2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar hayırdir guy ilani mi geldi herkes guyu konusuyor.Çok şey kaçirdim heralded
-
evet bugün çok canlı buralar, hayırdırr:)
-
@ertuğrulbey ben de öyle bir bakıyordum bir ton yazıyı görünce çayı tv yi bırakıp hemen foruma yoğunlaştım ama yanlış alarmmış
-
@asya farklı meslekler olursa iki memurdan kadın erkeğin yanına gelebiliyor yani herzaman ki gibi yanı. Amaaan memur oldumda sanki sağolasın kardeş
-
@ertuğrulbey yok beyim bişe kaçırmadın
-
@guyan-gelmiş kardeş çayını al kitabın başına
-
@guyan-gelmiş Guyup geldin ama şimdilik durum aynı.Halkbank açıklanınca buraların değeri arttı kardeşim:)
-
İl tercihi gerçekten sayısal Loto gibi ancak bu sene ilginç bir durum var herkes sıralamasının altında bu sene mesela geçen sene 8 bin de olan adamın 6 bin 7 binlere inme şansı yoktu alım olmadı + 2015 liler de vardı yani sıralaması belki 10 bin 11 binlerdeydi bu sene ilk defa tek puanlarla tercih yapılacak 2000 bin guy yeni alındı bunların çoğu ilk 7-8 binde+sgk+vmy+kaymakamlık bunların üstüne görevde olup sınava girenler özellikle bunları da düşünürsek baya iniyor sıralama
-
@can-mavi hocam zahmet olmazsa Dpb de ki arkadasiniza sorabilir misiniz ilan ne aşamada diye
-
@walrass06 daha sonuçlanmayalar da varmış sanırım
-
Her gece 00.00 ilanı gözetlemekten otomatiğe bağladık hala ilan yok
-
@hamzaömerhalid akşamları ders çalışmam hocam ben belki de ondan kazanamiyorum ama evde de ders çalışırsam hanım beni boşar
-
@hamzaömerhalid hocam aynen 700 kişi bekliyor galiba bunlar + lar zaten Sıralama yine de 2000-2500 kişi düşüyor
-
@guyan-gelmiş hocam siz miydiniz son guyda 94 net yapan
-
@walrass06 atananların hepsi de ön sıralarda değildi ama yine de en az yarı yarıya düşer haklısınız
-
@asya Hocam bu konuda bende muzdaribim . Guy olarak göreve başladıktan sonra Doğuda görev yapan öğretmen eşimin yanına gidebiliyor muyum çünkü öğretmen yer değiştiremez eşi öğretmene tabi olacak demişti bakan .. il tercihini eşine göre yaparsın durumuda olmuyor çünkü ataması Ağustos’ta daha hangi ile gideceği belli değil . Yani şu an guy ilanı gelse bu durumdan dolayı Doğu tercih edeyim diyorum ama bulunduğum şehre atanamazsa ben yanına gidebilme durumum nedir ? Bu konuda bilgisi olanlar bilgi verirse çok memnun olurum
-
@walrass06 yok hocam rüyamda dahi görmedim
-
@walrass06 açıklanırsa işte sonuçlar.
-
@liya benimle birebir ayni durumda olan birini buldumben çok araştırdım ankara veya büyük ili seçmek daha mantıklı guyda becayis var onu kullanabilirsin tayin konusu biraz sıkıntı eğer evlendikten sonra es durumu oluşursa ama doğuya seve seve gönderirler diye düşünüyorum
-
@liya Aha aynı beni kaderim. Seninle aynı durumdayım hocam