2018 Guy Alımı
-
@hasansss hocam p3 70 üstü olsa sizin rahat 85 olurdu puan
-
@hamzaömerhalid hiç düşünmedim hayalinide kurmadım guy olsun bizim olsun
-
Ne laftan anlamaz adamlarsınız ya bukadar insan sizin sohbetinizi okumak zorunda mı gidin özelden konuşun
-
@hasansss inşaallah kardeş. Bende bi abimiz vardı vm kazanmıştı saat 3 de eşortmanlarıyla arkadaşlarıma giderken gördüğümde o gün vay be ne güzel demiştim aklıma girmişti. Ama ilk gözağrım hedefim guydan vazgeçmedim istesemde geçemem tek şansım o
-
@walrass06 b ye çalışamadım diye çok pişmanım sgk denetmenliği 1 puan ile kaçtı biraz oraya emek verseydim belki şuan mülakat sonucu bekliyordum. O sebeple b ye asılmak lazım
-
@oean napalım kardeş anlatsana. Duyum paylaşan yok bize bişey söyleyen yok. Yok gösteren yok. Napalım anlatsana ?
-
Başka bir platformda içinizi dökebilirsiniz, şuraya duyum varmı diye giriyoruz sayfalarca yazılmış bişey varmı diye zorunlu okuyoruz sadece muhabbet dönüyor
-
@oean guy duyum diye başlık aç daha önce de demiştim sana.
-
@hasansss takma kardeş kafana
-
Sorunlumusun sen ya bu başlık zaten öyle
-
Bende daha öncede uyarmıştım ama laf da anlayana söyleniyor haklısın
-
@oean kardeş burası canlı dursun diye konuşuyoruz. İlla duyum almak istiyorsan sende bişeyler yapabilirsin bizim aklımıza bu geldi. Senin aklına güzel bişey geldiyse onada uyarız. Biz bişeyler yapmadan uğraşmadan bişey olduğu yok. En azından ilgiyi buraya çekmeye çalışıyoruz. Böyle hiç bişey yapmadan millete posta koymakla olmaz bu işler.
-
@walrass06 Dostum o B'den değil alanda 1 net zorunluluğundan oldu.Standart sapmayı olumsuz etkiledi bu durum.Benim de 85 netim var önceki sene de 85 idi puanım 4-5 arası düştü
-
@oean ağzını topla önce. Sen istiyorsun ki sadece duyum konuşulsun. Bende sana başlığa bir daha bak diyorum acaba yanlış mı görmüşüm diye baktım. 2018 guy alımı gibi geniş bir başlık dar bir konu için açılmamış genel yani.
-
@oean uyarını gözden geçir belki anlamayan sensindir.
-
Posta koyduğum yok güzelce söylüyorum satlerce yazdıklarınızı okumak istemiyorum diye başlık duyumlarla canlı kalır böyle olmadık muhabbetlerle değil bence ayrıca tesekkür ederim diğer vatandaşgibi davranmak yerine daha nazik davrandığın için.
-
@oean son attığın mesajlara bak uslübunun bozukluğuna bak bi
-
@hamzaömerhalid uyarımın üzerine kaçtanede onay verilmiş azıcık olsa anlardın ama neyse bıktım senden sabahlara kadar yaz nası bi yazma merakıysa
-
@hamzaömerhalid herkesin uslubuna göre davranıyorum bencede sende bak son attığım mesajlara (diğer arkadaşlarınkide dahil)
-
@oean haklısın kardeş