2018 Guy Alımı
-
@hasansss kardeş ben ayın 11 i olduğunu gördükçe heyecanlanıyorum. 1000 kişi geleceğini de düşünmüyorum ummuyorum temenni etmiyorum düşünmek dahi İstemiyorum.
-
@hamzaömerhalid halkbankda resmen bozguna uğradım şu ara gelsede gelmesede pek önemli değil
-
Hocalarım size birsey danışmak istiyorum olası guy alımında 10000 sıralamanın şansı nedir p48 de
-
@guy2 guyda siralama falan onemli degil.Gecen alimda 20bindeki arkadas atandi.istanbulu yaz garantiye al gerisine karisma
-
@duranvarlık tamam o zaman istanbula devam o zaman
-
@guy2 aynen dostum dusunmene bile gerek yok.dogru il secimi onemli ama hic kafayi bulandirma odak noktan ise baslamak olsun yok o sehir guzel yok bu sehir kotu kafalarinda olanlar 1 2 puanla hep kacirdi sinava giremedi.ben gecen yil 82puanla yazdim istanbulu dusun.
-
@duranvarlık 20 bin doğru mu ben 17 bin diye duymustum
-
@meç yoo 20bindeki arkadasimi mulakattan gecirdiler 5binde olan ben elendim mulakatta
-
@duranvarlık hocam herkes senin gibi düşünürse ist'de yüksek kapatır :))
-
@maxmin yok valla alim sayisi fazla oldugu icin yuksek kapatamaz
-
Gecmis yillardaki kapatmalara bakin 80i goremedi goremez cunku alim fazla
-
@duranvarlık 17 ay guy sınav açmamıs 2 kpss puanı geçerli ve 20 bine düşmüş bu sene rekor geliyor o zaman
-
@duranvarlık 2015te istanbul sürpriz yaptı ama
-
@duranvarlık inşallah istanbula alım olur yıne evleneceğim eş durumu olarak gib kabul etmıyor başka ili evlendikten sonra
-
@asya surpriz 77 mi 77ile kapatti cok mu yuksek puan
-
@duranvarlık bizim için değil ama kritik puanlı arkadaşlarımız için öyle
-
@duranvarlık mesala bn
-
Arkadaşlar başka yüksek ihtimalli duyumu olan varmıdır ?
-
@meç Dostum bu iş biraz piyango gibi.3 yıl evvel 73 ile Bursa yazan arkadaş atanırken geçen sene 82 ile kapattı.80 puanla giremeyen insanlar oldu.Tek il seçimi devam ettiği sürece böyle spekülatif sonuçlar da devam edecektir.
-
@fernando-reges bu sene bursa açsa kesin puanları düşer o zaman insanlar daha garanti yer yazmak ister. Gerçekten hakkaniyetten uzak bir uygulama.