artık eskisi gibi değil bu kitabı son zamanlar bakın arkadaşlar sadece bu kitabı dönüp giden bu sınavda çok zorlanır
-
@walrass06 Kesinlikle katılıyorum şu bekleme sürecinde bu kitabı bitirdim ve bana bir şey kattığını düşünmüyorum tekrar yapmamı sağladı sadece.
Şu an eksikleri kapatıp bol bol farklı soru tipleri görmeye gayret edilmeli, 5018, OVP gibi önemli çıktılar alınmalı, hukuk güncel tutulmalı, iktisat ve muhasebede temeller sağlama alınmalı. İşin piri değilim bu benim uyguladığım program nerden başlasam diyen varsa diye yazmak istedim. -
@rybczynski2 bende bu konuya odaklanalım yazıcaktım sınav gelmiş farzedersek ne yapmalıyız KPSS kaynaklarımızdan devam mı yoksa Yeni kaynaklar mı almalıyız bunu konuşsak daha iyi güzel olur