2018 Guy Alımı
-
@hamzaömerhalid hocam tecrübeli arkadaşlar veya aklına etkili bir çözüm gelen arkadaşlar buraya yazsınlar en etkili çözüm hangisi olacaksa ordan yürüyelim. 2 hafta da bir yapılan twitter etkinlikleri çok havada kalıyor. Yani ben cumhurbaşkanına mektup işini düşünüyorum hem geçen senede yapmışlardı.
-
@hasansss haklısın kardeş haklısın. Doğru şekilde doğru yerlere ulaşmamız lazım. Birilerinin ön ayak olması lazım. Buranın yetkilileri olur Facebook sayfası adminleri olur ama olmalı bir şekilde. Onlar daha çabuk organize eder. Gelir uzmanları derneği gibi bi sayfa vardı Facebook da böyle bir dernek varsa onlarda yardım etmeli tamam özlük haklarıyla ilgili davalar filan uğraşıyorlar da kardeşlerini de düşünmeliler. Ve bence Twitter’dan farklı bişeler yapılmalı her hafta farklı bir platform ve farklı kişilerle iletişime geçilmeli. Mesele kardeşler bikaç kişi bir vekile yazıyorsa bi birliktelik olacak bugün herkes diyelimki örnek veriyorum Süleyman soyluya mesaj twit artık neyse atacak. O zaman beş on kişinin gözükmeyeceği mesaj böylelikle bir bomba etkisi yaratır adam der ne oluyor yav aklıma bu geldi nebilim farklı ne olursa aetık işte
-
@meç kardeş sen benden çok yaşayacaksın Allah hayırlı imanlı ihlaslı ömür nasip etsin. Bende tam bunlardam bahsediyordum
-
@hamzaömerhalid artık buradaki yetkili arkadaşlarında konuya müdahil olması gerek @paretowilfredo
-
@hasansss artık kim taşın altına parmağını elini kolunu koyarsa Allah razı olsun yapandan da dua edenden de
-
@hamzaömerhalid artık gerçekten birilerinin elini taşın altına koyması gerekiyor yani şaka gibi 7 ay olmuş ilanın esamesi yok ve en kötüsü bu duruma kendimizi alıştırmamız. Facebook adminlerinede yazalım kitap çekilişi yapcaklarına biraz ilan için insanları organize etsinler
-
@meç bence de kardeş. Geçen yıl ben kazanamamıştım buradan da haberim yoktu takip etmedim ama geçen yıl ki kardeşler nasıl dayandı helal olsun valla. Ben şimdiden çökmüş durumdayım. Tamam süreci bilerek girdik ama nebilim insan üzülüyor ya
-
@meç belli işlerine geliyordur çekiliş kimse koymasa da elini taşın altına bizler bişeler yapmalıyız.çümkü o taşın altındayız komple. Her fikir önemsenmeli bence Şuan. Be bişeler düşünüp harekete geçmeliyiz. Twitter çimer change mektup çelenk çiçek ne olursa artık.
-
@hamzaömerhalid eminim onlarca kişi bu yazdıklarımızı şuan gördü ama şurda bile en ufak tepki yok. 3 müz yazdık çizdik oynadık. Yokmu arkadaşlar sizinde yorumunuz, napabiliriz nasıl olacak bu iş
-
Dostlar hepimiz aynı durumdayız ama gerçekten elimizden bişey gelmiyor hani bu kalıba bürünmüşüz biz . Açıkcası sistemdir herşey saçmasapan ama gerçekten çağresiziz ne yapılır ne edilir en ufak fikrim yok. Böyle ağlanmayı sevmeyen insanlardan biriyim ama resmen ağlanacak durumdayız resmen.
-
@hasansss yok be kardeş görse niye kayıtsız kalsın. Saat 1 olmuş yarın görür millet
-
@hamzaömerhalid bekleyip görücez inşallah yanılmışımdır
-
@okunoku herkes elini taşın altına atmalı
-
@okunoku aynen kardeş bi kalıba girmişiz çıkamıyoruz. Kardeş bende kendimi tam tevekkül etmiş biri sanardım ha ediyorum yine ama sandığımdan çok üzülüyorum kafama takıyorum. 2015-2016 da ilk dersaneye yazıldığımda büyükler kolay takmayın ilk sene olmazsa ikinci sene kesin biryerler olur kolay kolay abartmayın derdi. Bizde a grubu nedir bilmezdik. Bilmeden girdiğimiz bu yolda bizim tayfadan bir ben kaldım ben gayet sakin ciddi konuşabilen biriyken şuan mülakatın hayalini kurunca kalbim çıkacakmış gibi oluyor. Dönem başında yüksek lisans mülakatına girdim daha sıra listesi kapıya asıldığında heyecandan ölecem sanmıştım yl için değil burada böyleyse guy da nasıl olacak diye düşünmekten. Bu süreç yumuşamalı bu kadar insana zarar veriyor sadece bence olan bişe değil anladığım herkeste var
-
@hasansss inşaallah kardeş yoksa gerçekten sıkıntı.
-
@hasansss bence asıl destek şuan gelir uzmanı olanlardan gelmeli. Bilmiyorum nerelere kadar yükselebilmişlerdir ama bu iş içeriden bakana kadar giderse o Aman da ciddi sonuçlar alınır.
-
@hamzaömerhalid kısmette varsa olur. Yemin ederim olsun illa olucak olmalı gözüyle bakmıyorum. Herkes memur olucak diye bir durum yok biliyorum. Bende gerektiği kadar çalışıyorum gerisi tevekkül kader kısmet. Ama şöyle bir durum var BELİRSİZLİK. Uzatmasalar bu süreci bu kadar. olursa güzel olur olmazsa önümüze bakarız dünyanın sonu değil. Ancak bizi belirsizlikte bunca zaman bırakmasınlar. Bizimde bir hayatımız sorumluluğumuz hayallerimiz var yazıktır günahtır. Ailemiz beklentileri bizden bekledikleri vallahi yazık günah
-
@hamzaömerhalid deneyebiliriz. Öncelikle bize bu işlerde bilgi sahibi olan birileri lazım
-
@hamzaömerhalid hocam facebookta kpss a grubundada yazdım bugün cuma cumartesi pazar etkinlik yapalım madem ayın 15 i için bi duyum var bizde iyice kensimizi hatırlatalım etiket çevremizi genişletelim tt olmaktan ziyade bence bildiri girmesi daha önemli
-
@hasansss aynen kardeş bende öyleyim rızkımızın teminatı Allah. Ötesi Yok. Ama dediğin gibi belirsizlik belirsizlik belirsizlik. İnsanı yıpratıyor. Ya binlerce İnsan bekleyeceğine yapım kurum sınavını sayı alımın iki katına düşsün gerisi yoluna Bakar. İlla başlatacaksan geç başlat işe bence çokta sorun olmaz kimse için ama beklemek daha büyük kitle için sıkıntı. Belirsizlik askerliği de belirsiz yapıyor sevdiğin varsa veya yoksa da evlenmek isteyen adamı da belirsiz yapıyor. Belki annesi babası ne şartlarda çalışıyor atansa işten çıkaracak o da belirsiz oluyor. Yani birçok kişiyi etkiliyor belki dışardan normal geliyor ama değil. Artık olsa da olmasa da askere gideceğim diyorum. Bi uzak kalmak istiyorum herşeyden hergün oğlum varmı bi haber dışarı çıkıyorum ya semin okul bitmemişmiydi ya ne oldu senin iş hergün aynı sorular. Allah ferahlık versin içi sıkılan bizlere belki gereksiz bu kadar dert etmemiz ama insanız sonuçta.