2018 Guy Alımı
-
@guyan-gelmiş Aynı durumda olmaya nedense anlamsızca sevindim ️ İnsan kendi durumunda olan birileri daha olunca bir içini dökesi geliyor şu an evlilik durumu yok hocam nasip olursa ben atandıktan sonra düşünüyoruz o zamana kadar eşim olacak kişi çoktan öğretmen olmuş oluyor . Doğuya yanına gidebilmemin en kolay yolu Büyükşehir’i tercih etmem olduğunu mu düşünüyorsunuz
-
@duryy kafamızda deli sorular Hocam şu an ilan gelse 7200 lerde sıralama ile doğuda bir il tercih edeyim eşiminde o zamana Doğuya ataması çoktan olmuş olur diye düşüncedeydim ama Doğu içinde daha göreve yeni başlamışken eş durumundan geçişim olur mu diye kara kara düşünmekteyim ..
-
Arkadaşlar mazur görün ama 15 binde olmama rağmen yüzde bir bile olsa umudum var benim. O umudum olmazsa ders falan çalışmam yoksa ben zaten önceliğimi KPSS’ye verdim ama guy gelirse diye guy derslerini öne aldım sadece. Yüzde bir umut bile olsa değer değil mi hocalarım?
-
@liya eğer siz atandiktan sonra evlenmeyi düşünüyorsanız o kolay direk tayin verirler ama evledikten sonra atanirsaniz durum o kadar kolay olmuyor. Büyük illerin avanataji su sekilde: diyelim ki ankara veya istanbulu yazdiniz eşiniz de ağrıya atandi yanlis hatirlamiyorsam temmuz ayinda becayis var o zaman agridan istanbula gelecek insan bulmaniz cok kolay. Ama diyelim doğu diye bitlisi yazdiniz ama eşinizin bransinda bitlise alim olmadi veya eşiniz yerlesemedi muşa gitti iste o zaman muştan bitlise gelecek kişi bulmanız cok daha zor. Ayrica tayin konuaunda her kurum doğuda personel tutma problemini yaşıyor o yüzden doguya tayin istendiginde olumlu cvp verilir düşüncesindeyim
-
@mbguy hocam niye yüzde 1 olsun söylüyoruz ya burda günlerdir geçen sene 16-17 binlere geldi çiftti hem de puanlar geleceği varsa zaten gelir belki sana gelir sıra 10 bine gelmez bu işler nasip ama gelmez diye bişe yok
-
Ya arkadaşlar şu puanla falan kapattı diyoruz ya. Hangi puana göre o. Kpss mi kurum mu ortalama mı?
-
@walrass06 yav bende gündüz çalışamıyorum gündüz nasıl çalışıyon kardeş tüyo ver ooo bide evlisin
-
@walrass06 20000 e bile gelmiş.
-
@liya Benim nişanlım da atmayı bekliyor işte inşallah olacak Ağustosta. Ben 2400lerdeyim o yüzden Rabbim izin verirse il seçiminde sorun yaşamam diye düşünüyorum ama ikimizden birinin yerinin önce belli olması lazım.
Bende iç Anadolu yada doğu düşünüyorum, ilk yıl tayin olmasa da yakın oluruz diye
-
@guyan-gelmiş Batı’dan doğuya eş durumundan tayin Doğu içinde tayinden daha kolay diyorsunuz yani .. becayiş durumu hariç sadece tayini düşünecek olursak batı tercih etme daha mantıklı olabilir ama Doğu tercih edersem benim tercihten sonra o ili tercih ettiğinde aynı yerde denk gelme ihtimalimiz olabilir Hocam ayrıca Doğunun da düşük puanla kapatabileceğini varsayarsak kafam çok karışmış durumda bakalım hayırlısı ilanın geleceği zamana bağlı birazda belki tercih dönemimiz çakışır ona göre düşünürüz .. çok sağolun hocam bilgilendirdiniz Allah razı olsun
-
@duryy Doğuyu tercih edersem gelme ihtimali yüksek olur ve en azından aynı şehirde denk gelemezsek bile tayine kadar yakın oluruz düşüncesindeyim sizin gibi sizin tercih durumunuz yani ilan illaki öğretmenlerin tercih döneminden erken olur haziran Temmuz’a kalmayacağı için nişanlınız sizin tercih ettiğiniz ili tercih ederse denk gelme ihtimaliniz yüksek olur düşüncesindeyim . Çok sağolun bu arada hocam bilgilendirdiniz Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
-
@hamzaömerhalid forum canlanmış maşallah kardeş
-
@hasansss bu ay ilan çıksa da buralar çiçek bahçesi gibi olsa
-
@hasansss aynen kardeş bazı kardeşler diyordu bu ne kimse Yok geçen sene böyle değildi diye. Şimdi bilmiyorum benim içimde farklı bir heyecan var hayır olsun
-
@duryy inşallah kardeş inşallah. İlan gelsede buralar bahar bahçe olsa
-
@hamzaömerhalid artık bazı şeyler dank etmeye başladı birlik olup güzel günleri görücez inşallah. Belki benim olmucak belki olucak Allah bilir ama burada emek veren bir kardeş güzel bir yere gelirse inan herkesden çok sevinirim. O sebeple kenetlenmemiz lazım
-
@hasansss kardeş tam aklımdan bu tarz şeyler geçiyordu. İlan gelecek inşaallah bazılarımız dışarıda kalacak üzülecek onlarla üzüleceğiz sevinenlerin sevineceğiz aynı şey mülakatta da olacak. Ben geçen alımda üzülenlerde bildiğin üzüldüm duygulandım empati kurduğumdandır belki sevinenler el sevindim helal olsun başardılar nasıl mutlulardır diye bide onlarla empati kurdum. Şimdi bakalım nasibimde varsa bende yaşarım belki şehit tercihi bile olmayacak ama burada ki insanların birbirine yardım etme çabasını görünce mutlu oluyorum bencillik az nadir insanlar birbirime kitap Öneriyor filan sonuçta rakip ama o gözle bakmıyor. İnşaallah birgüm büyüklerimiz bu alanda ki sıkıntıları görür ve bunları giderme adına çalışma yapar. Ben atansam da atanmasam da destek olacağım hep inşaallah. Bambaşka dünya varmış bu alanda gerçekten
-
@hamzaömerhalid Allah emek veren herkesin emeklerinin karşılığını versin. Kim hakediyorsa o karşılığını alsın. İnşallah güzel haberler yakındır
-
@hasansss verir kardeş verir zalimde olsa veriyor bizlere de verir. Bende öyle hissediyorum ki güzel şeyler olacak inşaallah.
-
@liya hocam bu sene doğu illeri açmayabilir İstanbul da çift yılda alım yapmamış hiç Karadeniz ağırlıklı gelir bence