2018 Guy Alımı
-
Arkadaslar bende naçizane tavsiyelerde bulunmak istedim ... en son Guy dan yazılı sınavdan 94 puan aldım ve ilan gelince calısmaya başladım derse Kpss odaklı konu çalıştım hep sadece imeceden soru cozdum ve onun dışında hiç soru çözmedim ... kaynaklarım ise murat hukuk - pareto maliye - hocanın ders notları (murat) muhasebe - iktisat ise kendi ders notlarım ..... herkese iyi calışmalar
-
@antimülakat içimizi parçaladın
-
Arkadaşlar benim bu yılki p48 sıralamam 7100
Lerde geçenyılki guyun taban puanlarını düşününce aldığım puan korkutuyor sizce olası bir alımda bu sıralamada sorun yasarmiyim -
@apocan kardeş sen korkuyorsan ben öleyim o zaman. Geçen yıl 17 binlerde kapatmış ordan hesap et sen
-
@hamzaömerhalid hocam geçen yıl 81 puanla hatta hatta çeyrek puanla giremeyenler oldu benim korkumum sebebi malesef tek il seçimi olması kumar gibi bisey bu yüzden sorun yasarmiyim diye düşünüyorum
-
@apocan aynen kardeş o da var tabi. İl seçimi de ayrı yıpratıyor insanı. Ama sen yine de birçok yere rahat girersin. Zaten puanların çok düşeceğinden bahsediyorlar biraz garantici davranırsın il seçerken. Ben de Doğuyu yazarım herhalde. Bilmiyorum o süreci o zaman geldiğinde üstatlar burda bildiklerini yazar heralde bizde ona göre davranırız
-
@paretowilffredo Üstadım ocak ayı içinde beklenen alıma dair bir duyumunuz varmı?
-
@paretowilfredo seni etiketleyecegim derken Sahte hesap etiketlenmiş
-
İlan da gelmediği gibi diğer ilanların sonuçları da açıklanmiyor
-
@jamiryoo acaba kaç kişilik bir alımın sonucu açıklanmıyor toplam. Bizr etkisi açısından ne kadar önemli
-
@hamzaömerhalid tam bilemiyorum ama 1000 kişilik vardır herhalde
-
@jamiryoo aslında önce onların açıklanması için etkinlik yapsak fena olmaz
-
@apocan hocam sıralaman 7100 ama 4500-5000 gibi düşünebilirsin rahat ol 1000 kişi bile alsalar heryer gelir 5-10 kişilik yazmazsan tabi bu sene puanlar tek düşük kapatacak heryer
-
Neyi hesapliyosunuz?? Ilan geldide yada gelecek de haberiniz mi yok???
-
@duranvarlık duyum var hocam 2 tarafta duyum sağlam diyor bu ay için bizde umutlanıyoruz
-
@walrass06 hadi insallah hocam keşkee
-
@duranvarlık inşallah hocam
-
@walrass06 Can Mavi harici bu ay ilan bekliyorum diyen oldumu? Varsa isimlerini öğrenebilirmiyim
-
Can mavi disinda Aslan Reyiz 15 ocak 1000 kisi diye bir duyum paylasmisti @hasansss
-
@mundellfleming hadi inşallah gelir artık da burada o heycanı paylaşırız birbirimizle